Clubul brasovencelor (3)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Nicoleta felicitari pentru sarcina!
D-ne ajuta sa fie bine.

Cam slabutza miscare pe aici pe topic. Nimic nou prin Brasovul nostru?

Noi ne pregatim de gradinitza. De la 1 Oct mergem la MyKids!

daniela spor la mutat! Sa fie intr-un ceas bun!
Ai gasit gradi pt pitica?

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ildyqo spune:

hello fetelor,

Noi ne-am inscris la cresa la heidi. Sa speram ca o sa fie bine. Am inteles ca primul an in colectivitate este cu imbolnaviri, asta indiferent daca este la 1 an sau la 6. Sa speram ca o sa scapam usor. Daca nu, atunci schimbam.

Nicoleta - felicitari pentru bb2. De dr. Podascam am auzit lucruri bune si l-am intalnit in maternitae cand venea la o pacienta de a lui din salonul in care eram si mi-a lasat o impresie super buna. Ma bate gandul si pe mine sa maduc la el. La Dumitrache ma omoara cozile de ore din sala de asteptare.

www.flickr.com/photos/9187915@N03/" target="_blank">Ildy si Blanca Andreea (16.06.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ildy, daca fugi de cozi si de asteptare... la dr. Podasca nu e de tine :). Am stat si 2-3 ore sa intru la el... sunt cel putin 6-7 paciente asteptand mereu la el, odata... este foarte cautat si el. Si asta numai la cabinetul de pe Zorilor (nu am fost in alta parte, pana acum).
Cat despre miscarea la topic... nu stiu ce sa zic. Eu sunt mereu cam in trecere pe aici.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

ildy iti doresc sa ii fie copilei acolo. prietena mea a retras copila de la acea gradi ptr ca s-a imbolnavit f f nasol. a dat-o la stat si acolo i-a fost mult mai bine!

un dr pediatru bun stiti ? sau e "rara avis " ?

o zi frumo !
D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Am reusit sa mut o parte din mobila si sa fac curat... sunt franta de oboseala!

nicoleta daca vrei sa ne vedem trimite-mi poze cu tine si piticu tau la adresa daniela@romfra.ro si iti trimit si eu cu mine si Diana!
eu vin saptamana viitoare din nou la BV!
felicitari pentru sarcina!

Ligia, multumesc!
mrgem sa vedem saptamnana viitoare la gradinita "Martinica" sa vedem daca ne putem transfera de la 1 oct. tinand cont a suntem grupa pregatitoare!

ce alte gradinite la stiti prin Racadau?
dar medici de familie buni?

lucreaza cineva in domeniul informatic? eu la Alexadria lucrez la un centru de calculatoare, adica tin cursuri de computere la adulti! stie cineva un astfel de loc si la BV? am sanse sa gasesc ceva asemanator?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Daniela, subiectul asta a cam murit... Iti pot trimite o poza cu piciul meu, cum sa nu?
Poate ne intalnim prin parc, daca v-ati mutat si totul e ok.
Nicoleta

Mergi la inceput

Nico, ti-am raspuns la mail si ti-am trimis si eu poze. sunt in brasov pana vineri seara deocamdata...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">

Petitia online:

Mergi la inceput

Salut.
Daniela, am primit, am si raspuns, acum am aflat si noi de inundatiile din Moldova, nu cred ca vom mai ajunge... Poate ne vedem prin parc, numai sa nu fie cancer ca acum :(.
Nicoleta

Mergi la inceput

Nicoleta, stii daca gradinita Martinica a inceput deja programul?

Petitia online:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Buna fetelor,

nu am mai reusit sa tin legatura cu voi, lipsa de timp, dar si lene cu carul, recunosc

Si noi suntem la gradi Heidi pe Carierei, Sanziana, voi v-ati dus pe Pictor Luchian?
A trecut o sapt, bebele e in acomodare...va mai spun..

Paaaaaaaaaaa, ca mi-a somn,
Pupici

Corina si Andrei (24.11.2004)

Mergi la inceput