Bebelusi de martie - aprilie 2005 (92)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

daria, frumoase pozicile,superb Brien, superba mamica! si taticul, bineinteles.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

in alta ordine de idei.... aseara Brien a tras prima cazatura zdravana. L-am lasat in camera mare,jucandu-se,pret de cateva secunde cat am dat drumul cuptorului cu microunde ca sa-i incalzesc apa pt cina. Nu stiu cum a facut,cum n-a facut... s-a dezechilibrat si a dat cu fruntea de masuta de sticla si cu capul de parchet. A plans putin apoi s-a calmat si s-a comportat normal.A ras intr-o veselie,a cantat si n-a vrut sa adoarma prea rapid. Eu,in schimb, m-am speriat rau de totAm inceput sa tremur, sa plang si ...intr-un fel de transa produsa de sperietura ,plangand am modificat/demontat ....o groaza din casa. Prima care a zburat...a fost masuta. Apoi m-am ocupat de mai multe . Mircea era plecat cu serviciul si a a juns acasa doar la 11. S-a speriat si el saracul cand m-a gasit asa ravasita/plansa/tremuranda.

Alta "buba". Va povesteam ca nu razbat cu tusitul asta pacatos. Dupa o sticla de Humex,una de Ambroxol...5 zile pe liniste(in care parea stopata tusea) azi-noapte,brusc...m-am trezit scuturata de accese de tuse! Acum mi se dezmembreaza pieptul de durere. Ceva e in neregula...astept sa vorbesc cu nasa(care-i dr) sa vad ce ma sfatuieste!

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

buna!
andrruzza,
multumesc ca ai intrebat d enoi,suntem bine amandoirevin mai tarziu cu detalii ca nu ma lasa sarlatanul cdel mic.

vroiam sa-i raspund gegei ca si noi avem unghiutele portacalii-galbene la picioare iar pediatrul ne-a spus ca este de la morcovei.deci,nu e de ingrijorat,dar poi intreba si dr voastra.
Pupici,mai trec!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

quote:
Originally posted by zuzunaki

vroiam sa-i raspund gegei ca si noi avem unghiutele portacalii-galbene la picioare iar pediatrul ne-a spus ca este de la morcovei.deci,nu e de ingrijorat,dar poi intreba si dr voastra.
Pupici,mai trec!

Mersi! Mi se pare o explicatie mai mult decat pertinenta; si e adevarat ca Daria papa mult morcovel, dar nu ma gandisem la asta.
sanatate multa si lui Bubu!

Daria, si tie sanatate multa, s-o scoti la capat cu tusea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Sa scriu ceva pe fuga,ca deja se pregateste baita...crengutalil,bine ai revenit cu ceva vesti,te dadusem pierdutaMultumesc de urari,desi efortul e considerabil,am slabit doar 1 kg,desi judecand dupa haine,s-ar parea ca"am intrat la apa"foooarte aproape de dimensiunile prenatale.daria,andruzza,sunteti niste intelegatoare,activitatile lui se pare ca sunt caracteristice varstei,ale mele nu sunt,de-abia acum regret din suflet ca nu am macar 5 ani mai putin,desi,conform spuselor pacientelor mele"ma tin bine".Oare mamica-bunica Iliescu cum s-o juca cu fetita ei,sau o fi modelul cuminte?Ca daca eu gafai si ma iau starile de lesin,ea ce sa zica,saraca...Vorbesc serios,am stari de lesin,va spuneam ca am niste probleme de sanatate,la asta se refera:astenie de primavara nu poate fi,ca inca ma indop cu Materna,dar cel mai probabil s-au acumulat hemoragiile monstruoase din menstruatiile ultimelor luni.Stiu eu unii colegi priceputi care m-ar fi operat urgent daca ma prezentam cu asemenea hemoragie.trebuie sa fac tratament,se impune...
Hai,sa nu credeti ca doar ma vait,mai ales ca nu-mi sta in fire,sa va spun si de Alexut,ca e un scump:a invatat Miorita,de "trei zile incoace,gura nu-i mai tace,iarba nu-i mai place".Vorbeste intruna pe limba lui,e un dulce,dar in acelasi timp plange intre 16:30 si 18 exact ca la colici,nu stiu ce are.Sa fie alti dinti,ca saliveaza la greu,dar la ceilalti plansul era nocturn,nu diurn,ziua baga maraieli,nu chiar plans cu suspine.Dar daca-l auziti cu"ghe-ghe-ghe","chi-chi",alte asociatii ireproductibile,imitatii ciudate ale cuvintelor pe care i le adresez ca explicatii la mai stiu eu ce...,pana si protestele verbale au loc in cea mai mare viteza

mesaj trimis acum aproape 2 ore,dar vad ca nu s-a transmis;revin

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;39/st/20060425/e/1st+Birthday/dt/-4/k/e5e9/event.png

Mergi la inceput

Asa,acum sa-ti spun, Daria,ca eu n-am deloc gusturi rele si sunt foarte selectiva in aprecieri;nu degeaba sunt indragostita si de Brien,alaturi de AlexutPozele noi mi-au reaprins fiorulSi nu te mai agita de cazaturi in halul asta;adica e normal sa te agiti,dar nici chiar sa plangi si sa tremuri.Mie imi vine sa ma iau la pumni de cate ori se loveste,ca sigur atunci a insemnat o fractiune de secunda de neatentie din partea mea sau o latenta in reflexe.Dar ma gandesc ca e normal,ca si eu ca fata nu prea zvapaiata,dupa cum va spuneam,si tot veneam acasa plina de vanatai si cu genunchii zob,de se vad si astazi urme...Si iarasi ma gandesc ca eu trebuie sa fiu un element de stabilitate pentru el,am observat ca daca ma agit,urla si mai tare.Bine,asta nu inseamna ca trebuie sa-i lasam in plata Domnului,ci sa nu ne dam de ceasul mortii...Pupici sa treaca cucuiul.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;39/st/20060425/e/1st+Birthday/dt/-4/k/e5e9/event.png

Mergi la inceput

Ooo,dar ce liniste s-a lasat!
Ia sa mai spun meniul,sa nu chiulesc la schimbul zilnic de experienta,ca am mai"comis-o":
-ora 8,dupa tzitzi,s-a suplimentat,ca si ieri de altfel,cu lapte praf,paine si unt
-ora 11-8 cereale cu mar si morcov-placut,ras,tuns si frezat
-ora 14:30- peste cu legume(mazare,ardei,porumb si morcov)-papat bine,tinand cont de cat de mult ii plac legumele;oricum la 1 an "cica"e normal sa manance 120 g legume pe zi,ce este peste e bonus-ora 19- evident,dragostea lui,iaurtul
-fingerfoods- banana[eu ii tin si el musca,mama ce mai treaba facem],paine

Somn usor,ca imi cade capul pe taste

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Mai apuc si eu sa intru pe aici...

La multi ani Emilia!!

Ligia M-am amuzat copios de coabitarea cu americanii Ficatul are intr-adevar multa vitamina A si excesul de vitamina A e nociv, avand in vedere ca nu se elimina, se aduna. In plus ficatul filtreaza toxine asa ca probabil mai contine si toxine. E recomandat totusi in cantitati mici fiind o foarte buna sursa de fier si vitamine. Concluzia: rar si cu masura e bun. Eu cam atat stiu. multi molcomului Raducu!

Danuta Felicitari micului campion!

Mamacita te inteleg perfect, da' n-ai scapare. Atat doar ca o sa te mai obisnuiesti. O sa o mai tina asa multi ani, dar incet, incet o sa fie mai independent si n-o sa mai fugi dupa el peste tot, doar o sa te uiti dupa el Nu cred ca exista copil care sa sa nu se arunce in fund sau pe spate, sa nu dea din picioare si sa urle... cam asta e un tantrum incipient. Si Ioana a inceput sa protesteze vehement in acelasi mod de fiecare data cand nu-i facem pe plac. De obicei ii distrag atentia, cu sau fara luat pe sus si relocat. Pe mine ma inebuneste cu mancatul. Tot de gaseste, cu predilectie chestii mici, firimituri, scame, le mananca!!! Si Mariuca, desi incearca sa fie atenta, uita tot felul de tampenii pe jos...
Iti tin pumnii cu tratamentul tau! Si eu am avut asa ceva imediat ce au reaparut menstruatiile (ce-i drept provocate de pilule). Timp de 4 cicluri au fost monstruoase de-a dreptul, acum vad ca s-au mai potolit. Multa sanatate si putere sa-i faci fata Samuraiului!

AnaCum mai e Eva?

Andira zi-ne ce mai faci!

Valabil si pentru Elibui, CatXo si Mamanati! Va asteptam cu vesti.

Zuzu multi !

Daria daca Brien s-a comportat normal e totul in regula. Incearca sa nu te mai panichezi asa tare, copilul tau are nevoie de tine cat mai lucida si cat mai calma. Desi fireste ca te inteleg, am trecut si eu prin asta cand era Mariuca mititica...

Eu am o perioada extrem de plina la serviciu, muncesc toata ziulica. Ioana e inca mucoasa, desi altceva nu a patit, asa ca nu m-am mai dus la Medicover. Cred ca o mai supara si vreun dinte, saliveaza la greu si roade toata ziulica. Si eu nu stiu cand sa mai gasesc putin timp pentru forum, pentru facut bagaje fiindca vineri dimineata plecam in vacanta (eu si tati, in sfarsit!), asta in conditiile in care lucrez si joi si trebuie sa las copii imbaiati, cu unghiutele taiate la zi, mancare macar pentru primele zile si altele asemenea. Si cu toate astea o sa-i fie greu mamei mele cu ele amandoua, ma simt putin vinovata ca i le las pe cap, dar chiar am nevoie de cateva zile sa-mi incarc bateriile... Si uite cum v-am impuiat eu voua capul...

tuturor! Sper sa mai dau pe aici inainte sa plecam.

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna!

La multi ani bebelusilor care au mai implinit un an!
Felicitari campionului Mihai! Ti-am vazut si pozele, bravo!
Daria am vazut si pozele voastre, frumoase ca de obicei! Si sper sa treaca mai repede tusea asta!
Andruzza si pe mine ma sperie ideea de copil gras, mai ales ca am experienta fetitei nasilor nostri, care are 9 ani si e grasuta...e topita dupa ciocolata, bomboane, chipsuri, cola, exact ce ingrasa mai tare!
Dupa ce am citit postarile voastre mi-am dat seama ca Stefan s-a mai linistit, nu mai face asa tare scandal cand nu-i convine ceva, nu se mai arunca pe spate, nu mai da din picioare, a ramas doar cu niste tipete care ma cam scot din sarite, dar asta este!
Ah, si apropos de ficat, e mai bine ca nu-i mai place lui Stefan, cel putin acum, mai incolo mai vedem noi!

Noi avem niste zile super pline! In wk este Pastele catolic si mergem la socrii, apoi saptamana urmatoare ma duc la mama la Iasi, de Paste inapoi acasa, asa ca incerc zilele astea sa fac ce pot si cum pot!
Va pup!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

rrox,ellinia,spor la treaba!
rrox,tu ai mare dreptate,dar probabil faptul ca eu am stat toata ziulica nas in nas cu el,ca n-am ajutor de la mama,soacra,sora,bona,vecina,prietena etc. decat de 2, max 3 ori /sapt cate 2-3 ore[bune si alea,decat nimic;si asta acum,de cand s-a mai marit,ca atunci cand era mititel nici atat nu se incumeta maica-mea]m-a suprasaturat.N-am mai vazut un film,n-am mai citit o carte,m-am desprins aproape de tot de profesie,noroc ca am mai mers la plaja,restaurante sau vreun magazin,ca altfel chiar ma calugaream.Colici,apoi dintii,nopti nedormite cu lunile,acum spaima cucuielor etc.Toate astea m-au extenuat[probabil ma extenuau si la 20-30 ani,dar acum e mai rau,aproape de 40].Am insa si o veste buna:s-ar parea ca mi-a gasit tata o femeie,care va fi disponibila din august.referintele sunt excelente,acum sa vedem si sa intervievam persoana.Poate cand voi mai imparti eforturile fizice,va fi mai lejer.

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput