Mamici de sept-oct 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

Neatza fetelor,

in primul rand La multi ani mami flori, multa sanatate (e mai importanta decat toate)pt. tine, bebic si toti cei dragi tie!!!

Multumesc pt. raspunsuri, m-ati linistit in legatura cu ingrasatul si cu burtica. Stiam eu ca daca n-a probleme trebuie sa-mi fac.

Acum ma supara raceala asta..imi curge nasul asta e tot. Spuneti-mi ce sa mai iau in afara de lamaie, miere si ceaiuri? Nu as vrea sa iau pastile. As vrea sa evit, daca tot n-am febra si sunt pe picioare.

Fetelor, am vazut ca unele dintre voi isi fac singure injectiile...hehe..eu l-am pus pe sotul meu sa-mi faca Pregnylul o data si a avut o mana asa de usoara, a fost mai bine decat la asistente. Apoi, cineva mi-a zis sa nu-l mai las pe el..sa ma duc la cabinet si nu l-am mai lasat, dar realizez ca nu m-a durut cand a facut-o el...si nici nu s-a invinetit. Sa continui cu el?:P

zi buna va doresc

Cata + puiutul din burtik :)
14+
----------------
You really can change the world if you care enough!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

scuzeeeeeeee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Nu-i nimic!Asa-i ca nu te-ai suparat?

Pupici!

Ioana(17+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Fetelor ma bag si eu ca musca-n zeama !
Sunt o viitoare mamica de noiembrie-decembrie 2006 si m-am gandit sa va cer sfatul ca sunteti mai trecute prin asta.
Pana in ce luna ati avut greturi ?
Yo nu mai stiu ca sa fac, vomit zilnic, am gretzuri toata ziua si ameteli. Mi s-a spus ca tzin cam 3 luni, dar este si cine a avut 4 luni jumate...
Daca stiti vreun truc va rog ajutati-ma.
Dbunny 8 sapt.
Sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Buna burtici!

Cu toate ca v-am citit periodic, nu am reusit sa raspund. De fapt nici nu prea am fost incantata sa raspund cand va certati.

Acum cateva vesti despre mine: am fost f ingrijorata ca la analizele sangelui mi-au iesit trombocitele foarte scazute. le-am repetat, iar mi-au iesit prost. asa ca mi le-am mai facut la institutul de hematologie. acolo mi-au iesit analizele bune, asa ca mi-am revenit. Sanador si Medicover mi-au dat niste analize total anapoda.

Vestea buna este ca : BEBELE A MISCAT!!!!!!! Fetita mea este o adevarata dansatoare!!! Este o senzatie extraordinara, mai ales ca se simte si cand pui mana pe burta. Si sotul meu a simtit, a fost o seara superba duminica, cand am simtit prima oara! Vauva, inteleg ce simti cand misca bevele. Noi suntem in aceeasi saptamana si se pare ca traim in acelasi timp experietele.

Laliq, esti motivul pentru care m-am hotarat sa scriu astazi. m-a impresionat povestea ta si iti tin pumnii sa fie cu noroc de data asta. Eu inca nu pot sa cred ca nu am avut nici o problema o data ce am ramas insarcinata, aceasta fiind prima mea sarcina. Cred ca Dumnezeu ne iubeste pe mine si pe sotul meu si sper sa fie asa si de acum incolo. Multa incredere!

Cata_adr, inteleg ca si tu ai avut o experienta nefericita cu prima sarcina, iti doresc si tie numai bine si speram ca vom deveni cu toate clubul mamicilor fericite cu copii sanatosi.

Adriana si Flavia Ramona, felicitari pentru baietei!!! Ma bucur ca pana acum sunt mai multi baetei, are fata mea de unde alege.... Si ati ales nume asa de frumoase!

Pufymic, te rog spune-mi si mie parola pentru contul comun de pe yahoo. Sper ca weekendul asta sa fac primele poze cu burtica si vreau sa le postez in albumul nostru.

Ah, sa nu uit! De cand a inceput sa-mi creasca burta, cateodata ma mananca pielea depe burta! Mi-e teama de vergeturi, ma dau cu crema, dar va rog sa-mi spuneti, CE CREMA E BUNA? Am inteles ca nu e bine sa te dai cu orice crema, ca nu stiu ce contin unele creme care afecteaza bebe-ul.

Va pupic
Roxana +20 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Buna fetelor!
Azi sunt tare dezamagita, inca nu mi-am revenit dupa ziua de ieri...
cand am fost la doctor ; am incercat sa-mi schimb medicul si am facut o mare bravura...dr s-a aratat atat de indiferent fata de mine, ca nu m-a intrebat mai nimic ce si cum. Eu i-am aratat ce am analize am facut si mi-a zis ca daca mi-a iesit leucocitoza cu neutrofilie am infectie urinara si apoi a vrut sa-mi ia secretie, a venit cu niste valve si nu stiu ce mi-a facut ca dupa ce am plecat am avut mereu dureri inca nu mi-am revenit.. si mi-a dat sa iau niste rovamicina, pt infectia urinara desi eu stiam ca asta se da in toxoplasmoza Am inceput sa iau desi sunt tare indoita daca fac sau nu bine

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Neata fetele!(desi nu mai e chiar asa dimineata)
Martha daca ai vreo indoiala in ceea ce priveste doctorul si daca iti displace comportamentul lui neglijent mai bine schimba-l. Cit despre medicamentele recomandate, imi pare rau, nu stiu ce sa-ti spun, dar si cu antibioticele astea eu zic sa ceri mai bine si o a 2-a parere altui medic. Stiu ca intotdeauna se administreaza antibiotice mai slabe cu grad mic de toxicitate si cu risc minim de afectare fetala. Mai bine intrebi de mai multe ori, decit sa fie periculos pt. BB.
Roxana nu cred sa fie vorba (numai) de vergeturi, dar probabil nu-i nimic serios. Sarcina iti poate afecta pielea usor negativ, accentuind prurutul si uscaciunea, desi cel mai adesea efectele sint, se pare, benefice. Sint creme speciale pentru vergeturile din sarcina, in farmacii. Nu cred sa-l afecteze pe BB in vreun fel, eu stiu ca pina si unguentele medicamentoase se pot administra fara probleme (a propos, cineva se temea mai demult ca a folosit o crema cu vitamina A, contraindicata in sarcina) pentru ca substanta activa nu ajunge in circulatia sistemica, deci nu e nici un risc sa ajunga, prin singe, si la BB.
Eloise 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

Dbunny- bine ai venit. Teoretic greturile le ai primele 3 luni, uramand ca dupa 3 luni sa scada in intensitate sau chiar sa dispara. Acum, stii cum e: teoria ca teoria...cu practica e mai greu. Depinde de la femeie, la femeie. Eu am fost foarte obosita si aveam greturi mai mult seara, dar si in cursul zilei. Ideea e ca daca imi era foame, mancam si atata timp cat eram la masa nu mai simteam greata, insa cum terminam de mancat ma luau iar. Oricum, au fost suportabile, nu am vomat si mancam orice. Eu cred ca am fost o fericita. Am o prietena care statea 15 min la Wc..si fara lamaie nu putea sa stea. Eu am luat si Magne B6 si am inteles ca mai "taie" din intensitatea greturilor.

Roxana01 - felicitari pt. bebita dansator. Abia astept sa-l simt si eu pe Voinicel al meu. Si eu si sotul meu am avut sentimentul ca l-am simtit, insa nu am fost siguri...Doctorul a zis ca e prea devreme sa fie el..ca de fapt el se misca, dar n-are suficienta forta inca. A zis ca atunci cand o sa-l simtitm cu adevarat, o sa fim siguri ca el a fost:)))))))) Astept clipa aia!!!!

Cata + puiutul din burtik :)
15+
----------------
You really can change the world if you care enough!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Neatza'

Eu am avut toata noaptea, si inca mai am, o durere de spate de nu mai pot.Am inceput curatenia de Pasti .M-am agitat, dar nu exagerat pt ca ma ajuta si mama si nu ma lasa sa fac bravuri.

Vrem si noi in listuta : Vlad Stefan -01.04.2003.Multumim.

In rest sunt ok, bebita ma inghionteste serios , asa ca sunt linistita.

Iar a venit vremea urata...si asa ma indispuneeeeee

Cu votatul lui Vladut trebuie sa mai asteptam putin pt ca inca nu a aparut pe site-ul lor.Va anunt eu.Saru'mana ca vreti sa ne votati si pe noi

Nicol si Vladut (3***)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

LA MULTI ANI Mamiflori !!!!!!

Sanatate, bucurii si bani multi , mii si mii!!!!

Nicol si Vladut (3***)

POZE

Mergi la inceput