Regimul disociat (7)
Raspunsuri - Pagina 14
Babisa spune:
Si mie mi se pare foarte rar vizitat acest topic
...spercam ca daca ma inscriu aici ,sa am cu cine sa ma antrenez
...dar tot de una singura lupt
.Daca mai citeam o fata ceva ca a mai slabit ,ce au mai mancat ,ce nu au mai mancat ...ma mai incurajam .Sau poate ati plecat deja la mare???![]()
![]()
Babisa spune:
Am uitat sa spun ca eu am ajuns abia la 70 ...sa ma treci si pe mine.In curand o sa ma duc si eu la sala asa ca sper la progrese mai mari .
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Razuca, am vazut la Generale ca ai probleme... Se rezolva pana la urma? Eu tin pumnii!!!
1. Ral, iti doresc multa liniste si mult mai multa fericire, alaturi de sotul tau! Si desigur, sa ai o nunta frumoasa!

2. da, se rezolva!
cat despre promisiunea de a reveni aici, cu pb asta pe cap, numai la diso nu m-am gandit...da' de la suparare am dat jos aproape 2 kg...Numaratoarea inversa a inceput ! AMR 9 zile pana la nunta !
Foto
AncaMaria spune:
quote:
Originally posted by Babisa
Fetelor ,haideti sa va zic ceva...dar sa nu radeti de mine ca planggg.Am inceput dieta acum 12 zile ,asa cum am spus,dar abia de 3 zile mi-am pus ambitia la punct.Pur si simplu nu reuseam sa ma stapanesc seara de la rontait
.Ehhh de 3 zile s-a schimbat situatia...am prins o vointa de fier,stiti cum??Acum 3 zile la OTV a fost invitat Pavel Corut,a vorbit despre noua lui carte ,ceva despre secretele succesuli ,nu am retinut exact cum se numea
.Ehhh omul asta prin cea aspus ,mi-a descvhis mintea,m-a facut sa imi recastig incredrea in mine si in fortele proprii,practic sa ma regasesc pt ca ma pierdusem undeva pe drum.De atunci nu numai ca nu mai rontai seara ,dar nici nu mai am pofta sa o fac...tot ce se invarte in creieril meu este ca trebuie sa slabesc ,ca trebuie sa fiu ceea ce imi doresc si sa nu imi pierd tineretea ascunzanduma in casa ca sunt grasa.O sa reusesc fetelor ,sunt sigura ca o sa o duc la cap de data asta
gogomarla
Babisa, bravo tie, esti de admirat!.. poate afli cums e numeste cartea lui Corut, please..
Nici io nu am mai tinut regimul de vreo saptamana si pe ala de 3 -3 -3 sigur nu o sa-l mai tin curand... sper ca macar disociat pe mese sa incep de spatamana viitoare...
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by ENYA
Ralucaaaaaaa! Trece-ma si pe mine te rog cu 67 kg
Nu, eu nu am renuntat la regim (el nu mai e disociat demult, saracul...poate doar disociat pe mese, si nici asta intotdeauna)
Ideea e ca mi-am stabilit singura un fel de dieta (reteta proprie) cu care ma impac f bine.
Am intensificat si mersul la sala, min 2 - max 3 sedinte/saptamana, si incepe sa se vada.
Cel mai tare ma mobilizeaza faptul ca am niste hainute tare dragute de acum 2 ani in dulap (atunci aveam vreo 10 kg in minus), la care deocamdata pot doar sa ma uit...dar abia astept sa le imbrac din nou !
Amalia si Vladi (5 ani si 10 luni)
p.s. Ralu, daca nu ai glumit cu "Elena", atunci La multi aaani!
Trecem, trecem in listuta, cum sa nu???
Pai acum te uiti la hainutele alea (parca numai tu...). Dar macar esti motivata sa dai jos mai repede... Si la mine este tot un fel de disociat pe mese... Numai ca in ultima vreme, mai ales de la caldura, de la stres si altele, nu am putut manca mare lucru...
Cu Elena nu am glumit. Multumesc pt urari... Si daca suntem tot la capitolul asta, ieri am mai si imbatranit cu un anisor...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by Raza de soarequote:
Originally posted by ralnied1
Razuca, am vazut la Generale ca ai probleme... Se rezolva pana la urma? Eu tin pumnii!!!
1. Ral, iti doresc multa liniste si mult mai multa fericire, alaturi de sotul tau! Si desigur, sa ai o nunta frumoasa!
2. da, se rezolva!cat despre promisiunea de a reveni aici, cu pb asta pe cap, numai la diso nu m-am gandit...da' de la suparare am dat jos aproape 2 kg...
Numaratoarea inversa a inceput ! AMR 9 zile pana la nunta !
Foto
razuca... multumesc pt urari...
Intre timp, am citit prin alte parti si am inteles ca totusi nu scapi nemaritata
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
Babisa, am trecut si la tine...
E si maine o zi!
baicualina spune:
Raluca,
La multi ani!

chiar daca e asa de tarziu...insa nu am avut acces la PC deloc
am avut unele lucruri de rezolvat insa de cum pot sa vb....voi avea mai des acces
sa nu ma certati ca nu am mai tinut disociatul...se vede si pe cantar!am ajuns la 58

insa termin eu si iar ma apuc de sala si de disociat!
va pupic pe toate si mai vorbim!
Alina
ralnied1 spune:
Va multumesc din suflet!
Alina... te asteptam!
Disociat nu am mai tinut nici eu, am mai zis... dar un fel de disociat pe mese tot mai este la mine... Oricum in ultima vreme nu am mai putut manca... asa ca...
E si maine o zi!