Interpretare analiza de secretie vaginala - please

Interpretare analiza de secretie vaginala - please | Autor: Crinutz

Link direct la acest mesaj

Buna,

Am facut o analiza de secretie vaginala pt ca aveam o ciuperca (vizibila) si mancarimi ingrozitoare. M-am speriat ca ar putea fi candida, trichomonas sau cine stie ce. Am luat analiza dar asistenta n-a putut sa imi zica mare lucru decat ca nu e nimic grav, nu e tricomonas. Pe dr meu nu il pot gasi decat dupa Paste asa ca nu stiu ce sa fac, ca nu stiu sa citesc analiza. Poate ma ajutati voi pana merg la medic ca sa ma linistesc la cap.

Rezultatul suna cam asa:
- epitelii superficiale - frecavente
- epitelii intermediare - frecvente
- epitelii parabazale - f rare
- epitelii bazale - absente
- leucocite - frecvente
- hematii - absente
- trichomonas - absent
- levuri - absente
- germeni - frecventi bacili gram-negativi

pe mine ma ingrijoreaza leucocitele prezente si acesti bacili, care nu stiu ce sunt. La dr am fost inainte sa fac analiza si mi-a dat Lomexin crema si spalaturi cu tantum Rosa si galbenele. Acum a trecut, sau cel putin la suprafata.

Daca stie cineva ce inseamna toate astea, astept cu nerabdare vesti.

va pup pa

Crinutz codita de maimutz

"What a piece of work is a man! How noble in reason, how infinite in faculties, in form and moving, how express and admirable in action...the beauty of the world" (W. Shakespeare)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Crinutz, nu e cazul sa fii nelinistita, pentru ca rezultatul nu arata nimic deosebit si mai ales ca acum ai si un tratament pe care-l poti lua pana cand vei lua legatura cu medicul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Crinutz, din cate vad eu Trichomonas n-ai sigur, dar de Candida nu se pomeneste nimic. Asemenea simptome de obicei le prezinta candida, care poate fi si in forma mai usoara. Eu zic ca tratamentul e bun si ar trebui sa scapi de simptome in cateva zile. Stiu ca nivelul mare de leucocite ( de obicei peste 2000, dar la tine nu se precizeaza, indica o infectie locala).Daca nu scapi de mancarime in cateva zile, eu zic sa incerci sa consulti si alt medic ( medicul de familie ar trebui sa stie si el sa-ti citeasca un asemenea rezultat).
Sanatate multa!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Levurile sunt Candida.Nu ai, deci nu ai nici Candida, stai linistita.Tr sa scapi doar de bacilii aceia. Si o sa scapi de ei fara probleme.Doar sa faci tratamentul prescris, care si dupa parerea mea este bun.

Cat despre leucocite....probabil ca ai avut o mica sangerare in mom recoltarii sau mucoasa era foarte iritata din cauza bacililor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Multumesc fetelor! M-ati mai linistit. Chiar nu stiam ce sunt levurile. Da aeram fff iritata cand mi s-a recoltat, era chiar in mom declansarii simptomelor. S-a speriat si asistenta cat de iritata era vulva.

pa pa

Crinutz codita de maimutz

"What a piece of work is a man! How noble in reason, how infinite in faculties, in form and moving, how express and admirable in action...the beauty of the world" (W. Shakespeare)

Mergi la inceput