Judetul BACAU (2)
Raspunsuri - Pagina 2
mihaela amalia spune:
Hmmmm, asa-i Elena e cam liniste in zona Bacaului azi
Ce ma enerveaza vantul astaaaa de ieri dim bate incontinuu, si colac peste pupaza mai vin si ploi
"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)
katty spune:
Buna fetelor din Bacau, iertati-ma ca intru in sufletele voastre dar am nevoie de ajutorul vostru. Am nevoie urgenta sa cumpar o garsoniera in Bacau, si nu cunosc pe nimeni (decat pe voi). Garsoniera este pentru o doamna din Bucuresti care vrea sa se mute acolo unde are toate rudele (e vaduva si nu mai are pe nimeni s-o ajute), si ne-am decis noi (eu si sotul) sa o ajutam! Am dat cautare pe google, dar ce-am gasit nu au fost decat anunturi vechi, sau site-uri de firme imobiliare care nu stiu cat sunt de serioase, unele cu anunturi expirate.
As dori sa-mi recomandati (pe PM) o agentie imobiliara seriaosa cu care sa putem duce la bun sfarsit actiunea.
Poate puteti sa ma ajutati si cu o harta a orasului sa o descarc de pe undeva.
Mii de multumiri anticipate!!!
Catalina & Andrei (3ani si 8 luni)
"Imaginatia este mai importanta decat eruditia..."
(Einstein)
mihaela amalia spune:
Catalina din pacate eu nu pot sa te ajut, pentru ca nu stau in Bacau, sa "apara" bacaoancele si poate te vor ajuta ele.
Multa bafta!!!
"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)
lauramonica spune:
mihaela amalia, a fost baby expo la liceul sportiv la noi....in sala de sport. N-au fost multe standuri, dar am gasit un carut fain si niste salopetute (pe care le caut de ceva vreme si nu prea gasesc)si am aflat ca un carut exact ca al nostru -pe care il cumparasem mai demult- era cu 800mii mai ieftin acolo...
Pe mine ma oftica vantul asta..... nu-mi vine sa ies din casa cu Vladutz...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/monicalaura1977/my_photos
laurica
fannna2003 spune:
quote:harta bacaului o gasesti pe net da-i cautare harta digitala bacau, despre agentii tin sa-ti spun ca sunt o sumedenie...daca te intereseaza putem sa mai cautam si noi in ziar(cu toate ca si acolo sunt mai multe agentii), eventual sa caut niste nr de telefon de la agentii sa poti intra cu ei in legatura, dar trebuie platit si comisionul agentiei... dar poate ai sansa sa gasesti in ziar...si pretul este f diferit, de la o zona la alta...
Originally posted by katty
Buna fetelor din Bacau, iertati-ma ca intru in sufletele voastre dar am nevoie de ajutorul vostru. Am nevoie urgenta sa cumpar o garsoniera in Bacau, si nu cunosc pe nimeni (decat pe voi). Garsoniera este pentru o doamna din Bucuresti care vrea sa se mute acolo unde are toate rudele (e vaduva si nu mai are pe nimeni s-o ajute), si ne-am decis noi (eu si sotul) sa o ajutam! Am dat cautare pe google, dar ce-am gasit nu au fost decat anunturi vechi, sau site-uri de firme imobiliare care nu stiu cat sunt de serioase, unele cu anunturi expirate.
As dori sa-mi recomandati (pe PM) o agentie imobiliara seriaosa cu care sa putem duce la bun sfarsit actiunea.
Poate puteti sa ma ajutati si cu o harta a orasului sa o descarc de pe undeva.
Mii de multumiri anticipate!!!
(Einstein)
deci daca doresti ajutor spune...zona,amenajari,etaj si pret sau sa-ti facem rost de nr. de tel
de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)
criss1902 spune:
Buna dimineata!
Laura - am vazut pozele voastre, ai dreptate Vladut a crescut, in curand face 2 luni. Ati scapat de durerile de burtica?
Din pacate nu am participat la nici o expozitie de prezentare gen Baby Expo, poate ne anunti si pe noi cand mai sunt astfel de evenimente.
Katty - cu parere de rau, nefiind din orasul Bacau, nu te pot ajuta
La noi sigur va ploua azi,este foarte urat afara asa ca sunt cam
fannna2003 spune:
O femeie se plange alteia ca barba-su nu mai vrea sex si cum vine acasa o intreaba doar: "ce avem de mancare?"...
Cealalta ii zice: "Draga, am avut si eu problema asta. Nu e grav... imbraca niste chiloti negri, cu dantela, o palarie neagra, ciorapi chestii si il astepti in usa, sexy asa... si se rezolva...
A doua zi se intalnesc din nou... "E, cum a fost?"... "Am facut exact cum mi-ai spus, chiloti negri, dantela, palarie sexi... ce sa mai... bomba"... "Si???"... "Si cand a deschis usa mi-a zis: "Zorro, faci si tu ceva de mancare azi???"
de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)
mihaela amalia spune:
Bun bancul Elena
Iata si unul sespre soacre...preferatele mele
Soacra merge in vizita la nora ei si o gaseste goala pe pat.
- Ce faci nora?
- Il astept pe sotul meu in costumul Evei, ca sa-i fac o surpriza placuta.
Se duce soacra acasa si isi asteapta sotul goala, pe pat.
- Ce faci, fa?
- Te-astept in costumul Evei! Nu-ti place?
- Ba da, dar n-ai putut sa-l netezesti putin?
katty spune:
Multumesc Fannna2003 de sfaturi, intre timp am gasit un site cu o harta digitala si ceva anunturi.
Pe noi ne intereseaza zona Cornisa, ceva la et. 1 (femeia are probleme cu picioarele). Am vazut si preturi (orientative). Avem oricum mult de cautat!
Multumesc ca m-ati primit putin intre voi!
(Einstein)
mihaela amalia spune:
Heiiiiiiii
Unde ati disparut??????
M-ati lasat singura??????