Oligospermie (23) - putini, da' (ne)buni !

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

Mitza mea draga si scumpa a reusit sa se ridice din pat.Am vrut sa-i vad pe amindoi dar am fost oprit de un bocter cu basca de proletar,cica pina la orele 18 sunt vizitele,poate mi-o flendura pana in fata lui,pina atunci imi voi continua starea bahica.Va multumim ptr. urari si dorim ca minunea care a intrat in casa noastra sa vi-i se implineasca si voua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ooooo toata stima pentru Matza..bravoooo o asa performanta..a doua zi data jos din pat..moammaaa bravoooo.meriti tot respectul nostru..cu mult respect io ma in fatza ta...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Liana30,din pacate la spital sunt reguli stricte in maternitate.nu te lasa sa intri pe sectie si te impiedica sa ai contact direct cu mama si copil.dar cum am asteptat 9 luni mai pot sta un pic.Nu pot dormi si ma tot gindesc la ei,sper totusi ca in cursul zilei sa-mi pot vedea sotia.

http://community.webshots.com/user/titelu100

Mergi la inceput

ok..ok.titelu..nu stiuam...ca pe'aci pe la noi cand naste cineva vine nu numai sotul..ci tot neamul si nu le zice nimeni nimik....
daca azi ii vezi..si cu sigurantza ii vezi...pupai si din partea noastra...spunei Matzei ca o iubim si suntem alaturi de ea...si te rog io fa si o poza sa'ti vedem si noi ficioru

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Asa e Liana dar cu tot efortul si toata concentrarea,inima se agita in timpul actiunii.
Titelule ma mir ca nu te lasa aia, ca pe la noi e ca-n gara la maternitate,dar e mult mai bine asa pt BB-ei.Las ca pana mai poa sa astepte un picutz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

felicitariiiiiiiiiiisa va traiasca BOGDANELUL si sa aveti parte numai si numai de bucuri si fericire din partea lui!!!!imi imaginez cat de fericiti trebuie sa fiti....desi nu am scris la subiectul asta am citit si imi aduc aminte marele eveniment cand ati anuntat marele si magicul POZITIV!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

nu stiu ce sa zic,sunt bulversat de alcool si de faptul ca mi-am sarutat Matza,samburicul meu scump si drag are sprancenele lungi si groase si ochisorii albastrii.I-a deschis cind m-a simtit,putere de dac,iar Zamolxis zeu al dacilor ,sa-i calauzeasca pasii fiului pe care il las in puterile zeilor si conducatorilor nostri,daci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Titelu sa va traiasca bebelu'!!!!!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Titelu sa fiti sanatosi si fericiti iar "stapanul" vostru sa fie sanatos, norocos si puternic sa poata sa va conduca catre fericire!!!

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Titeluuu il vazusi??moamaaa abia asteptam sa'l vedem si noi
io iti tin companie...ma imbat de fericire...am zis!!! am zis!!!

doamneeee iti multumim din inima ca l'ai adus pe Bogdanel pe lume..si iti mai multumesc io doamne ca mai facusi o minune..o adusasi pe luli iar printre noi..iti multumesc..multumesc..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput