bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Denisa nu te mai ataca singura ca era gluma...ai luat-o pe aratura de la muls... da-i fetei ce vrei ca doar nu ii facem noi meniul.
Gata cica se dau jos pozele. Sa nu va speriati de Marian ca mai apare si cu de astea in ciuda faptului ca e cel mai pasnic om pe care l-am intalnit. Mai bine asa decat cu ceva rupt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni-asa baga laptic acolo la bine si la rezerva din congelator ca nu strica.
Ana-saru' miansi pupici, ce ma oftica c anici vecian si ncii Dragos nu au dat vreun semn si s-a dus ora mea de gym, stau si vegetez aici, lasa ca recuperez eu.
Deocamdata vreau sa recuperez somn ca nu stau prea bine, sa vedem dc ne lasa Emma la noapte

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank si bb spune:

buna seara fetelor!
...mai dar ce scrieti. cand am intrat pe forum (acum o ora si ceva ) erati la pagina2. am citit capitoul 24 (spicuit mai exact) si hop, la pag 3.
dar acum - s'teti culmea, zau asa- am fost la bucatarie caci trebuie sa fac si placinta si m-am gandit s-o incep, ca pana se fac merele mai dureaza si cand m-am intors, ce sa vad? pagina 6.
si acum, cand sa scriu ceva - 7

bb Karina

Mergi la inceput

MAi nu imi zice si mie nika de sughitz si de lumini, ce va intrebai?
Irina-faine pozele sa stii!
Anka-welcome!

Denisa

Emma Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Moni am crezut ca te iei de mine!
Ana pai stai ca nu stiam ... deabea am citit ce praji buna ai facut dar eu nu consum cafea si nici nes
Denisa ...stau si eu la o berica...

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Iri- dar in ultima poza de ce ati suparat copilu?
Moni-esti la frigider?Ursulina de ce nu scrii?

Denisa

Emma Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Doamne e un dulce foc Mario . Si ce mare e !!!!!!!! cand om fii si noi asa ?

Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Nu prea reusesc sa scriu caci ... imi da erori, erori, erori...

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank si bb spune:

si acu bag repede ceva raspunsuri ca sa nu treceti la alt capitool intre timp ...
giova, ok, ok. o sa intru mai des si aici, ai dreptate. in ciuda faptului ca scrieti cu o viteza ametitoare pt mine... o sa intru mai des, promit. am tot intrat, dar mai mult am citit, dar niciodata nu terminam ca sa apuc sa si raspund...

alina.mattei, si eu am junghiuri de la epiziotomie. am exact satrile tale, nici ca le puteam descrie mai bine. si tine cont ca eu am nascut cu o luna inaintea ta...
ce-i drept de cateva zile parca nu mai le am, dar galma se simte si in plus de tot ce ai scris tu eu am probleme, in sensul ca au aparut si nu au disparut si hemoroizii
are bunica-mea o vorba: "toate bubele rele in c***' catelii mele: cam asa si cu mine...

vad ca nea caisa al meu (administratorul nu m-a trecut pe ianuarie la intrtinere. sa vedem acum, cand afiseaza feb. ziceti ca din a doua luna se trece? naspa.

bb Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINA super pozele
URSULINA persevereaza!

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput