bb cu greutate = tratament hormonal sustinere?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leliutza spune:

salutare fetelor,

am citit si eu cite ceva despre preparatele hormonale, imi fac si eu griji ca nu stiu prea bine ce efect vor avea asupra organismului pe termen lung.
eu sunt in 13 sapt si 3 zile, am obtinut sarcina prin fertilizare in vitro, adica am luat tone de preparate hormonale. acum iau 6 utrogestan/zi, elevit, magne b6, acid folic si se pare ca le voi mai lua inca mult timp (pina in saptamina 32 ...)
dar sa revin, pina acum am facut vreo 5 eco (am avut ceva probleme, suspecta de extrauterina, si un pic de paranoia) si la unele bebele a iesit cu citeva zile mai mititel decit in grafic, la altele a iesit ok, asa ca eu nu cred ca afecteaza dimensiunile lui bebe.

scria cineva mai sus ca are doi copilasi si a luat tratament de sustinere si sunt cu mai mult par, (sper ca am inteles eu bine), daca da cit timp ai luat tratament si cit de mult i-a afectat pe copilasii tai? la baietel nu cred ca sunt probleme, dar se pare ca eu am o fetita si mi-e cam frica ....

scuze ca m-am intins asa mult

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Leliutza - felicitari pentru bebelina !
Giulia a avut par ... pe cap Si acum are un par des care creste rapid, tot pe cap, deci nu te preocupa, parul asta creste unde trebuie !
http://community.webshots.com/photo/203993921/1203995523059491989Ldxouu - acilea avea 2 zile

Sarcini usoare si bbi sanatosi !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leliutza spune:

draga Giulia multumesc de incurajari,
ai o fetita superba, sper ca a mea sa fie sanatoasa si normala, sunt convinsa ca o voi iubi enorm , e puiul meu....

e tare draguta fetita ta si m-am linistit, are par ok, am citit doar ca utrogestanul produce la fetite pilozitate excesiva , dar fotografiile tale m-au linistit.

va pup dulce-dulce

leliutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

si eu am nascut un baietel de 4650kg si 53 cm,asta in conditiile in care l am nascut la 38 de saptamani,prin cezariana,cred ca daca il nasteam la 40 de sapt,ar fi avut 5kg....si nu am avut diabet gestational,inalti nu suntem,avem doar 1,65m amandoi,sotul meu e si f slab,are 51kg,eu acum am 80,dar pana la 25 de ani am avut 50kg,pe urma am inceput sa ma ingras si cand am ranmas insarcinata aveam 67kg,iar pe parcursul sarcinii am luat 18 kg,asta in conditiile in care am stat numai in pat,nici macar un vas n am mai spalat de la 4 luni,cand am facut hemoragie masiva cu dezlipire de placenta.trat hormonal n am facut,a,mi se pare ca am luat in prima luna de sarcina alilestrenol,ca aveam usoare sangerari,in schimb am facut trat de la 3 luni cu clexane injectabil si aspirina de 80mg,deoarece am sindrom antifosfolipidic,dar nu cred ca a fost asta cauza,pt ca am vb cu m multe fete cu probl similare,care au nascut bebelusi cu greut normala.acum,la 1an si 3 luni,cristian cantareste 9500kg,e f energic,dar n are pofta de mancare.si cand ma gandesc ca atunci cand l am vazut am intrebat neonatologul daca nu cumva copilul meu are gigantism.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July25 spune:

Buna, fetelor ! M-am decis asa tam-nesam sa postez si eu aici din experienta mea...personala.
Pe primul meu copil, Andrei, l-am nascut la 2700 g. Mentionez ca este nascut la termen si ca nu am luat nici macar o pastila cat timp am fost insarcinata cu el, nici vitamine, nici din cele pe baza de progesteron. Nici de alimentat nu prea m-am alimentat. Asta din cauza ca am avut niscaiva probleme. M-am despartit de primul sot cand eram insarcinata cam in 15 sapt. Si atunci cand s-a nascut Andrei asa de mititel toata lumea a pus-o pe seama faptului ca nu m-am hranit eu cum trebuie. Ce sa spun...de asta la 9 ani si jumatate nu are peste 1,50 m si aprox.36 kg. Si eu nu am decat 1,60 m si fostul sot avea doar 1,75 m.
La sarcina aceasta, cu actualul sot, am fost f.linistita, am luat vitamine la greu si chiar tratament de sustinere cu Utrogestan pt.ca la 5 sapt. cand ni s-a confirmat sarcina s-a vazut la eco faptul ca este placenta desprinsa si mai am si un hematom la nivelul inferior al ovului. Si am luat cate trei de Utro pe zi pana in sapt.16 cand mi le-a scos dr.pt.ca aveam transaminazele mari si a crezut ca ar putea fi de la aceste pastile. Problema este ca la doua eco, pe 28 feb. si pe 4 apr. mi s-a spus ca bebelina are un retard de crestere. La ultima eco avea o intarziere de o sapt. Eu eram insarcinata in 25 de sapt. si ea avea greutatea unui bb de 24 de sapt.
Deci eu cred ca de toate acestea este vinovata Mama-Natura ( nu cea de la Antena1 ) Pt.ca dr.mi-a spus ca si pe bebelina o voi naste sub greutatea normala cu tot cu tratamentul meu hormonal si cu tot cu vitamine. Deci 2 sarcini total diferite si cam acelasi rezultat.

July25,cu bb Maria in burtica si Andrei (30.11.1996)

Mergi la inceput