Vrancea(16)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Salutare!

Imi cer scuze ca nu am mai scris dar toata saptamana am avut-o pe prietena mea la noi.A venit impreuna cu sotul ei sambata trecuta,el a plecat inapoi duminica iar ea a ramas pana aseara.(ei locuiesc tot in Germania).
Cu casa suntem gata.Mi-a venit saptamana asta si bucataria!E tare frumoasa.
Sunt putin derutata...luna asta iar am intarziere a cm-ului de 14 zile si nimic.Mi-am facut test si a iesit negativ.Eu de fel nu am menstruatie regulata ,dar acum parca este prea de tot.Luna trecuta tot cu o intarziere de 14 zile mi-a venit. Trebuie sa-mi mai fac o programnare la doctor ca de cand am renuntat la anticonceptionale s-au dat toate peste cap.Tenul mi s-a umput de cosuri...
Vad ca toate va pregatiti de concedii.Venim si noi in tara in iulie.Pe 15 iulie are nunta prietena mea.
Andreia,multa sanatate si insanatosire grabnica.
Sim,felicitari ptr. sarcina!!!Cred ca Ruxi este foarte fericita!
Prixi,frumoase poze!...scoala am terminat-o din aprilie.
Katalina,si noua ne este dor sa va mai vedem.Prichindeii ce mai fac?
Motanik,e bine de voi ca vreti sa va intoarceti in tara.Veti avea familia aproape.La noi nu intra in discutie.
Flori,hai ca mai este putin si mergeti acasa...ca si noi deasemenea.

Va pup pe toate si o duminica placuta!

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Bun gasit!

Maaai, ce de lume noua pe la noi!!!

Roxanica bine te-ai intors! Ca tare mi-a mai fost dor de tine! Saru'mana de urari, esti o scumpa si la randul meu iti doresc din suflet ca sa ti se intample si tie minunea asta atunci cand vei gandi ca a venit vremea! Ce poze frumoase! Le-am vazut si mi-am amintit de Spania, desi eu n-am apucat sa cobor si catre sud. Sper ca ati venit odihniti, ca la cat muncesti merti sa mai si inspiri din cand in cand.

Dana multumesc mult! Daa, Ruxi e destul de incantata, dar acum incercam sa o convingem ca nu-i va lua nimeni locul, iar ea va ramane lipita de sufletul meu si de acum incolo. Incepe sa fie putintel cam geloasa, dar cand o vedea bebe am senzatia ca o sa-i treaca.

Lori trebuie sa recunosc, imi este tare dor de tine pe listuta noastra, asa cum imi este dor si de Nasti! Cand ne povesteai tu despre teii si castanii infloriti din Focsani...hai, poate iti mai faci timp sa treci pe la noi. Este nevoie de voi amandoi!

Mai Motanikule mama, io-te ca de ieri am intrat in clubul ingretzosatelor. Am o stare tare ciudata: parca imi sta un bolovan in stomac toata ziua. Inca n-am "performat" (ma intelegi) dar e tare neplacuta senzatia. Maine la pranz merg sa vad ce se poate vedea la varsta asta la ecograf. Abia astept sa-mi vad puiutul.

Va pup si va doresc o zi frumoasa!

Simona 5+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Sim,Roxi, Flori,Dana. Motanik si Lorena, ma bucur sa va regasesc si va multumesc pt cuvintele frumoase si va doresc multa sanatate, ca e cea mai importanta!

Sim, sarcina usoara is cit mai putine greturi

Dana, sa stapiniti sanatosi bucatarie si sa va bucurati de casuta noua! Si.....sa de-a Domnul si pt tine, dar si pt Flori, Motanik si Roxi (cind considera ea ca a venit vremea) sa vi se implineasca cel mai frumoas visul_: acela de a avea un puiut!

Roxi, superbe poze!!!! Si tu arati neschimbata! Abia astept sa plecam si noi in mai putin de 4 saptamini la mare in Italia!

Motanik, spor la invatat si poate, daca sunt in Bucuresti in 21 iulie, vin si eu la marea intalnire!

Lorena, ii doresc mamei tale multa sanatate si putere sa lupte! Din pacate, stiu cum e..........Cine a operat-o? Eu am facut acolo 2 operatii in 96 si 97 la Prof Olteanu, dar nu cred ca mai e, ca era ffff batrin atunci.

Eu sunt cit de cit ok. Am fost azi la control, tensiunea oculara era ok, acum mai am de asteptat cca 2 saptamini pina merg la spital si acolo se vor uita mai atent, ca au alta aparatura. In plus, imi vor face si o curatare a cristalinului cu laser si cica voi vedea mai bine.
Ieri am fost cu Bia la circ si a fost f fericita, ca-si dorea de mult!!! Adevarul este ca spectacolul a fost f reusit si a tinut cca 3 ore!
Azi am facut pe Dna Educatoare, am stat 4 ore in gradi cu copii si directoarea, am serbat si o dulceata de fetita carea a facut 3 anisori!!! A fost ok, ca am mai uitat de pb cu atitia copii care roiau in jurul meu si vroiau sa ne jucam impreuna!

Va pup si o saptamina insorita (la noi tocmai ce a mai "turnat" putin - ca de 2 saptamini, parca nu se mai opreste)

Mergi la inceput

Trec sa va pup pe toate, si pe Doru ca mi-e prieten drag si Lori stiu ca nu se supara!

Azi mi-am vazut minunea de 6 saptamani: asa de frumos palpaia luminita de viata din burtica, de-mi venea sa-i cer doctorului sa tot stea conectat. Am fost si eu si tati: evident, amandoi cu ochii cat cepele la monitor, de parca n-am mai fi trecut o data prin experienta asta. Peste 2 saptamani merg sa-mi vad iar puiul si atunci cred ca o sa primim si poza. Deocamdata totul este bine, iar "uriasul" din burtica are 0.31 cm. Greturile inca imi dau de furca, dar stau mereu cu biscuitii sarati dupa mine si vad ca pana acum e ok.

O seara placuta va doresc!

Simona 6+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

quote:
Originally posted by sim

Trec sa va pup pe toate, si pe Doru ca mi-e prieten drag si Lori stiu ca nu se supara!

Azi mi-am vazut minunea de 6 saptamani: asa de frumos palpaia luminita de viata din burtica, de-mi venea sa-i cer doctorului sa tot stea conectat. Am fost si eu si tati: evident, amandoi cu ochii cat cepele la monitor, de parca n-am mai fi trecut o data prin experienta asta. Peste 2 saptamani merg sa-mi vad iar puiul si atunci cred ca o sa primim si poza. Deocamdata totul este bine, iar "uriasul" din burtica are 0.31 cm. Greturile inca imi dau de furca, dar stau mereu cu biscuitii sarati dupa mine si vad ca pana acum e ok.

O seara placuta va doresc!

Simona 6+ si Ruxi

Ce frumos suna...cred ca este un sentiment minunat!Deabia astept sa am si eu parte de asemenea momente.Cand am citit m-au cuprins emotiile.Iti doresc tie si familiei tale numai bine!

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana

Mergi la inceput

Danutza iti multumesc din suflet! Si eu iti doresc sa ai parte cat mai curand de asa experiente minunate!

La fel si lui Flori, Motanik si celorlalte prietene care stiu bine ca isi doresc.

Astazi vad ca greturile au mai cedat...sau oi fi inceput eu sa ma obisnuiesc...Nu stiu, important este ca pot sa mananc din cand in cand. Cu greutatea deocamdata vad ca stau bine, n-am luat absolut nimic in plus. Na, ca iar vorbesc de mancare, si mi s-a facut o foameee...fug sa mananc o supa.
Va pup!

Simona 6+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Buna seara, fetelor! Va multumesc la toate pentru vorbele frumoase si pentru aprecieri! Pozele...trebuie sa recunosc ca nu reusesc sa redea decat in mica masura frumusetea locurilor vizitate, dar eu am avantajul ca am intiparite in memorie imaginile reale si cand vad o fotografie imi amintesc si toate celelalte detalii...Dar asa se intampla cred oricui,nu numai mie...

Sim, mi-am imaginat pentru o clipa ca as fi fost in locul tau la ecograf si recunosc ca m-au trecut toti fiorii! E o senzatie minunata sa stii ca in burtica ta se dezvolta un sufletel... Eu sper din totul sufletul ca sarcina ta sa decurga fara probleme, iar tu sa ai cat mai putine greturi!

Andreia,ce mult ma bucur pentru tine pentru ca se vede ca esti mai optimista, te gandesti la vacanta...Unde anume o sa va duceti? Poate ai zis, scuza-ma daca ai facut-o, dar eu am uitat... Vad ca vreti sa ajungeti si acasa...O sa aveti amandoua o vacanta bine-meritata! Nici la noi vremea nu e mai buna...Cred ca de 3 saptamani ploua, iar temperatura, in ultimul timp, nu a urcat mai mult de 10 grade! Eu inca mai dau drumul la caldura... Dar asa sunt eu...mai friguroasa!

Dana, sa stapaniti sanatosi bucataria si distractie placuta acasa!

Fetelor, am vazut-o luni la TV pe Monica Barladeanu in Lost! Draguta foc, dar rolul ei a fost foarte mic!

Va pup acum si va doresc zile senine si insorite!!!!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Fetele,am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77198" target="_blank">capitolul 17.Va astept

Rog moderatorii sa-l inchida pe acesta

Flori
Noi

Mergi la inceput