Mamici casnice (28)
Raspunsuri - Pagina 14
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Va pe toate ca sunt pe fuga, ii urez Tinutzei nastere usoara
Flavia (sotie si mamica fericita)
Si unde ai fugit ma rog... secret...
Ia sa revii repejor, ca mai avem o pagina si trebuie sa iei initziativa unui nou capitol
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
gegea spune:
Vad ca se practica fuga pe aici.
si eu... curte, gratare, cate un pahar de vorba...
Ne vedem mai pe seara!
tuturor!
DARIA- poze vechi
DARIA- poze ceva mai noi
Varsta iubirii noastre mici
Geani si Daria (03.04.05)
malla spune:
ange, nu am facut sport desi as fi vrut, dar nu am vointa, sunt o mare lenesa din acest punct de vedere. pur si simplu nu am mai mancat seara dupa ora cinci jumatate... E greu de crezut? Aveam 70 de kg, si eu sunt si pitica pe deasupra. Eram asa de umflata la fata, ziceai ca am inghitit un broscoi... mai am de slabit un pic dar nu mai sunt cum eram...pai iti dai seama daca intru in rochiile "din tinerete", si eu in tinerete eram supla...acuma nu ma laud, serios dar aveam un mijlocel de si mie imi placea de el... mai am un pic de slabit... Acuma am vreo 52 de kg. vreau sa revin la 46-47... Dar nu stiu ce m-oi face de Pasti ca sunt tare pofticioasa...
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
malla spune:
mai fete ce ma fac cu Andrei ca e marait plange, vrea numai in brate,sunt cam disperata, ce boala o avea? Poate aterizez la noapte iar la "urgente", of ca deja m-am saturat de urgente...
Sfatuiti-ma, ii dau duntii, nu are gingii inflamate, are sase luni jumate... de mancat mananca...
Ziceti ceva...
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
impreuna spune:
Adriana stai linistita cu dintii ca daca nu are gingiile umflate nu cred ca ii iea acuma. La Sara i-au iesit abia la 10 luni, dar stiu ca eram exact ca si tine: cea mai mica "neregula" o puneam pe seama dintilor, si am avut ce astepta.
Nu stiu exact ce ar putea avea Andrei, dar cum ziceau si fetele, copiii pot face febra din senin si sa le treaca fara vre-o interventie.
Plus ca maraielile sau pofta de mancare sunt obisnuite, si noi avem zile mai proaste, crezi ca mititeii sunt scutiti?
O prietena de-a mea are un baietel care in majoritatea zilelor e asa marait si nu-i convine nimic, ii zice "bocitoare", adevarul e ca deja e disperata:)
M-a nedumerit faptul ca ai spus ca nu mai iesi cu el in comunitate ca vrei sa il protejezi, ce ai vrut sa spui?
Eu cred ca ii face bine contactul cu alte persoane, bineinteles sa nu fie bolnave.
Danelutzo mami, am fost unde n-ai fost tu:)))) Adica la cumparaturi, al meu studia o revista cand i s-a pus pata ca vrea un MP3 player nou pt masina si ne-am dus sa il luam:)
Zilele astea m-am tinut de promisiunea facuta wk trecut, si anume ca imi scot parleala la plimbari (si cumparaturi:) si cam asa am facut. Plus dimineata si seara dat ture pe la padure, pe deal, sa admiram panorama. E asa de fain, toata lumea la iarba verde, gratare, probabil de saptamana viitoare incepem si noi.
Apropo, wk viitor ar trebui sa mergem la Lacul Rosu cu niste prieteni, dar s-ar putea sa renuntam pt o saptamana de concediu de Pasti in Oltenia...
Danelutza spune:
Adriana si Isabella mea miriie si urla toata ziua, dar are gingiutzele umflate ii mai ies doi dintzi sus, la aia de jos a urlat mai putzin ca-s mai finutzi.
Flavia si de ce n-ai spus ca pleci la cumparaturi, itzi dadeam o poza cu mine sa ma plimbi prin magazine
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
osna spune:
sa va povestesc aventura de azi:ne-am intors din deplasare si sotul a intrat primul iar eu am ramas pe casa scarii si l-am strigat sa vada ce frumos au aranjat la capatul etajului pomuletul cu oua de pasti.el a iesit fara chei,cand sa intram ...soc,nici unul nu aveam cheile la el,a iesit si a tras numai usa.m-au apucat toate transpiratiile.acum 1min a descuiat sia cum eram din nou pe dinafara.moa,idei,chestii sa ceara pe la vecini surubelnite,cutite,mie mai imi venea si la toilet...dezastru.a spart saracul usa sia cum repara de zor la ea.asta sa-mi fie invatare de minte sa nu-l mai chem dupa ce intra in casa.
impreuna spune:
Danelutzo te-am purtat in gand, e bine asa?:)
Svetlana parca tu si Corina si Mihaela ati mai avut experiente cu incuiatul afara Noroc cu vecinii c-s oameni de treaba si au surubelnite
sunt_mamica spune:
tina nastere usoara!ai sa vezi ca totu o sa fie bine...nu te mai gandi la prostii!
daneluzacrezi ca are rost sa deschid si cap 2 ?ca mie mi s-a luat de magariile unora!plus ca am vazut ca a inceput sa se incaiere lumea pe acolo!asa ca mai bine o las balta!pe mine ma interesa parerea celorlalti vis-a vis de curajul si nebunia dea fi tata la 50 de ani,nu de cat de fina e pielea sau cat e de potent ca asta le stiu io mai bine decat multe fete ce au postat pe acolo!
impreunasa stii ca e super la lacul rosu ...si mai ales in cheile bicazului!faci te rog si niste poze..sa-mi trimiti si mie...ca eu is de pe acolo..si mi-e asa de dor !
camivin si eu dar, daca faci poale-n brau
ilinca
Danelutza spune:
Flavia multzumesc
sint_mamica eu stiu ce sa spun ?! Tzi-am spus eu ca se lasa cu permanent la urma, sint fel si fel de... oame pe forum, nu pot spune oameni. Faci cum vrei