Aparat Starvac

Aparat Starvac | Autor: leeloo2004

Link direct la acest mesaj

Dragelor, am fost de curind la un salon de infrumusetare unde au un aparat numit Starvac, folosit ca adjuvant la slabit. Aparatul se foloseste in 2 etape - vacuumare si apoi netezire.
Sunt curioasa daca cineva a facut un astfel de tratament si daca a dat rezultate in razboiul impotriva straturilor de grasime si celulitei...ca sa stiu daca sa dau banii pe un astfel de tratament sau nu...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Indra spune:

Pe durata tratamentului facut de mine, nu am tinut nici o dieta, kg nu s-au dus, dar multi cm. Cum am renuntat la tratament, cum am revenit de unde plecasem.

Dar am inteles ca trebuie facute se sedinte periodice pt. intretinere si atunci rezultatele s-ar mentine.

Dana & Anisia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by Indra

Pe durata tratamentului facut de mine, nu am tinut nici o dieta, kg nu s-au dus, dar multi cm. Cum am renuntat la tratament, cum am revenit de unde plecasem.

Dar am inteles ca trebuie facute se sedinte periodice pt. intretinere si atunci rezultatele s-ar mentine.

Dana & Anisia

exact! asa am facut si eu ... cam scump, dar altceva nu functioneaza la fel...

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

quote:
Originally posted by roxana1974

quote:
Originally posted by Indra

Dana & Anisia

exact! asa am facut si eu ... cam scump, dar altceva nu functioneaza la fel...

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Si eu la fel am patit.Mai ales ca supa vreo 2 pachete nu am mai scazut nici in centimetrii.Primele sedinte au fost soc.....in sensul bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Deci daca as face 10 sedinte dublate de dieta, masaj si ceva exercitii fizice inseamna ca ar da rezultate si la mine. Pai asta e incurajator, multumesc mult pentru raspunsuri!
Problema mea cea mai mare este grasimea de pe burta, dar fetele de la salon mi-au zis ca aparatul asta nu are cum sa ma ajute la asta, insa evident ca am nevoie si pe picioare, solduri si fund...asa ca macar aici sa dea rezultate...

Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

quote:
Originally posted by leeloo2004

Deci daca as face 10 sedinte dublate de dieta, masaj si ceva exercitii fizice inseamna ca ar da rezultate si la mine. Pai asta e incurajator, multumesc mult pentru raspunsuri!
Problema mea cea mai mare este grasimea de pe burta, dar fetele de la salon mi-au zis ca aparatul asta nu are cum sa ma ajute la asta, insa evident ca am nevoie si pe picioare, solduri si fund...asa ca macar aici sa dea rezultate...

Albumul comun!!!

John D. Rockefeller, Jr.

Au efecte cele 10 sedinte si fara dieta sau sport.Peimele 10 sedinte au efecte .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca2207 spune:

quote:
Originally posted by leeloo2004

Albumul comun!!!

John D. Rockefeller, Jr.

Sa stii ca eu fac vacuum (nu starvac, e un alt aparat) si pe abdomen si se vad rezultate. Nu stiu de ce ti-au zis ca pe burta nu poti face, mie nu mi-au dat voie doar in perioada menstruatiei.
Dar probabil e si pentru ca cupele alea cu care se face starvac-ul raman o perioada fixe, ca ventuzele, pe cind la asta pe care-l fac eu tipa aia misca cupele in permanenta cit dureaza sedinta.

A... sa nu crezi ca zic de rau de Starvac, si eu am vrut sa fac dar mi s-a paruit extrem e scump, l-am gasit pe-asta mai ieftin si l-am intercat destul de reticenta la inceput si...functioneaza.

Rezultatele mele au fost la fel:
faza 1 - numai vacuum fara dieta si miscare = scadere in cm. si ...adio celulita
faza-2 - vacuum combinat cu dieta = scadere in cm si kg. si nici celulita n-a avut curaj sa apara din nou.

Asa ca, incearca-l cu incredere, chiar functioneaza.

Mergi la inceput