Cluj rulz! - 44

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anneliese spune:

Ma gindeam sa intru sa va spun ce "vorbeste" Ana care va deveni in scurt timp "bilingva". Primul cuvint englezesc pe care l-a invatat a fost "buric" pentru ca i l-au repetat verisoarele ei pina l-a retinut. Dar primul pe care l-a zis singura a fost : baby carrots -pentru ca-i plac tare mult.
Cel mai haios cuvint zis pina acum este : "bi-bu-ba" cu varianta "pi-pu-pa". Nu stiu ce inseamna, dar de fiecare data cind face o boroboata (si face destule), o cert, iar ea zice formula magica...si bineinteles ca ma face sa zimbesc.
Si cel mai amuzant dialog:
Ana pe pat maninca popsicals (sper ca scriu bine)- in traducere romaneasca suc inghetat pe bat. In timp ce ea manca de zor ii zic lui Sorin sa guste si el. Sorin intreaba: "Ce-i ala?" Eu zic: " Ceva dulce...rece...bun". Ana termina de mancat si dupa citeva minute avem urmatorul dialog:
-Mami, papa!
-Ce sa-ti dea mami papa?
-Dulce...rece...bun.
In prima faza ma gindeam ce vrea fata mamii....? Dupa care am izbucnit amindoi in ris. Pastrase nu numai ordinea cuvintelor dar si intonatia.
Cind va vad ca povestiti de haine...si ma gindesc cite chestii sunt pe aici...Tare imi pare rau ca nu sunt si in Romania! Ca imi amintesc ce tragedie era cind voiam sa cumpar o pereche de pantofiori cit de cit!
Mariana ce ma bucur ca nu ai fixatii de culoare. Pantofiorii albi imi plac si mie tare de tot. Sic, sic, Oana! Si Roxana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Roxana, soro, tu ce mai vrei sa-ti faci dupa tz sedinte de starvac si electro????
Dar sa stii ca tipa chiar e meseriasa; acum poate sa confirme si Oana, ca sa nu zici ca io mi-s inchipuita.
Si chiar azi ne-am uitat impreuna la picioarele mele si am constatat cu incantare ca pe partea anterioara nu mai am celulita deloc
Si as fi avut rezultate si mai bune daca nu ma scapam la ciocolate si chipsuri si nu mai stiu eu ce! Am fost o magaritza...dar imi revin.
Cat despre papuci...mersic de pont; chiar o sa trec pe acolo ca sa-i iau lui Stefan o pereche de pantofi albi .

Cica eu m-am dus la culcare....
Ma duc acum!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Flavia, m-ai intors din drum
pt micuta bilingva! Se pare ca nu sufera din cauza mutarii, nu? Si cred ca nici voi nu regretati; ma bucur tare pt voi! Ati fost foarte curajosi!
In ceea ce priveste pantofii, ma bucur si eu ca mai am un aliat, caci tind sa cred ca suntem in minoritate

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Azi m-am trezit la 6 si am spalat geamurile si perdelele. Inainte geamurile alea vechi nu se stropeau asa usor de ploaie si parca nici nu se prafuiau, nu vi se pare. Oricum nu as face schimb

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani
piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Mariana, cu toate sedintele de starvac si electro, eu nu am constatat decat ameliorari, nicidecum ca mi-a disparut celulita...cred ca n-o sa-mi dispara niciodata...eu am multa . Sunt interesata in ceva pentru intretinere, pe termen lung, ori preturile alea de la Studio 15 nu mi le permit...in plus e aproape de casa si chiar as vrea sa fac niste biciclete ca nu am bani sa-mi iau una noua si cum ma dor inca coastele nu ma pot duce inca la aerobic...
In plus, in concediu am pus 2 kg si un centimetru a revenit, peste tot, lucru care ma termina psihic!

Mai viu io...

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Hai Roxana unde-i grasimea aia? La cat esti tu de slaba...
Eu vreau sa ma ingras, da-mi mie 1 cm ala:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Hialau!

Roxana, nu cred ca ai avut tu mai multa celulita decat am avut eu! La mine se vedea si fara sa strang piciorul!
Asa ca...soro hai la masaj; sunt convinsa ca nu mai ai multa si va disparea repede; pt intretinere se face o sedinta/sapt. Asta intentionez sa fac si eu deacum inainte!

Flavia, iti donez si eu cateva kg, vrei?

Mai viu!

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Da Mariana chiar mi-ar prinde bine

Spre rusinea mea, dar cateodata ma imbrac si de la raioane de copii :)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

buna!!!

falvia-impreuna si eu cedez! slaninutza, celulita, balcoane! orice!!!!!!! numai sa scap!

maraiana draga mia, nu am venit la masaj...pt ca ma lupt cu o alergie la fatza....de o spatamana si acre numai nu vrea sa se retraga. cu tratament si regim....nimik. oare tipa respectiva ar venis i acasa? ca nu imi pot permite sa ies in lume cu asa fatza. am si teul alb...pe care s evede orice erupztie sau apariztie de chestii stranii. nu te supara...can imi trec, vin.

roxana, nu te cred la faza cu celulita! pe bune! la cat esti de sportiva si de slaba...nu prea ti-as lua in considerare ofurile. esti super bine!!!!!!!!!! cel putin atat am putut vedea din poaze, dar nu cred ca le-ai prelucrat...asa ca te banui ca exagerezi!

anneliese[/b] ce fetizta vorbareatza aveti! sa va cresca sanatoasa si voioasa si al fel de haioasa!

va pupic pe toate!

roxilante

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Roxa bine ca ai gasit ceva pentru Serban!

Eu am vizitat azi gradinita Gina si m-am hotarat sa il duc pe Razvan din toamna la gradi.Vineri ma duc sa il inscriu si in iulie ma pot duce cu el acolo sa se adapteze la atmosfera de gradi.Dupa cum il stiu eu pa Razvan vom avea probleme sa plecam.Preturile sun acceptabile 250ron la program pana la 13 si 300 program pan la 17.30.Nu stiu cat e de important in acest moment dar e gradi in engleza.Ce e fain e ca au in program ora de muzica si desen.

Mariana m-am interesat si la gradi de stat se plateste chiar daca ai program scurt.Evident mai putin.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput