Abdomen ferm shi nu numai cu Hula Hoop

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:
Originally posted by iren

Mah, shtitzi ce-am observat? Ca tipele slabe/in forma se zbat sa faca tot felul de sporturi, iar tipele (mai) grase incearca dieta peste dieta, dau o grama de bani pe tot felul de geluri shi centuri "minune", cind ar fi atit de simplu sa lase gramada de mincare shi dulciuri cu care-shi alina frustrarile shi sa faca mishcare, orice fel de mishcare sustzinuta, kiar shi sex, mai ales! ...Vad ca nu gasesc adoratori ai hula hoop-ului, din pacate

Io shi plozii turbulentzi

Ce sa zicnu cred! eu sunt atat de prinsa... incat pur si simplu nu am timp sa ma duc la sala. Mai tot timpul copilul meu sta cu altcineva decat cu mine, nu as mai lasa-o si ca sa ma duc la sala. Asa ca tin diete peste diete, desi sesiune de sesiune ma ingras cel putin 5 kg.

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Cristina, io vorbesc de acele grase care-shi ineaca amaru in fatza televizorului/pc-ului, care-s prea comode ca sa faca ceva, shi care spera ca vor pune mina pe inelul Arabelei , dar umplu forumurile de mesaje disperate cerind solutzii pentru a scapa de grasime

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Sunt multe tipe grase sau grasute care nu neaparat mananca mult.Mai sunt si probleme hormonale. Dar sunt desigur si cele ce si, numai plang de mila si baga la fizic.
Hula hoop nu lucreaza toti muschii.

corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.

Mergi la inceput

Corina, merci de sfaturi, shtiu ca nu lucreaza tot, da io asta vreau, ok?
Nah, n-am decit sa ma bucur singura de deliciile oferite de hula hoop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Si io cate hoola tre sa fac ca sa consum caloriile dint-o punga de juma de m&m's??
Ca imi iau si io daca pot sa halesc punga pe zi!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

si eu vreau sa folosesc hula hoop ashe ca ai sa ma ai de colega daca nu te plictisesti de sportul asta intre timp. pt ca deocamdata sunt doar viitoare mamica, iar bebelusa se va naste undeva in august.

si pt ca imi plac dulciurile cam mult, am intrat in alerta si am facut action-planul de lupta anti-grasimi dupa: hula hoop e unul dintre mijloacele planuite. are si avantajul ca nu ocupa loc in casa, putand fi atarnat pe perete.

ashe ca posteaza aici tot ce afli, inclusiv raspunsul la intrebarea Sanzianei, ce grupi de mujchi antreneaza, etc ca io sunt cheerleader deocamdata.

cinta

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png

Mergi la inceput

Cinta, ai grija cu dulciurile, ca se pun calumea, io am pus ca vaca aproape treij de kile in prima sarcina, shi-s plina de vergeturi...
De mujki, ce sa zic, abdomenu e primu, fesierii cre ca, da nush daca lucreaza puternic, shi picioarele complet, da iar nush cit de bine lucreaza...insa mie-mi place, ca nu tre decit sa iau hoola din coltz, shi gata, nu mai pun stepperu in mijlocu cc camerei, shi adidashii in picioare, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona73 spune:

Acum fa bine si explica-ne si cum sa-l folosim ca eu una slabesc incercand sa-l tin pe mijloc si...ioc!

SIMONA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona73 spune:

Gata,am reusit sa-l pacalesc .deci,dupa 30 minute de joaca cu cercul simt tensiune in muschi fesieri si abdomen(si-mi cam tremura picioarele).Daca ma mai misc maine dimineata scriu si ce alti muschi mai lucreaza.

SIMONA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

ma straduiesc sa ma abtin, Iren. dar mai rau fac. daca ma abtin 2 zile de la ciocolata, in a 3-a falimentez bugetul

si ma tem ca am inteles ca si bb creste de regula mai mare de la dulciuri.

asha ca acum ma mai pacalesc si cu cate un iaurt cu fructe. dar asta tine doar pt prima parte a zilei

noi tocmai ne luam apt cu 3 camere care trebe renovat total. ahsa ca ma gandeam cu ocazia asta sa fac un spatiu de lucru despartit de restul sufrageriei prin bucati de zid. Sa fie pt mujchi - stepper/ bicicleta, hula hoop, etc. si pt creieri - computerul.

insa acum nu mi-e clar: sa pun bicicleta/ stepperul la separeu sau mai bine pe centru, sa imi vad si kupilul si teveul?

din experienta voastra, cum e mai bine? mai ales ca am si seria de la neveste disperate pe dvd.

cinta

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png

Mergi la inceput