Dermatita atopica (2)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

Gata Iulia am rezolvat. Copiaza-ti textele de mai jos la semnatura (la Profil personal). Apoi ai grija sa stergi cele 6 stelute (*-care-s inainte sau dupa textul Miniclip si Poze si filmulete) pe care le-am pus eu, ca sa poti copia tu tot carnatul.

[*url="http://www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url"*]Miniclip[*/url]

[*url="http://community.webshots.com/user/iulia80"*]Poze si filmulete[*/url]

Abia astept sa-ti vas noua semnatura. Ma bucur ca te-am putu ajuta. Si pozele poti sa le pui pe acelasi sistem. Intre "" pui link-ul iar textul il pui intre [url]-uri

[*url="link"*]text[*/url] (dar sa ai grija sa scoti stelutele, 3 la numar). Eu le tot pun ca altfel explicatia mea s-ar vedea asa (cum ar fi normal, dar nu te-ar ajuta pe tine):
text

Offf, sper sa fi inteles, ca iar am senzatia ca nu se intelege nimic. Daca mai ai nevoie de ajutor, cu placere iti spun daca ma pricep si eu.

Pupici.

...si totusi exista iubire...

TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Usorlili,am reusit cu ajutorul tau!Mii de
Nimeni nu ar fi putut sa-mi explice mai bine.Pentru ca nu am cum altfel,iti multumesc astfelJulax @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Sunt off-topic, dar Usorlilivreau sa-ti multumesc si eu k acum am inteles cum sa fac sa nu-mi mai apara carnatul la semnatura!

Busra(22.08) este sufletzelul nostru!Busra
poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

Fetelor, ma bucur ca v-am ajutat. Daca mai este nevoie si ma pricep, altadata, cu placere.
In alta ordine de idei eu-s fericita ca marti mergem la dermatolog . Probabil nu o sa aflam kucruri noi dar macar pot sa mai intreb si eu una-alta din ce nu inteleg.

Pupici.

PS: stiti ceva de ureea la DA? Am gasit o crema cu uree 20% si suna asa de bine prospectul dar nu am gasit mare lucru pe net despre uree in DA. Si ma gandeam ca daca era asa "meseriasa" am fi stiut cu toatele de ea. Nu stiu ce sa fac...sa o incerc, sa nu o incerc... Cred ca o sa astept intrevederea cu dermtologul si o sa-l intreb pe el.

TUDOR (29.09.2006)

Mergi la inceput

Mai bine asteapta sa vezi ce zice dermatologul.Mai e putin Nici eu nu stiu nimic de crema cu uree.
Sa-l intrebi cat mai multe,daca tot e asa greu de ajuns la el.
Sa auzim de bine!Julax @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Da, da...o sa incerc sa-l intreb. Daca ai si tu intrebari si sugestii spune, ca facem lista. Deja mi-am pregatit caietul studentesc .

pupici si noapte buna

TUDOR (29.09.2006)

Mergi la inceput

Chiar ma gandeam sa-ti spun sa-ti notezi eventualele intrebari,dar nu vroiam sa nu crezi ca-ti subestimez capacitatea de memorare.Mie mi se intampla cand merg la cumparaturi sa mai uit ce trebuia sa iau,ca sunt asa multe,incat as cumpara tot si uit esentialul
Intrebare pentru dermatolog?...Nu-mi vine ninic in minte acum,dar ma gandesc.
Julax @ Alex(24.08.2006)
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MICKYN spune:

Buna fetelor!Sunt deja dezumflata!TUDOR al meu are la ceafa bubitzesi pe spate! sper sa nu mai apara si in alte zone caci duminica viitoare avem botezul si n-as vrea sa fie utarel cu bubitele pe el la astfel de eveniment.
Adresez o intrebare mamicilor care au copii cu DA, dar si alapteaza in acelasi timp:Voi ce mai mancati tinanad cont de DA si de colici?
Uitandu-ma pe lista cu alimente interzise vad ca este infinita( mazare,fasole,varza, ridichi,ceapa,usturoi, gulii,rosii, castraveti,mezeluri, icre, dulciuri, sucuri, branza topita, cascaval, alune, nuci,cacao,cafea, ciocolata, kiwi, pepeni, struguri etc) Deci vara asta nu voi putea manca nimic ?

Mergi la inceput

Eu acum mananc aproape orice(mai putin fasole),dar in cantitati reduse,mai ales ca Alex e maricel.Cam 2-3 luni am mancat aproape ca la carte,dar tot a facut DA si il alaptam exclusiv(cu exceptia celor cateva linguritze de suc de portocala).arerile sunt impartite.Incearca sa gusti cate un aliment nou sa vezi cum se simte.Sa aveti un botez cum va doritzi!Julax @ Alex(24.08.2006)
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Micky va urez obrajori fini la botez. Imi pare rau de Tudor. Dar lasa ca ne facem noi mari. Eu nu alaptez deci nu pot sa te ajut cu sfaturi.
Mai intra si mai da-ne si noua vesti despre puiul tau.

Am gasit un site care mi s-a parut interesant asa ca-l pun si aici http://www.eczemaguide.ca/basics/what_is_eczema.html. Pentru cine are nervi si timp sa-l rasfoiasca.

TUDOR (29.09.2006)

Mergi la inceput