Bebelusi de iulie-august 2005 (92)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
neata!
vrem si noi aici. delia mea si eu - mami a ei.
ce sa va spunem despre noi? ca nu putem tot ce am vazut ca aveti voi in dreptul numelor voastre
deci: delia s-a nascut pe 17 iulie 2005, filantropia, cu 2,900 si 51 kg, cu mult par cret(acum blond si din ce in ce mai lins :( ).
are si doi dintisori (aparuti la 4 luni dupa care...pauza). si e vesela si tare draguta.
am venit aici acum (pentru ca intentionez de mai multa vreme)pentru ca ieri am vazut pozele fetitei ingrid (cu mami anis) si asa ni s-a parut ca seamana deliei.sotul meu a zis: cine e tipa asta care si-a facut poze cu delia :)) ...si ma gandeam cum sa fac sa pot vedea si alte poze :).
in plus, cred ca meritam si noi un loc la bebeii pletosi.
as vrea tare mult sa stiu daca printre voi sunt mamici si bebici din berceni sau care se plimba prin tineretului.

Bine ati venit, se pare ca cineva a tarshait picioarele si bien a facut Ca uite au aparut multe mamici, si ce am obsv ca multe cu fetitze Adana, sunt multe fete care stau in Berceni, si merg in Tineretului: Cati, Monica, Acusor. Vrem si noi poze sa vedem pe Delia pletoasa

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luni

www.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

quote:
Sa va spun ce haios este Aidan, seara dupa ce ii dau san si il duc in camera lui, il pun in patut si el deschide gurita ca stie ca trebuie sa primeasca suzi.I-o pun in gurita si el se intoarce pe o parte si la somn.E asa de scump ca in fiecare seara e la fel, el stie cum sta treaba :)

Doamneeee ce bine de tine Adriana, ce frumos??? Vins i eu la tine s-ami dai lectii

Ca tot veni vb, azi-noapte de la ora 2 pana la 5 n-am inchis un ochi. Ca Luca a avut treaba sa se joace, sa rada, si sa Am dormit la el in camera, avem o canapea, si sunt Nu pot sa-mi dau seama ce are!!!! Sa fie dintzii, nu stiu. Se trezeste si nu tace pana nu ne ducem la el. El care de la 2 luni la 6 luni, numisca noaptea acum se trezeste si de 4-5 ori pe noapte. fetele, ce sa fac????? Ca nu mai pot

Bondariciu' mic 7-12luni

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Pitecantrop, daca in daresa ta, exista cuvinte care legate inseamna ceva urat, nu apar pe forum. Nu stiu daca m-am facut inteleasa Cred ca asta a vrut sa zica sotzul tau

Bondariciu' mic 7-12luni

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

'neata

Ingrid a papat iar fructe din borcanel.Dar a luat si vreo 50 de gr din alea pregatite de mine.Tot e ceva.Ce o fi apucat-o ?

Apropo, de la 9 la 12 s-a trezit de cateva ori plangand,asta pana i-am pus novocalminul si s-a linistit ca o zapacesc dintii.Si de la 12 pana la 8 s-a trezit doar 1 data....mama mia nu-mi vine sa cred..dupa aatatea luni c treziri n.Dar io pe noapte m-am trezit la orele ei vechi..ma duceam verificam ..ce face...

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sunt_mamica

am o problema..daca incearca cineva sa vada pozele intai apar ca unavailable si daca se duce pe photos home apare albumul!de ce nu se deschide din prima?ma ajuta si pe mine cineva dimineata?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea_borcia

Cred ca nu e public albumul, e pus pe private

Bondariciu' mic 7-12luni

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Apropo de intalnire...fetele am zis clar..daca e urat afara,amanam intrevederea.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Monica-Elena
Dede si eu am pus in toamana absolut toate legumele autohtone de la cineva d ela gradina la congelator special ptr Mihnea ptr ca imi facusem calculul ca vom incepe diversificarea in iarna si nu vom gasi proaspete de la tarani(nu turcesti). Asa ca am pus la congelator cateva pungi din fiecare special ptr Mihnea si deci si fasolica verde din aia cu teaca fff subtire si fara ate

Ce bine de voi, eu nu am avut de unde, asa ca le iau din Cora congelate

Bondariciu' mic 7-12luni

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by palmyrah2002
Rares e mai bine,bubitzele s-au uscat mai repede decit la Mihnea si are 3 zile de cind doarme binisor noaptea.
Dar dupa cite vad gingia de sus incepe sa dea semne de dintisori asa incit ma pregatesc pentru alta serie de nopti cu cintece!
De miine incep si cursurile la master,si nu stiu zau cum am sa reusesc sa invat ,mai ales ca duminica lucrez cu siguranta,iar de luni voi sta cel putin 10 ore la serviciu!
Da nu vine vara...!,soare cald,vacaaaanta....

Eu nu stiu cum rezisti, pe bune, numa cand povestesti obosesc Bafta si puetre sa le faci pe toate

Bondariciu' mic 7-12luni

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

'Neata, fetele!

Sunt mamica, adresa corecta e urmatoarea:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea_borcia/my_photos

Ia zi, am admirat pe cine trebuie? E o scumpa Ilinca, ta, are si falcutze ...

Daca vrei sa apara scris poze sau altceva, faci asa:

{url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea_borcia/my_photos"}Poze{/url}

In loc de acolada tu pui paranteza dreapta. In loc de poze poti scrie ce vrei tu sa apara.
Atentie sa nu lasi nici un spatiu si sa nu uiti ghilimelele.
Eventual da reply la mesajul meu, copiaza link-ul scris de mine mai jos si il pui la semantura ta la profil personal.

Poze

E bine?

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by svety
...hai sa va spun ce fapta de consemnat a facut dani: s-a ridicat in picioare sprijinindu-se de gratiile patutului. Era sa pic de emotie, nu stiam unde e aparatul sa fac un filmuletz, o poza. Pana la urma am reusit.
Nu zice nici mama nici tata, ba tata a zis de vreo 2 ori - zic eu ca din greseala - in schimb zice "aide", "ada", "ghi-ghe" si alte grupuri de litere.
Am scapat si de vaccinul antirujeolic, fara surprize.

Felicitari Dani, si zi si tu mama, ca tare s-ar bucura

Bondariciu' mic 7-12luni

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput