Bebelusi de iulie-august 2005 (92)
Raspunsuri - Pagina 13
Simonaci79 spune:
Buna Seara!!! A lipsit si omu' 2-3 zile si deja am de citit 2 cap si jum?????????? Mult mai vorbiti! O sa ma straduiesc sa recuperez!
Monica- am vaz ca pleci! Va doresc o vacanta placuta! Normal ca o sa ne fie dor de tine si de puiul tau frumos! Pana la toamna stai plecata? Ce frumos!!!! Abia va asteptam cu poze noi si impresii din vacanta!
Joker- imi amintesc si eu f bine de per asta de examne, mai ales de ultimul la care nu-l puteam suferi pe profesr si capatasem antipatie si pt materie desi era una f frumoasa! Management comparat! Pt cine are putin timp este o lectua f interesanta! Eu mi-am propus ca prima carte pe care o voi citi asta sa fie! Este f interesant! Si faza este ca pt examenul asta am inv 3 sapt si pt licenta 3 zile!!!!!! (bine, e drept ca licenta am avut-o la economie si drept, materiipe care le stiam bine si imi placeau!) Lasa repulsia fata de materie si pune burta pe carte! Mult succes si spor la invatat! Si dinti rapizi si nedurerosi Iedutului! Si sa-ti traiasca nora ca vad ca te-ai incuscrit si tu!![]()
Katink- felicitrai pt dimensiunile puiului tau, pt dintisori si pt progrese! O sa o ia repede si ea din loc s atunci sa vezi alergari dupa ea!!!! Pupici si succes la intarcat!
Giana- multa sanatate si ai mare grija de tine macar pt puiul tau care are atata nevoie de tine! Ti-au raspuns unele fete cu vaccinul atunci, si eu ti-am rasp, eu l-am facut si nu a patit nimic si nici nu aimi pare rau! Am vazut si pozele, f frumos grasunelul tau! L-am vazut si pe olita frumoasa si cu palaria de japonez! Sa-ti traiasca frumuselul! Am vazut si cum doarme in brate la tati!!!! Tare dragalas!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
Poze Mario Gabriel
Simonaci79 spune:
Anca- imi pare rau ca ai pierdut mesajele! Felicitari pt dimensiuni si asteptam vestea cu nerabdare! vad ca va place sa ne tineti in suspans!!! (sa te iei de mana cu Diana!) Pupici!
Ema-
quote:Eu il schimb si acum tot pe masa de ing=fasta dar pusa in pat ca in alta parte nu am unde!!! Si pot sa spun eu cat de fer se poate nu ca pana nu ii dau cutia de servetele sa o roada tot degeaba! Si mai nou a invatat sa-si desfaca pampersul si sa te tii! Eu il inchid in =tr-o parte, el il deschide pe cealalta!!!!
eu nu o mai schimb de cand avea 5 luni pe masa de schimbat ca se intorcea de atunci.o schimb in pat,pe salteluta de schimbat,vrea sa se intoarca si ii spun nu ferm si pricepe.intai i-am zis nu si am intors-o la loc din incercarea ei si acum s-a prins ca trebuie sa stea.mereu ii dau o jucarie de ros sa fie ocupata
quote:Multe multe felicitari!!!! Cred ca iti vine sa o mananci!!!!! Ma gandeam si eu sa incep sa fol degetarul, dar noi avem doar 2 dintisori, voi aveti mai multi!!!!! Bravo ei pui mic si cuminte!!!
draga mea se perie pe dinti singura de o luna
Anis- felicitari pt reusite1 Ma bucur sa vad ca sunteti vesele si optimiste si sunteti pe drumul cel bun!!!!! Pupici!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005Poze Mario Gabriel
Simonaci79 spune:
Ema- nu stiu daca te-ai hot cu carutul dar eu iti spun di experienta ca desi are un kg mai mult ala nici nu se simte daca poti sa-l cari usor! Al meu e f usor si se strange umbrela dar pt ca are nici un maner imi e tare greu sa-l car cu Mario in brate ca tb sa-l tin de picioare sau manere...oricum, dificil!
Anis- ai mare grija sa nu se inchida portbagajul cu fata acolo! De ce nu pui scaunul de masina si sa o lasi acolo?
Ma tenteaza tare si pe mine intalnirea! dar unde in Herastrau ca mie tocmai mi s-a stricat masina si nu am cum sa vin! Eu pe jos ajung la roata mare usor si daca e sa vin in alta parte, pana ajung tb sa fig inapoi la supa!!! Sa-mi spuneti si mie va rog unde e intalnirea! (ma rog, poate ma fac iar de ras, ca e posibil voi sa fi scris deja!)
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
Poze Mario Gabriel
Simonaci79 spune:
Corina- felicitari pt dintisor!!! Si nu mai face comparatii, te rog! Este un motiv de lauda si fiecare copil are ritmul propriu de crestere! Sa vezi ca voi o sa alcatuiti primii propozitii sau mai stiu eu ce!!!! Cu raceala chiar m-am gandit mult zilele astea la tine pt ca eu sunt racita rau de tot si cred ca as innebuni sa stau departe de Mario, iar cu masca eu nu pot sta ca am insuf resp si ma cam sufoc oricum, dar acum cu nasul plin si cand abia pot respira asa!!! Fie ce o fi, eu sper sa nu ia!!!! Oricum, am vaz ca de la tasu' a luat-o din zbor, de unde deduc eu ca au aceeasi grupa sang si atunci indraznesc sa sper ca o va rata pe a mea!!! Pupici! Cu zisul tata, deja e perimata chestia! Pe langa faptul ca a inceput sa chiuie tare cand il vede si tipa "tati tati tati si se arunca spre el, azi dimineata l-a pupat!!! Si asa, bine, ci zgomot, cu tuc!!!! Imi venea sa ii bat pe amandoi!!!!
Briana- nimeni nu te bate sau cearta! Cu premergatorul parerile sunt asa de impartite!!!!! Eu de pilda am fost pusa in premergator f mult, nu 15 min pe zi, si desi am mers putin mai tarziu (lucru neimportant de altfel) nu am nici o problema! Ca si cu glutenul si biscuitii populari!!! Iar cu luatul in pat nu am ce sa-ti spun eu, ca Mario nu mai doarme ziua decat afara sau in pat cu mine! Stiu ca e gresala mea ca il iau dimineata cu mine in pat dar nu ma pot abtine pt ca imi e tare drag, plus ca maraie rau si daca il iau cu mine mai doarme si mai trag si eu un pui de somn! Asa ca..... pupici si succes si nu-ti mai face complexe! Felicitari alergatoarei!!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
Poze Mario Gabriel
Simonaci79 spune:
Albinutzaa- ii urez si eu cu intarziere tatalui tau Multa sanatate si fericire si sa dea Dumnezeu sa-si vada stranepotii!!!! Iar puiul tau.....am vazut filmuletele!!!! Vad ca mingiutele sunt preferatele lui! Pe alea le-ai avut si la baby expo daca nu ma insel! Micul fotbalist! Se vede ce mai aluneca puiul mic! Si t arati tare bine! Iar in ultimul film cand aplauda....m-a topit! Felicitari pt puiul mic si istet!
Briana- stiu ca mi-ai mai zis, dar acum ca zici ca Ela a zis tata si o ai pe Ana...mai prind si eu curaj!!!! Multumesc!
Albinutzza- pai atunci sa zica numai tata ca eu pana la 2 ani nu ma misc de langa el decat daca Doamne fereste nu mai avem ce manca! A trebuit sa ma duc si eu la serv 3 zile, de fapt la Adm financ ca au avut nev de mine ca ele nu se descurcau si mi-a lipsit puiul meu cum nu va pot spune! Nu stiam cum sa ajung mai repede la el!!!! Asa ca inteleg perfect prin ce treci tu cand esti la serv. Si toate mamele muncitoare! 
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
Poze Mario Gabriel
Simonaci79 spune:
Albinutzza- am uitat dar mi-am amintit acum ca ti-a scris si Briana! Aprecienm mult faptul ca Luca asculta cand ii zici nu! Si Mario stie de nu dar ma ignora! Si stiu ca stie pt ca se opreste cand ii zic si apoi se face ca ploua si uitandu-se strengareste la mine tot aia face! Felicitari!
Adriana- bravo tie ca nu esti stresata! Esti de adimirat! Va invata copilul cand va dori si sa mearga! SI nu are decat sa se uite cum o vrea lumea! Eu stiu ce inseamna pt ca Mario pare mult mai mare decat e si toata lumea se mira cum de nu merge singur pe jos! Oricum mie mi se pare ca a facut progrese f mari in ultima luna! Felicitari pt "Pa" si "mama". Pupici!
Ema.nu.ela- eu am un carucior tip umbrele de no name luat din carrefour si se poate strange relativ cu o mana, este f usor si are si bara in fata (de-asta l-am si ales asa) Copertina am luat-o separat, dar ce e nasol la el e ca nu se culca e tot pe spate, ramane tot in fundulet dar mai last insa merita, ca dorme Mario si asa de stul de bine! Eu sunt multumita! SI ce imi place cel mai mult ca e f stabil ca Mario topaie si se ridica in picioare in el si nu pare sa cada! Iar cu papa, tot incerc dar degeaba! Pe mine m-a si speriat ca se inneaca si de la lapte!!!!! Seara e mult mai lacom, desi papa dupa numai 2 ore de la masa anterioara si se inneaca intotdeauna si vomita!!!!!! Ma si speriase! Dna dr mi-a zis ca e pos sa se fi largit tetina si de-aia sa faca asa! Sper sa-i treca! Azi am scapat de inecat dar ii dau 2 guri, ii scot bibe si tot asa pana terminam!!!! Succes la metoda cu scarile, sper sa reusesti! De fat daca ai inteles explicatia mea reusesti sigur ca eu numai asa urc si cobor!!!! Acum am vazut ca nu mai vrei sa iei deloc carut acum, nu te supara ca m-am bagat si eu!!!
Pt constipatie prunele cica au efect mai bun fierte, ca asa crude pot balona rau. Si sa stii ca desi poare aiurea sa nu pape de la 6.30 la 6.30, pt ca ultima masa e devreme, nici Mario nupapa noaptea de la 9.30 pana pe la 8.30. Iere-i de ex nu m-am putut trezi si a dormit 12 ore si a papat dupa 12.30 ore! Poate si pt ca papa mai mult si nu e obisnuit stomacelul cu atata mancarica? Oricum felicitari ca papti bine in rest!
Ica- felicitari si voua pt mama zis tatei!!! Ehe, gestul conteaza!
Ella- imi pare rau ca esti capsata! Sper sa iti treaca repede sa nu mai tb sa te mulgi ca eu situ cel mai bine ce inseamna asta! Dar cred ca trec si eula intarcat cat de repede! Ca m-am cam plictisit de atata muls plus ca nu mai am lapte decat 140ml/zi!!! Mai mult dureaza sa ma mulg! Pupici micitei capsatoare! (ce noroc pe mine ca pe bibe nu le doare ca si Mario le musca si atunci sunt tare fericita ca ma mulg si ii dau asa!!!!)
Dede- am citit si eu art despre olita in mami dar deocamdata nu ma simt preg sa ma plimb tot timpul cu olita dupa el si sa ma trezesc dimineata val-vartej sa-l pun cum zice miau, ca eu mai stau 20 de min in pat ca el se mai joaca in liniste pe acolo si dupa cum e pampersul sigur face vreo 2-3 pipi pana at! Sa mai astepte putinel!
Monica- multumesc pt sfat despre fundulet! Tocmai ii luasem de la niv cu zinc, dar avand in ved ca tot nu i-a trecut de 3 zile si e tare rosu, dna dr a a zis sa-l spal cu sol de bicarbnat si sa-l dau cu albastru de metil o zi si jum si sa vad daca-i trece. Si eu zic ca e de la papa dar nu stiu de la ce! Ca cu a stat cu kk, chiar si dupa pipi l-am spalat! O fi de pere ca or fi mai fermentate sau de la rosie ori spanac? Off, soer sa treaca! Si dupa ce trece a zis sa nu-l mai dau cu bephanten ci cu Triderm ca ar fi mult mai buna. Eu i-am mai dat cu triderm odata cand avea o bubita si de seara pana dim i-a trecut! Cum a fost la coafor?
Monai- nu stiu daca ti-am rasp Monica- eu stiu ca prunele se dau fara coaja! Si spalate bine inainte si puse de seara pana dim la umflat!
Albinutzza- pai si el s-a iritat la dintisori dar mult mai putin! Si ii trecea cu bepanthen! Dar acum are de 3 zile. E fffff rosu si are niste bubite care zici ca au ajuns la carne! Nici nu stiu ce o fi!!!!! Sper sa treaca cu albastru de metil si bicarbonat ca si asa pateaza asta....acum e albastru tot, mai ales ca a alunecat si spre puta si e si pe acolo pe la pliul dintre picioare abastru!!!!
Joker - multumim mult pt articol!!! Dar are cineva idee, se mai poate lua si acum? Ca a trecut ceva timp.....
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
Poze Mario Gabriel
Simonaci79 spune:
Cati- felicitari pt dintisorul 3! Sa-l fol sanatoasa!!!
Andre_ea- sper ca nu fost nimic grav cu tusea! Sanantate multa! Si feliictari pt steluta!
Dede- am vazut filmul si canuta! Si Medeea cumintica si lungana! Ma paleste o nostalgie! Iti amintesti de semnatura ta ceva de genul(nu citez f corect, doar ce-mi amintesc!) "Adi si Medeea care nu gaseste drumul" Erai asa de haioasa!!!!!
Albinutzza- felicitari si tie pt steluta! Si multumim pt capitol!!!!
Ema.nu.ela- multumesc mult de tot! Daca imi spui de cerere inteleg ca nu eprea traziu, nu? Si daca nu ma insel tu mi-ai zis si prima oara de el? Pupici si multumesc mult de tot!!!
Anis si Ema- spor la dintisori! Unde vor sa ajunga fetele voastre de se grabesc asa? Voi ziceati ceva de 2 sapt intre dintisoti, vadca Mario are cam 10 zile dar macar la noi papa bine si nu plange noaptea, doar niste bubite la fundulet si maraiala ziua! Imi pare rau ca sufera asa de tare fetele voastre si voi pe langa ele! Pupiic si sa treaca repede durerea!
Yasmari- multumim mult1 De atunci mai avem inca o experienta similara cu piata! Si acum cum o vede pe tanti resp chiuie sa-i atraga atentia ca a venit si ea nu-l baga in seama!!!! Cu carnita voastra nu stiu ce sa zic, ca intradevar e putinica! (eu ii dau cam o ligura!) Ai intrebat dr? Sau tu acolo nu ai pe cine intreba? Poatedeja ti-au rasp fetele!
Briana- vad ca tot ce mai era de alimentatie nou care imi venea in minte ti-a scris albinutzza! De sfecla eu am intr dr azi si mi-a zis nu inca!
Diana- felicitari pt examenul trecut cu bine! Ce mai face nora mea? Pupici! Aaaaaa, si tu ai fi in stare sa scrii tot art ala pt noi (cel cu olita) Nu imi vine sa cred!!! Esti o fata tare buna!!!! Mi-am ales pt fimiu' o soacra super!!! De facpt cam tu ne-ai ales pe noi ca ai avut de ales pt printesa ta si iti multumim!!!!
Ella- uite ca mie inca nu mi-e dor de sesiune! E drept ca sunt maimica si poate nu a trecut destul timp dar eu ma si duceam de la 7 la 11.50la fac, de acolo cu viteza luminii traversam Bucurestiul pana la serv unde lucram de la 12 la 22!!! dupa care veneam ac, faceam papa, spalam vasele si mai inv ceva, si dormeam 2-3 ore pe noapte! Mi-a fost f greu cu serv, casa si fac la zi!!!! Si un an de zile ma trezeam dim speriata ca am intarzit la fac si nu am invatat asa ca....o pauza binemeritata!
Anca si Yasmari- si Mario facea numai asa, ca oitele si i-a trecut dupa ce i-am scos de tot dovlecelul, i-am dat mai putin morcov si i-am dat zilnic iaurt si 2 pere pe zi. Si de at nu mai avem de loc probleme~!!! Yasmari- poate ca nu o ajuta perele ca nu sunt f naturale si poate u contin tot ce tb pt purgatie. oate e o ineptie ce spun dar eu asta cred!
Anca- nu ai pt ce sa-mi multumesti dar te asteptam mai des pe aici ca vad ca deja ai alta stare, esti mai vesela. Sau mi se pare??? Pupici si ai mare grija cu sanatatea!!!! Multumim si noi pt pupici!
Acusor- cum mai e cu bubitele? Stai linistita cu vaccinul ca va fi bine! Si Mario a facut cateva dar cred ca de la transpiratie, ca si mie mi-a zis mama la fel! Cica la rujeola sunt mai ca petele nu asa puncte! Si sanatate sotului, sa nu va dea si noua raceala!!!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
Poze Mario Gabriel
Simonaci79 spune:
Fetelor, imi pare rau dar eu nu mai pot sta!!! Am promis ca tremin dar mai e f mult de citit si eu sunt f racita si imi e somn si tb sa spal bibe si vasele..... Cu herastraul cred ca a cazut ca e tare urat afara! Si eu sunt si racita si nu vreau sa va dau si voua, desi initial ziceam ca vin si eu!!! Sper sa nu o ia si MArio de la mine ca a stranutat azi de cateva ori! Poate o lasati pe sapt viit???? Ar fi mult mai bine! Ca ma gandesc si ce noroaie sunt pe aici pe lg mine!!!!
Urez si eu Multe luni inainte cu sanatate si fericire tuturor bebeilor care s-au nascut zilele astea si imi cer mii de scuze ca nu nominalizez dar nu mai stiu cand am intrat ultima oara si nici nu am timp sa verific si chiar imi e rau si nu pot sta! Sper sa nu va suparati pe mine!
Va pup si va urez tuturor o noapte frumoasa! O sa revin maine sa mai rec si sa va mai pov ce a mai facut si mandrul meu ca avem vesti noi!!! Pupici dulci la mamici si bebici!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
Poze Mario Gabriel
Simonaci79 spune:
Moaaaaaammmmaaaaa ce mesaje lungi am mai scris!!! Ma scuzati si nu ma injurati prea atre va rog sa nu cad pe aici in cap! Multumesc pt intelegere!!!!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
Poze Mario Gabriel
Oana C spune:
Eva are al 8-lea dintisor (jos, stinga lateral)!!!! 

Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva