Super poznasi de iulie-august 2004 (170)
Raspunsuri - Pagina 5
alice2004 spune:
15 minute ??? Pai esti fericita, Adela ! Andrei daca sta cinci e superbine !
Rain, muulta sanatate tatalui tau !

Si pupici moatzei scumpe !
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
szivarvany spune:
Mitzura - ce bine de tine, ai un bebic(a) in burtici si il ai pe Tudor cu care sunt sigura ca va intelegeti cu el. Cu poftele ... da-i bataie
iti fac io prajituri daca vrei ... sau poate gasesti in apropiere de voi o patiserie klumea.
Rain - spor la gateli ! Sanatate multa tatalui tau ! 
Leeloo - 

De Paste, ambele de fapt, voi gati foarte putin si doar 1 fel de prajitura fac / Paste
. Nu mai stau cu orele in bucatareli, voi intreba masculii ce vor si gata. Ce zic ei, aia fac.
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
amironeanu spune:
Salut!
Of, repede mai trece timpul asta![]()
Mitzura, de mult vreau sa-ti spun ca si sora mea care trebuie sa nasca tot in noiembrie se plange de aceleasi chestii ca si tine. Ii este somn non-stop, foame non-stop, dar nu poate sa manance, nod in gat si mai este si ciufuta in cea mai mare parte a timpului.
In saptamana mare o trimit pe stefi la mama iar eu vreau sa-mi ordine in dulapuri si apoi sa chem o firma sa-mi faca curatenie. Nu am timp de altceva asa ca stimulentul (care trebuie sa-mi vina pentru lunile febr. si martie) se va duce pe curatenie. Oricum, eu fac parte din categoria persoanelor norocoase, impart sarcinile cu sotul meu in mod egal. De ex., ieri dupa amiaza am iesit cu Stefi la plimbare si el a ramas acasa, a dat cu aspiratorul in toata casa si a avut timp si de o baie. Tot el este responsabil si cu spalatul vaselor si intinsul rufelor. Of, tare il mai iubesc, tare mai ma ajuta.
Lia, sunt perfect de acord cu Carmen. Tu ai mare nevoie de o pauza! Imposibil sa nu gasesti o femeie care sa te ajute macar la spalat, curatenie, calcat si gatit, cu toate ca eu iti recomand sa gasesti pe cineva care sa stea citeva ore cu Danut.
Gabi, super reclama, chiar mi-a placut. O asteptam pe urmatoarea.
Cristalina, voi sunteti de coma, tu ai fire albe, iar noi ne prapadim de ras.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
ina32 spune:
Nicole, ti-am trimis pe pm un nr de tel, sper sa te ajute.
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze
Mimilinca spune:
Ziua buna la fete!
Ce bine ca se termina saptamana...a fost superincarcata, am racit, "rosu in gat" precum copiii
da gata, astept w/e cu nerabdare...desi s-a facut asa urat afara
si vroiam sa ne plimbam, au inflorit copacii, da poate duminica iese soarele.
Am fost cu Ilinca joi la doctor, asa la un control de rutina, am vrut sa o masor, cantaresc... sa mai vorbim cu dr, ca nu a mai vazut-o de nu mai tin minte cand......A fost imposibil
atata a urlat fi'mea si tragea sa iasa pe usa afara ca am renuntat. Ochiometric cica arata foarte bine
Restul ce vroiam sa-i fac "in alt film"...Doamne ajuta sa nu fie nevoie chiar de dr. ca nu stiu ce ma fac cu ea..
Nu am reusit sa citesc decat ultimul capitol...vad ca vorbiti de curatenie, mancare de Pasti...
Eu fac sarbatorile la mama, asa ca am rezolvat-o cu mancarea, iar curatenia...apelez la ajutor, ca altfel nu-i chip de facut nimic. Intentionez sa o trimit pe Ilinca saptamana de dinainte de Paste la mama, si sper sa apuc sa mai fac ordine prin dulapuri, ca este un balamuc....
Si noi i-am cumparat triciclu cu maner Ilincai, picioarele le tine indoite la gura, pe pedale le tine un pic si apoi in tava... si o abandoneaza rapid in favoarea lopatelei de nisip.
Ce am cumparat mai nou? Popice... ca nu mai aveam de ce sa ne impiedicam prin casa
si 2 carti f.faine de la editura Crisan "cifre" si "cuvinte" cu desene foarte frumoase, se deschid tot felul de ferestre care ascund diverse...depinde de tematica. si o carte cu animale si abtibilduri de lipit pe spatiile goale.
Nicole, eu fac uneori musacaua cu piure de cartofi. ma bucur ca este bine la gradi!
la moatza si bafta cu bussinessul! Si vai ce grasi sunteti ...
ma duc sa ma spanzur!
Am inceput mesajul acu vreo o ora...mai bine il trimit si revin...
Mimilinca spune:
Andrea, am intrebat-o pe dr. ce sa fac cu mersul Ilincai... merge cu varfurile in interior, parca si voi aveti aceeasi problema,hmmm ??? Mi-a spus sa-i schimb pantofii intre ei, in casa, ca pe afara vine gramda, si la vara ...la mare si mers mult in nisip... si ca un ortoped tot asta imi va spune. Incerc cu pantofii si ma gandesc daca sa ma duc la ortoped...
Nicole, multa sanatate tatalui tau 
Gabi,
reclama cu Marina, mi-a placut ... Succes cu cea noua, sa cresca vanzarile, nu?![]()
Dorsilia spune:
helou!
Alice- ma calmai bre, cat de cat, merci. Ii cresc caninii lui Danut. Imi tot arata in gurita.
Curatenie de Pasti, cat pot atata fac. De gatit idem. O sa fie si ziua tatalui meu, onomastica, deci poate mergem la ei.
Jucarii? I-am luat tricicleta si a folosit-o o data, e mai buna a altora din parc decat a lui.
Musaca: trec carnea de vita prin robot cu 2 cepe, apoi o calesc in suc propriu cat sa ramana mustoasa, o condimentez, pun si verdeata, o las sa se racoreasca si pun niste smantana si bulion 2-3 linguri. Dau pe razatoarea mare cartofii cruzi. Ung un vas cu unt, pun pesmet, un strat de cartofi rasi, niste condimente, apoi un strat de carne, iar cartofi, condimente, si adaug un pahar de supa de carne, indiferent de care, sau apa daca n-ai supa. Bag la cuptor si dupa vreo 20 de minute ii dau o fata cu un ou batut cu smantana si niste cascaval ras, iar o bag la cuptor inca vreo 20 de minute si gata. Nu i-a placut lui Danut. Lui ii place shaorma si alte prostii
alice2004 spune:
Bravos, Lie ciocirlie ! Vezi ca era un motiv pentru care copilu' nu vroia sa manince ? Pupi marmotzicii dragalase !
Lumi, si noi avem o carte din aceea cu ferestruici, cu animale si lui Andrei ii place tare mult ! Nu stiu insa cit or sa mai rezistre ferestruicile cu pricina, ca la cit le-a indoit el pina acu !![]()
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
rain spune:
Multumesc pentru urarile adresate lui tata, sper si ma rog sa-si revina, de fiecare data cand suna telefonul mi se opreste respiratia, oricum nu mi-am revenit psihic si sufleteste dupa ce s-a intimplat cu mama, asa ca e tare greu, nu mai pot ...insa ma gandesc ca viata merge mai departe, sintem atat de neputinciosi uneori!
Lumi, sa-i mai faci poze Ilincutei, s-o mai vedem si noi ...
Andrea, ne-ai mai povestit de sotul tau ca te ajuta f mult, bravos, sa iti traiasca si sa te ajute in continuare, sint invidioasa sa stii, vreau si eu sa ma ajute Alex!
Nicole &
Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
szivarvany spune:
Si io am tot un Alex , care as vrea sa ma ajute fara sa fie amenintat 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004