Super poznasi de iulie-august 2004 (170)
Raspunsuri - Pagina 2
cristalina spune:
Neata!..:)
Maria mea s-a jucat az'noapte de pe la 5 la 6...cu mine pe post de papusa!...:)))
Asa ca s-a trezit la 8 dimineata...performanta pentru noi...:)
Ma lua de maini si le punea pe perna ei sa se culce cu obrazul in palma mea, imi lua capul si ma aseza ca sa doarma cu obrazul langa al meu....incerca sa-mi dea si mie suzeta...Toate astea pe bezna, asa ca degetele ei nimereau mai mult in okii mei...:)
Dar de data asta nu pot spune ca m-am suparat, ca nu a marait sau plans, se juca mai mult si nici nu a trebuit sa ma ridic sa o legan ca sa adoarma....:)
(noi avem jardiniere la geam, aseara a plouat si picura pe ele si se auzea...doarme oricum ca iepurele asa ca ...se juca copilul, ce sa faca?!...:))
Oricum...am dormit pana la 8...iuhuuu!...![]()
Incepe weekendul....
...Astept cu interes sa vad ce mai presteaza Maria mea de data asta.
Mai nou a facut o pasiune din alergatul spre mijlocul strazii....trebuie sa stau tare aproape si atenta ca are viteza si imediat ajunge in strada. Asta ca sa ma albeasca pe mine...:)
O zi excelenta sa avem!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
alice2004 spune:
Cristalina, 
!!!
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
g_ioana spune:
Daria da mama recunosc ca ma stresez de nu mai pot,ieri nu stiam cu ce s-o mai indop poate sa mai ingrasa si ea.Da eu cred ca asta-i pedeapsa de la Doamne Doamne, ca mama mea tot timpul a stat cu gura pe mine,mananca mama,mananca, ca zice lumea ca nu-ti dau sa mananaci,da'eu nimic,tin la silueta(si reusesc,sic!)asa ca...
Noi ne culcam pe la 9.30-10, si ne trezim la 7.30,iar la pranz dormim de la 1 la 3!Noaptea avem un somn tare "dulce" nu mai intru in amanunte
Fetele credeam ca numai eu nu am timp de nimic,decat de copil,aseara m-am rugat de tacsu sa se uite 5 minute la cupil ca sa-mi fac si eu manechiura.Esec total, ca era meci
http://photos.yahoo.com/gorodeii
carmenp spune:
cristal, sunteti fenomenale, brei
n-aveti timp sa va plicitisiti
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
alice2004 spune:
Ioana, si la mine manichiura se face tot in cinci minutzi ! Unghiile mele nu am mai vazut oja de o gramada de vreme, eu le tai foarte scurt de cind am ramas gravida si mi-a spus nenea doftoru ca gravidutzele nu au ce sa faca virg.cu unghiile lungi !!!
Cit despre meci, noi ne-am uitat cu totii aseara si ma bucur tare ca a cistigat Steaua !!
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006
szivarvany spune:
IoanaG - noi dormim de la 23,00 pana pe la 8 - 8,30.
Alice - io am 174 cm si sotu 184 parca ... dar daca m-ati fi vazut ieri, ati fi ras, am bagat o moaca. Adica incerc sa asortez cat de cat hainutele, scot ciorapii, pantalonii, bluza si cand e gata, zici ca merge la pescuit, dar acu` 1 luna ii erau buni 
Cristalina - iti dorim un we fain, plictisitor 
Carmenp - cum sunt tuzucureii ?
Ziceti de sot .. hahaha, io`s la greva. Nu-i dau sa manance - a se intelege nu-l servesc la tava in fata tv-ului, sa-si puna singur si refuz sa-l cert, semn rau
Nu face nimic, da` nimic, e obosit. Dar il pandesc seara si tzop, o trimit pe Giulia si ma bag si io in vana, manichuiri, chestii, relax ![]()
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
roberta04 spune:
Alice, la faza cu curatenia pentru Paste eu spun pas de data asta, de Craciun m-a ajutat un vecin necajit de-al parintilor mei, il chem si acum, daca nu poate sa vina, nu fac NIMIC! Si asta pentru ca si eu sunt singura care presteaza munci administrative, cand vine sotu' acasa e luna si bec si soare, a doua zi o iau de la capat...Si el crede, probabil, ca-i floare la ureche sa stai sa stergi praful de sub mobile cu un Strumf calare pe tine, sa perii covoare imbacsite de firimituri de paine, pufuleti, biscuiti si tot asa!Ca sa fiu obiectiva, imi tot spune sa nu mai muncesc atat dar nici el nu face decat fooooooarte ra.
In plus, in prima zi de Paste e ziua copilului meu (de Sf.Gheorghe) si voi avea casa plina, asa ca am de gatit en gross!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243
szivarvany spune:
Nici io nu ma mai agit cu curatenia ... fac cand pot, cat pot, noroc cu Giulia care ma ajuta si tine de aspirator :-) Restu` ... no comment.
Roberta - uau, atunci spor la gospodareli, asteptam pozici ![]()
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
alice2004 spune:
Pai la mine nici macar nu este cineva care sa ma ajute, sintem doar noi doi - io si cu husbandul - asa ca unul sta cu andrei si altul munceste ! Io sint ofticoasa ca nici macar nu-l pot duce pe gizmo la mama, sa stea o zi doua acolo, ca e imposibil, la cita vraiste e in casa aia !
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006
leeloo2004 spune:
Buna dimineata!
Ieri am avut o super-zi la filmari dar ma bucur tare ca reclama la promotia mea va iesi foarte bine - abia astept sa vad propunerea regizorului si luni seara vom fi cu ea pe sticla...dar asta e partea frumoasa a jobului meu!
In rest e vineri, chiar daca e vreme urita afara, vine weekendul si ca bonus, STEAUA s-a calificat in semifinale!!!!!
Nu stiu care e subiectul zilei, asa ca ma duc sa citesc din urma...
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.