Mamici de mai-iunie 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 15
carminabulina spune:
LA MULTI ANI LIANA!!!!!
adibparchetul nu este mucegait, dar in camera este un miros de statut, nu stiu cum sa-ti explic...este un parchet vechi si s-a cam cracanat iar in gaurile formate se aduna f mult praf si alte chestii. Asta ar presupune ca in fiecare zi sa iau aspiratorul si sa scot totul din gaurile alea, pe urma sa-l spal...dar ce ma fac cu locurile greu accesibile? Asa cu mocheta,,, nici nu stiu ce sa zic. Ne gandeam ca poate exista ceva cu care sa astup gaurile din parchet, vreun chit special. Asa am rezolva problema. De scos nu-l pot scoate ca nu-i al meu
, noi stam cu chirie din pacate
.
amonar
, cum adica care cosulet? Toate fetele te-au felicitat pt. el si tocmai pe mine ma intrebi? Eu vazusem doar pozele cu tine la 26 saptamani, numai ca citisem un mesaj anterior de la virgi care iti lauda cosuletul (cel cu al si vernil si cu multe funditze) si eu nu reuseam sa-l vad. Dupa aceea l-am vazut....
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
adib spune:
Carmina
de gaurile din parchet scapi daca raschetezi. se infunda cu rumegus daca nu sint mari sau cu chituri daca sint mari, dupa care neaparat se da cu palux sau alt tip de lac. eu am avut o experienta recenta. cu toate ca timpul de uscare al lacului e foarte scurt, mirosul persista foarte mult. acum o luna am facut un raft si l-am dat cu lac. l-am timnut in garaj o saptamina, dupa care l-am bagat in casa. inca miroase intepator. noroc ca nu e in camera in care stam. nu stiu daca tu mai ai timp pentru o chestie de asta. nici mie nu-mi place mirosul dar la bb![]()
mocheta rezolva problema elegant (comod) si cu costuri cred ca mai mici. manopera de raschetare e relativ mare.
parca ina sau una dintre fate avea o experienta mai vasta in problema. oricum ai grija cu cine te sfatuiesti. meseriasii de obicei au interesul cistigului nu confortul beneficiarului.
succes.
adi si
ela 33+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10718;19/st/20060525/e/vine+bb/dt/-5/k/80f3/event.png
NoemiTm spune:
Am fost tare dezamagita de ExpoBaby din TM. M-am dus hotarata sa-i cumpar la bb patut. Am ajuns la expozitie abia sambata dimineata fiindca vineri am lucrat pana la ora 18. Cum am intrat am dat de o firma din Bucuresti unde am pus ochii pe un patut din lemn de fag. Sotul meu a vrut sa-l achitam, dar eu i-am propus sa vedem toata oferta si dupa aceea sa ne hotaram. Mare gresala.
Pana am vazut tot ce era acolo, bineinteles ca patutul care mi-a placut s-a vandut si altul nu mai au in stoc. Pana la urma am intrat pe site-ul firmei respective si am ales un alt patut, pe care o sa-l comandam pe net. Daca merge totul ok intr-o saptamana o sa am patutul in Tm..altfel o sa trebuiasca sa astept 3 saptamani. Sper sa nu vina bb mai repede ca patutul.
Tare slab s-a prezentat expozitia in ceea ce priveste patuturile de bb.
Si hanutele pt bb mi s-au parut tare scumpe..o rochita de vara costa 43,9 ron. Adevarul ii ca era dulce rochita.
Cat de groase sunt hainutele pe care le-ati luat voi pt bb? ar trebui sa fie mai groase? sau putin mai subtirele?
Diana79 si Adriella, tnx de pointul cu sutienele de alaptat.. o sa merg si eu sa-mi iau. Incerc si la Real si Selgros (daca tot sunt una langa alta).
Apropo, voi v-ati luat chiloti cu burtiera pt dupa nastere? Am vazut in Timisoara la farmacia din centru la 100 Ron, is tare scumpi. Ma intreb daca sunt de utile ori ba.
Noemi 36 fix