Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Irino, ce sa mai zic de meci!La-m dus pe fi-miu prea tarziu din camera, in minutul 89, asa ca v-am spus...egal! Si nmu ziceam de Mario ca e gras, ziceam ca e Superman ca el creste intr-o zi cati altii intr-o saptamana! Ti-am zis ca mi se pare super ok, si arata exact cum trebuie ptr varsta lui! Pupici gogosarului!
Ursoaico si mie mi se retarteaza fosrte des calculatorul din cauza forumului, si cam de 7-8 ori pe zi mi se blocheaza paginile DC-ului. Si eu am citit postarea lui Kikiriki dar m-am gandit ca o avea ea un motiv pentru care nu mai intra pe la noi si nu ne-a anuntat ce si cum!Place poza mandrei cu suzy!
toate mamicile si bebeii

Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Sal,gagici...
Am reusit sa trag si eu un somnik de 20 minute cu placintzica mea....
dupa care am iesit pe linga bloc putin...apoi am papat..nani iar...si a venit tati si am iesit pin' la piata...si asta-i tot..Acum i-am pasat-o lui..si eu ma mai desfat putin cu DC-UL...
MONI,IRINA,URSULICA...ce faceti fetelor??
si beeblicilor...
Moni..stii cumva cum e cu declaratia aia cu consumul de electricitate si combustibil?

Nicole si Daria Sofia

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Da chiar asa de ce nu a mai intrat Kikiriki ca eu tin minte ca ultima oara a zis ca face cezariana intr-o zi de luni parca si apoi...pauza.
Ioana lasa ca stie Razvan ce stie ...nu te-ai prins ca e stelist?
Nicoleta ce sa fac si eu ...uite s-a trezit gogosarul il vrajesc vre ora n ca de azi am hotarat sa ii dau doar 4 mese si apoi afara un pic si mergem pana la tati la servici sa il asteptam ca apoi sa mai cumparamuna doua lucruri pentru cand vin bunicii ca sa aiba ce papa si ei luni ca eu doar marti fac cumparaturile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

NICOLE ????? N-am auzit...de asa ceva....
Diana iar a dormit .... 20 de minute Si azi a fost .... si este super-scancita ...

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am fost si noi afara, ne-a inghetata nasucul si la mami urechile, cu toate ca sunt 121 grade.

acum ma pun sa fac o ciorbita de salata si niste paste, caci vine flamandul, care n-a mancat nimic azi.

Ursoaica cred ca are ceva compu. tau. ia vezi, dar nu-l impusca, caci mai ai nevoie.
Si eu am citit ce a scris Kikiriki, dar nu stiu de ce nu mai intra si la noi.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Ursulina,Ioana eu de cand cu PC-ul nou nu mai am probleme

Mi-am facut poze cu blugii noi,sunt cam mulati Am vrut sa vad cum ies in poze
Daca mandra-i scancita ce sa fac... sa nu-mi pierd indemanarea!
Cui i-o trebuie ? dau bonus tzatze!

Mergi la inceput

In sfarsit a venit Ghita ,acu se uita la el ca la soare,sper sa mi-o ia de pe cap!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Moni..bonus tzitze...Mmmm..pline cu laptic????
Suna tentant....

Nicole si Daria Sofia

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Mai Giova ....ce sunt scorurile astea .... 1270ml, 121 grade...
Ce este la voi acolo zona crepusculara?

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

quote:
Originally posted by Ursoaica

Mai Giova ....ce sunt scorurile astea .... 1270ml, 121 grade...
Ce este la voi acolo zona crepusculara?

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

ETE NA, MAI GRESESTE SI OMUL
11 grade si 170 ml lapte, sau 200, nu mai stiu exact in ce context era.

deschizi tu cap. nou, ca eu sunt cu ciorba pe foc si bebe care urla dupa mine, pleaseeee.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput