Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Alina termos normal am si eu si nu a tinut apa calda. asa ca n-0are rost sa iei.
Din ala de care zice Anasebe, l-am vazut, dar bine ca am bagat sticla in el sa-l probez si ciuciu: sticla mea e inclinata, nu dreapta si nu intra in el. asa ca....pauza si cu ala.
Eu ii fierb apa si o pun in sticla si de obicei devine numai buna de baut dupa vreo 3 ore, o tin normal in geanta lui bebe. Nu e calda, dar nici rece.
Moni gata cumparaturile? zau ca noi nu stim cand mergem. poate deseara sa tragem si noi un selgros ca sunt pe gata pampersi si frigiderul e gol.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Acu am reusit s-o evacuez pe mami si pe Diana la plimbare, dar la 16 vor fi inapoi,ca mami trebuie sa vada serialul si apoi sa plece sa manance si mai are de stat si 2 h la magazin dupa aia. Noi super-ocupatele
Ce sa va zic ca de cateva nopti ma dispera fata asta! Dupa ce ieri a fost tot timpul maraita,azinoapte la 12 era sus (la 9 se culcase) si dupa ce-a mancat vezi sa nu mai adoarma! A facut kk (la ora aia ) am schimbat-o si a apucat-o programul de ras.Daca am pus-o in patutz isi arunca suzeta si-si baga degetele pe gat,se ineca si hop branza si plans.In rest jelit si strigate la greu: aaaueeee aueeee si cand se ducea Ghita la ea si aprindea lumina incepa sa rada!!!! Asa a tinut-o pana la 2,in timpul asta am crezut si c-o doare burtica si am incercat s-o adorm in bratze ,statea ce statea si hop deschidea ochii! Si cand am pus-o in patutz...aceeasi faza! Ghita s-a mutat in camera de zi de nervi Cum s-a mutat,cum a adormit Doar pana la 7,cand iar papa,iar maraieli si ...a trebuit sa stea cu mine in pat,cu chiu cu vai a adormit pe la 8,30 si numai bine cand adorm eu vine fratelo dupa ceva acte Dupa aia la 11 am plecat la Selgros cu el,sa-mi fac provizii.Mi-am luat si cei mai ieftini blugi 230000 lei,cred ca-n piata gaseam mai faini(si mai scumpi) dar frasu' are timp de plimbari!
Acum cand ma intorc la 12 Diana urla de mama focului de burtica ,mami zice ca se sculase de 15 min. si ii daduse iar 5 linguritze de suc de mere (desi ar mai fi vrut iar mai mult) si dupa aia a apucat-o! Un tip mi-a zis ca sucul de mere cica da colici E adevarat? Eu zic ca din cauza ca de doua zile am baut iar lapte.Chestia e ca i-am dat sa pape si am pus-o in carucior ,s-a mai vaitat,dar cu aerobicul a uitat...de colici. Pe la 14,30 iar a papat foarte bine,din amandoi.Acum o sa ma pun sa nu mai beau lapte si maine ii dau iar mar,sa vad...
Nu va mai raspund din urma ca pe cuvant nu mai tin minte nimic,zici ca m-am tampit...parca INGRID avea probleme cu Diana si figurile de pe pereti si NICOLE cu masajul pe minge ,depresia si alte boacane
Va pup si mai patrund ca,vorba Mirelei intru in sevraj fara voi
Chiar si MIRELA la serviciu...in curand!

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Cand va aud cu serviciul, mi se face si mie un dor... sa mai vad oameni...sa mai schimb ambientul..nu tot kk, pampersi, lapte, urlete.
Am impresia ca ma indobitocesc, numai ca eu nu am unde sa ma intorc si nici cu cine sa las piciul.

Mergi la inceput

GIOVA sa stii ca pe de-o parte ma bucur ca merg la birou,ca problema era cu trezitul de dimineata ,dar cum tot nu mai am parte de luxul asta...Voi merge la 8 la 14.Adica la 7,45 plec la 14,30 sunt deja acasa...Dimineata pana pe la 10 sta Ghita cu ea,apoi vine mami,ii da papa si o sa-l trimita la plimbare cu ea,pana ea mai face treaba pe aici (papa,curatenie...)Macar ma mai imbrac si eu si ma aranjez cat de cat, ca toata ziua stau in trening.Si vorba ta, mai vad lume...Dupaamiaza daca-i vreme buna mai iesim in trei...si seara trec la conta/forum Teoria ca teoria ,da' sa vedem practica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Am papat supica de legume!
Ma rog, a papat e mult spus, a lins vreo 6 lingurite, dar tot e bine. La final a inceput sa se scaine asa ca am renuntat. Cred ca nu trebuia sa-i pasirez decat morcovul si cartofiorul, dar din exces de zel, ca sa se obisnuiasca cupilu cu de toate i-am pasirat si ardeiul, ceapa si patrunjelul. Iar asta din urma cred ca e prea aromat si de asta nu a prea servit. Maine ii pun si dovlecel si ii pasirez doar morcov, cartof si dovlecel. Dupa supica a bagat san la greu si doarme de la 14.00, dar cam geme ca nu am reusit sa eructam, a cazut lemn, si acum cred ca il doare burtica. Doamne ajuta sa papam si supica la fel de bine ca tzitzi si sa avem si noi mese mai rare si mai consistente!

Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Giova, si pe mine ma apucase disperarea la un moment dat si simteam ca am ajuns Bubulina-gospodina, dar acum cand ma trezesc si-mi fac toaleta ma si machiez, daca e sa iesim la plimbare ok daca nu asta e, dar macar sunt pregatita. Deocamdata nu ma imbrac nu stiu cum ca nu imi vin decat 2 perechi de pantaloni, dar o sa am grija sa nu fiu dependenta doar de blugi si treninguri. Pe mine ma ajuta foarte mult faptul ca imi dau cu un creion si mascara si uneori chiar si putin fard.....nu sunt genul care sa se super machieze sau sa imipictez o masca foarte elaborata dar macar asa, putin acolo!

Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Moni, tu ti-ai exercitat dreptul legal pentru cele 6 ore sau asa lucrai si inainte?

Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

Mergi la inceput

IOANA inainte lucram de la 8 l;a 16,30 ca cica juma de ora pauza de masa(da eu la 16,10o roiam,plus ca soseam la 8,10 asan soseste tramvaiul-statia e in fata biroului si... a blocului cealalta...) acum cica alaptez imi exercit...cum ziceai?

Mergi la inceput

Ioana ai mare dreptate.
Chiar se discuta aici cu ce ne imbracam cand iesim cu caruciorul.
Pai cum sa ma imbrac: blugi sau trening, adidasi sau pantofi cu talpa joasa.
dar in weekend cand iesim cu tati cu masina, atunci mai imi pun o fusta, un pantof cu toc, sa ma simt si eu bine.
Dar imi trece repede, caci ma dor picioarele.

vad ca nu mai ploua de ceva ore, asa ca o tai si eu afara cu bebi, prin jurul blocului, imbracata in haine de casa. sper sa nu ma intalnesc cu fat frumos ca se sperie..

marco a papat 180 ml lapte de la san. cel de aseara si m-am mai muls 30 ml.putin de tot. dar mai bag cand venim din oras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Uite ce active sunt mamicutzele astazi.
Ioanooooooooooooo.....deci nu zici nimic de meci...lasa ca vezi tu duminica. A...... si l-ai mai facut si pe fiimiu superman...pai dc stau sa ma gandesc ar trebui sa fie altul mai grasan ca el ca doar nu om fi noi cei mai grasi...deci care a sarit de 7500 cat are fiimiu acum? Hai spuneti ...ca eu nu vreau sa fie cel mai grasan din grup. Deci tu ai inceput cu supa...ia sa vezi ce vine din urma Razvan si facem campionat de sumo.
Monica sa inteleg ca Di ramane cu Ghita si tutreci la munca?
Giova eu ti-am trimis adresele da pe emailul care e pe dc.

Mergi la inceput