Berbecutzi din toata lumea.....LA MULTI ANI!!!(10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Noi mergem de Paste la Ploiesti la nasi.Nasul este Gheorghe.

Pupici

Ionela si Dora

Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE NOI CU DORA-1 anisoooooor
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi.

Cristina vorbeam de tine si cred ca si eu am racit, mi-a fost frig ieri toata ziua, si azi-noapte... acum mi-am facut unceai si am luat ceva pastile. In rest cu munca, curatenia de Paste. Pregatiri nu prea fac pt ca oua o sa-mi faca soacra, iar altceva...... poate o salata usoara si o friptura. Eu sunt la cura de slabire, asa ca nu am liber la multe chestii, iar sotulnu e un tip pofticios. Daca e vreme frumoasa o sa plecam undeva in apropiere de Sinaia cu niste prieteni.

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

VER@, MARIAM, MIHAELA S, SHE WOLF sa fiti fericite si sa aveti parte numai de bucurii!!!

LA MULTI ANI!!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

IONELA - Da' ce-ai avut la ochi!?
Uite, eu, ca sa vezi coincidentza! Am inceput sa am probleme dupa ce-am nascut. Si un an si jumatate m-am chinuit fara sa stiu ce am. Cati doctori atatea pareri si toti erau "bunI"!
Faceam conjunctivite fara sa stiu de la ce, in continuu.
Deabia acuma am dat de cineva care sa fie logic si profesionist. Nu am nimic! Faceam conjunctivitele ca forma de alergie la medicamentele ce mi se dadeau, dar de care ochiul meu nu avea nevoie ca era sanatos si apoi, se "revolta". Ajunsesem atat de sensibila ca si la aer dimineata mi se inrosea ochiul.
Ce spaima am tras!

Mergi la inceput

MARINAR - Sanatate! Tocmai de Paste ai reusit sa racesti!
Cat mi-as dori sa pot pleca si eu din Bucuresti! Dar nu am cum. De cand o am pe fata, si este inca mica, suntem tare limitati! Sotul meu se plange ca ne-am izolat de oameni. Si asta ma face sa ma supar pe el. Nu ne-am izolat voit, dar prietenii se gandesc ca ne deranjeaza sau poate chiar pe ei ii incomodeaza un copil mic, iar noi nu putem pleca fara fata, care are tabieturile ei si ne face program, mai ceva ca la armata.

Mergi la inceput

CRISTINAT - Nu prea stiu cata incredere acorzi noilor cunostinte, asa ca mine,dar iti stau la dispozitie, ca sa nu te mai simti singurica. De multe ori si eu ma simt asa, iar cauzele sunt atat de variate si nu le pot ocoli!
Desi am invatat sa fac partie printre ele, uneori mai cad in freza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Miria esti o draguta. Eu nu m-am pacalit prea tare cu prietenii... asaca sunt destul de increzatoare.

Si mie mi se pare ca m-am indepartat de prieteni si suntem cam singuri, dar asta e situatia... eu cred ca au inteles si atunci cand vom/vor putea vom relua legatura.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

La multi ani!!!!

ver@ - 20 aprilie
MariaM - 20 aprilie
mihaela s - 20 aprilie 1971
She Wolf - 20 aprilie
Ruprich
Mara

Mergi la inceput

Mamica Berbec

In familie
Marte este planeta dumneavoastra dominanta, ceea ce va va da o vointa ferma si foarte dezvoltata. Dovediti curaj si combativitate care va dau mai mult alura unei femei intreprinzatoare decat alura unei casnice. Totusi nu trebuie sa ne oprim la prima impresie, deoarece in spatele acestei fatade bataioase se ascunde o imensa tandrete. Este evident faptul ca nu sunteti genul care isi plange de mila.
In fata propriului copil, blandetea si fragilitatea ies la iveala si lasati garda jos. Este important pentru dumneavoastra ca acest copil sa aiba o foarte buna educatie. Faptul de a fi mama reprezinta un fel de provocare, de a-l face pe micut sa infrunte viata fara frica.

Relatia cu fiica dumneavoastra
Este sigur ca ea va trebui sa se ridice la inaltimea imaginii dumneavoastra. Foarte devreme o veti invata unele valori printre care curajul, responsabilitatea, independenta.Exista un lucru venind din partea fiicei dumneavoastra pe care nu il veti suporta deloc si anume, lipsa curajului. Va trebui sa invatati sa nu va amestecati prea mult in viata ei personala, chiar daca aveti propriile dumneavoastra motive si uneori chiar aveti dreptate. Va trebui sa invete sa se descurce pe cont propriu. Trebuie sa intelegeti ca fiica dumneavoastra are si ea in aceeasi masura nevoie sa-si exprime propriile opinii.

Relatia cu fiul dumneavoastra
Veti actiona de asemenea maniera incat sa realizati un fel de complicitate, pentru ca sa nu existe nici un secret intre voi doi. Comunicati mai usor cu el decat cu fiica dumneavoastra. Va certati cu el, glumiti, ii faceti confidente si ii sunteti confidenta pentru toate grijile sale. Daca este tentat sa devina pesimist sunteti langa el sa-i redati curajul de a incerca din nou. Sunteti o mama prezenta alaturi de el, uneori prea prezenta.

sursa: ele.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Cristina, mersi pentru urari!!!
Sa vi se implineasca berbecutelor toate dorintele si sa aveti parte numai de bucurii si impliniri!

mie mi se potrivste profilul de mamica...

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput