Mamici de iulie - august 2006 (38)
Raspunsuri - Pagina 2
Amabella spune:
map, nu crezi ca exagerezi putin cu dormitul pe o parte? am auzit si eu ca nu ar fi bine, dar cel putin din luna a 7-a, cand burtica e intr-adevar maricica. eu am oprietena care a nascut in februarie si zicea ca ea a dormit pe spate pana prin luna a 7-a, cand a renuntat pentru ca nu mai putea din cauza burtii. eu sunt in sapt 26 si nu ma deranjaza burticul asa de tare incat sa nu pot dormi pe spate. nici nu simt ca mi se taie respiratia. ma gandesc ca nici daca m-as stradui toata noaptea sa dorm intr-o anumita pozitie, si din cauza asta nu m-as mai odihni, nu i-ar fi bine lui bb. si mai cred (dar bine inteles, nu sunt expert, e doar o parere), ca daca nu m-as oxigena ca lumea, eu as simti prima, adica inaintea lui bb, ca incepi sa ai imediat simptome de la lipsa de oxigen.
si fetelor, ma laudam ca eu nu am pofte. azi m-a apucat o pofta nebuna, dar absolut nebuna, de spanac. piure de spanac fara carne. si cum mie nu imi iese satisfacator pentru gustul meu, ma duc sa imi iau de la tip-top, ca au acolo unul care imi place f mult. eu v-am zis ca sunt pofticioasa de cand ma stiu, asa ca nu stiu daca sa pun aceasta pofta pe seama sarcinii sau as fi avut-o oricum. si ca sa profit de vremea frumoasa si de aceasta pofta, am hotarat sa ma duc pe jos pana la tip-top-ul de pe lipscani si sa ma intorc tot pe jos. ha! ha! sper sa nu ma prinda ploaia!
luiza 25+
pumpkin spune:
Kehleyr, la noi e traditie de familie, tata are carnet de zeci de ani, fratimiu are carnet de 5-6 ani si am si eu carnet de 3 ani... parintzii mei au fost mari motociclisti, au batut tzara pe mobre, motociclete, motocilete cu atas. Mama a mers fiind insarcinata cu mine iar fratimiu era in atas....
Eu n-am mai mers cu
de cand sunt insarcinata, de fapt n-am mai mers din vara trecuta. Si, sincera sa fiu, nu stiu daca o sa mai merg
, pentru ca acum am o responsabilitate fatza cineva care o sa depinda de mine multi ani de acum... Dar mi-am luat un carucior super, de teren, cu frana de mana...brrrrrm, brrrrm, brrrrmmmmmmmmm ![]()

Fetele m-am maturizat! De acum cica sunt membru matur ! 

Miky
27+ 
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006 
NEW
Album intalnire 18 martie NEW 
chiara.2005 spune:
Amabella ...eu intelesesem ca nu e vorba de oxigenatul nostru (ca asta am simti asa cum spui tu...)e vorba de oxigenatul bebelusului ...
iulenca spune:
quote:
Originally posted by pumpkin
[font=Comic Sans MSFetele m-am maturizat! De acum cica sunt membru matur !
[/font=Comic Sans MS]
La varsta ta PUMPKIN era si cazul sa te maturizezi. Haha ha Just kidding
Nu te-ai suparat nu? Felicitari, eu ma zbat sa fac 100 de mesaje ca sa-mi dea si mie o stelutza.
iulenca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png
chiara.2005 spune:
Amabella ...eu intelesesem ca nu e vorba de oxigenatul nostru (ca asta am simti asa cum spui tu...)e vorba de oxigenatul bebelusului ...
Kehleyr spune:
quote:
Dar mi-am luat un carucior super, de teren, cu frana de mana...brrrrrm, brrrrm, brrrrmmmmmmmmm

Parca te vad
Poate iesim cu carucioarele si cu rolele in parc dupa ce nastem, eu am mers cu Stefania
Kehleyr
26+
pumpkin spune:
quote:
Originally posted by Kehleyrquote:
Dar mi-am luat un carucior super, de teren, cu frana de mana...brrrrrm, brrrrm, brrrrmmmmmmmmm
Parca te vad. Cel pe care mi-l aratai?
Poate iesim cu carucioarele si cu rolele in parc dupa ce nastem, eu am mers cu Stefania.
De-abia astept! Tu de ce crezi ca am vrut carucior cu frana de mana? Ca io nu stiu sa pun frana cu rolele

. Da, am luat caruciorul pe care ti-l aratam. Miky
27+ 
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006 
NEW
Album intalnire 18 martie NEW
anasia spune:
fetelor, am doua stelute, sunt
, nu?
iulenca eu mai nou poftesc la compot de struguri si piersici;
chiar nu putem dormi pe spate? macar putin, ca eu amortesc pe o parte, si asa dorm cu grija sa nu ma rostogolesc pe burta; pupici
anasia 22+ 
iulenca spune:
Hai mai fetelor chiar asa sa nu putetzi dormi noaptea de frica ca o sa va rostogolitzi ba pe burta ba pe spate. Asta e un stres care nu isi are rostu. Sunt pericole mult mai mari care il pasc pe bebe. Credetzi ca de la facerea lumii mamele au stiut pe ce vena apasa bebe daca dormi pe spate? E vorba de instinct aici. O sa ii faca rau lui bebe orice pozitie care ii este incomoda mamei. Cum sa va fie frica sa nu cumva in somn sa va intoarcetzi pe burta. Numai sa incercatzi si o sa va trezitzi instantaneu, pt ca daca ai burta mare nu potzi sta pe ea, e super incomoda pozitia si te trezesti automat.
E adevarat ca este indicat sa se doarma mai mult pe o parte dar asta sa stitzi ca e valabil si daca nu ai bebe. iar cu dormitul pe spate, daca burta nu e suficient de mare si nu simtzitzi greutate care sa apese atunci e ok. oricum stiu ca daca dormim pe spate trebuie sa avem perna usor ridicata.
iulenca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png