Piatra Neamt - Perla Moldovei (5)
Raspunsuri - Pagina 7
lunna27 spune:
Cu ocazia asta vad ca am trecut pe pagina 5...waw ce harnice suntem!
Eu una nu am nici o "floare" in familie dar se poate sarbatori si fara,nu-i asa?
In privinta vremii ca si eu il am la tara pe cel mare si e nasol ca trebuie sa stea numai in casa dar de sambata cica isi revine ,sa speram...
Dana cu Paul(8.09.2000)& Ana Maria(6.09.2004)
Eftimie C. spune:
Lunna, pe obrrajori.Se pare ca ne conversam singurre.
Avem 2 taranei...Si ce dor imi e de al meu
Ieri caand am sunat, a vorbit putin cu mine si a fugitt afara lasandu-ma sa vb singura.
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
Eftimie C. spune:
Pietrencelor, eu am terminat programul si plec acasa la mine.Din pacate si eu nu am bani de numarat si nici nu pot sa fac, ca e post; deci voi face culcare...cu al meu sot
iully spune:
Buna,fetele si pupici!!
Multumesc mult pentru urari,fetele,sunteti niste scumpe!!!!Speram sa fie bine!!!
Noi nu avem nici o floare in familie,dar oricum vom sarbatori!
Astazi am descoperit ca Cristian are o forma usoara de dermatica atopica.Baniam eu ceva dar acum stiu sigur.Avea tot timpul o iritatie pe obrajori.Bine ca acum stiu ce e.
Astazi am vrut sa merg la cumparaturi dar ploua asa urat.Sper sa ajung maine!
Carmen,eu am zis ca Aerius ni l-a dat pt tuse alergica,deci antihistaminic.Merge si pe urticarie,nu te speria.
Va sarut dulce!Va doresc mult spor la treaba si multa sanatate!!!
sunt_mamica spune:
neata fetelor!
unde sunteti ?nu e nimeni pe aici?
niciodata nu va gasesc acasa!
sa aveti o zi buna ...si spor a treba celor care-s gospodine si-au luat-o din timp cu pregatirile pt Pasti!
ilinca
mira_m spune:
'Neatza! Ne-a doborat ploaia!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami & minunea mea ( mai 2004)
lunna27 spune:
'neata!
Ne-au doborat si ploile si treburile!
Dar nu trebuie sa disperam,de maine cica se indreapta vremea!
Dana cu Paul(8.09.2000)& Ana Maria(6.09.2004)
Eftimie C. spune:
'Neata.Asa cu jumatate de gura.Daca stiam ca voi sta la serviciu 2 ore fara lumina, ramaneam in pat si mai visam
Iully, merci pentru explicatiile legate de Aerius.Cand era Eddi mic, facea si el un feel de iritatie pe obrajori, mai ales cand mergeam la socri la tara.Acum aud ca si nepotelul de la Bucuresti face (ten sensibil).La acea vreme ni s-a prescris Advantan crema.Acumm aud de la sora-mea ca nu e asa de indicatta la copii mici ...la noi a functionat.
Ilinca, sunt si eu prin zona si chiar beau si ce-ati mai facut.
Lunna, sa te auda Dumnezeu si sa vina caldura, ca eu am planuri de curatenie pentru sfarsitul asta de saptamana.
De doua zile, fredonez in continuu "vine valul/imi ia calul...", doar ca la noi ia blocul.Azi cred ca am sa cant "la mare/la soare..." poate ma aude cineva de sus si se schimba vremea.