Stelisti si steliste (3)
Raspunsuri - Pagina 2
danielac spune:
STEAUA!!!!
cata, multumim!!!
diseara e sarbatoare mare!!!
2-1 pentru Steaua
Fetita mea Diana-Maria, nascuta pe 24.10.2001
http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
Paginuta personala DC:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac
SunSmile spune:
Super tare CATA! Multumim...eu oricum asta ascult de dimineata! Plus inregistrarile cu imnul si "galagia" galeriei! Vii la meci???
quote:
Originally posted by Catalin
Hai sa facem galerie! Boxele tare!!!
FORZA STEAUA!
Catalin
Think pink!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
Catalin spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Super tare CATA! Multumim...eu oricum asta ascult de dimineata! Plus inregistrarile cu imnul si "galagia" galeriei! Vii la meci???
In principiu nu merg la meciurile cu "risc" de cand am scapat ca prin urechile acului de un scandal acum ceva timp; prefer sa astept pana se va ajunge si la noi ca in Anglia, sa poti veni la stadion cu familia ca la un adevarat spectacol. Asta e!
O sa fie iar UEFA cu ochii pe noi, ba chiar meciul de azi e considerat a fi de risc mai mare decat cel din tur. HAI AI NOSTRI!
Catalin
Think pink!
SunSmile spune:
Eu plec spre casa, ca mai am treburi de rezolvat! Nu cred ca mai deschid compi-ul...asa ca...o sa tzipppppppppp pt voi toti si o sa ma gandesc la stelistii minunati de aici! Haideti sa ne imaginam ca ne tinem de maini k intr-o hora a bucuriei...pe care sper s-o dansez la Universitate.
HAI BAIETI!HAI STEAUA!Sper sa fac poze frumoase sa vi le arat!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
impreuna spune:
Sun vreau sa te vad, stau cu ochii pe tine
Hai baietzi
Cata si eu tot asta ascult de dimineatza :)
Flavia (sotie si mamica fericita)
ratusca1977 spune:
Pentru cei care nu pot vedea meciul la TV, se va transmite si pe net la www.meciulmileniului.ro
HAI STEAUA!!!
impreuna spune:
Site-ul ofocial al UEFA declara ca Steaua are cele mai mari sanse de calificare, sa dea DD sa fie asa, abia astept
Flavia (sotie si mamica fericita)
miha2006 spune:
HAIDE STEAUAAAAAAAAAAAAAAAA
Sa dea D-zeu sa ajungem in finala.
Sper ca bebele meu sa adoarma pana la ora meciului, altfel..........
andreea_trend spune:
... oofff... mai sunt 2 ore....
HAI STEAUA!!!!
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer