Bebelusi de iulie-august 2005 (91)
Raspunsuri - Pagina 12
anis spune:
Diana..esti rosie ka mine...hihihiii
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
emaaimee spune:
sa il "porti" sanatoasa.
mai imi poti spune si mie ce mai faci in afara de Trixia,etc ziceai ca mai scrii cand poti
mersic.
si eu va lasca sunt chiauna.

de fetita
cu funditaUite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by anis
Andre-ea...si nu face aerosoli?Un sfat sa nu il internezi.Un aparat pt acasa e 2 mil.Mai bine il cumperi daca are nevoie.
Pupici si sanatate maxima.![]()
AniS siIngrid
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Nu face. Nu a recomandat medicul. Ne-a umplut de medicamente. Sper sa fie bine. Urmeaza o noapte de groaza. Dar sunt optimista.
A, si nu stiu ce sa fac cu baita. Azi nu i-am facut. Dar nu pot sa-l las nespalat pana luni. Tu i-ai facut baie?
Andreea, mami de
Tudor - 10.08.2005POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by sunt_mamica
de cand ma tot uit dupa voi!
ne primiti si pe noi?andreea si
ilinca(18.08.2005)
Cum sa nu? Bun venit! Spune-ne mai multe despre Ilinca.
Andreea, mami de
Tudor - 10.08.2005POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
gesi spune:
Multumesc de primirea calduroasa fetelor.
Daca tot e vorba de prune...va intreb si eu...ati papat ciorba de loboda pana acum? Eu i-am facut fetei si desi i-a placut tare tare mult. Astazi mi-a fost deranjata la stomacel toata ziua. Mi-a facut si un pic febra (38.2) si roade tot ce prinde. O fi de la dinti? ...cu toate ca v-am spus avem deja 6 si nu se mai arata altii. Sau o fi de la ciorbita?
Astept ziua de maine si sper sa ne simtim mai bine.
sunt_mamica spune:
pai,dupa cum am spus s-a nascut pe 18.08.05 la ora 00.05,cu un scor apg 9 si cu 3.300 kg
acu avem 4 dintisori 8.200 kg ,zicem tata(spre disperarea mea),

papa,apa.stam si in picioare daca ne tine mami de manute....si mergem in spate
anis spune:
Gesi , din experienta mea...iti spun ca seamana cu dintii.Si Ingrid se deranjeaza la burtica,musca,roade...febra maxim 37.8...
AniS si
Ingrid
andre_ea spune:
Urez si eu bun venit fetelor noi!
La multi ani! tuturor bebelusilor nascuti intr-o zi de 6. Si muuuuulta sanatate!
Andreea, mami de
adana.9 spune:
neata!
vrem si noi aici. delia mea si eu - mami a ei.
ce sa va spunem despre noi? ca nu putem tot ce am vazut ca aveti voi in dreptul numelor voastre 
deci: delia s-a nascut pe 17 iulie 2005, filantropia, cu 2,900 si 51 kg, cu mult par cret(acum blond si din ce in ce mai lins :( ).
are si doi dintisori (aparuti la 4 luni dupa care...pauza). si e vesela si tare draguta.
am venit aici acum (pentru ca intentionez de mai multa vreme)pentru ca ieri am vazut pozele fetitei ingrid (cu mami anis) si asa ni s-a parut ca seamana deliei.sotul meu a zis: cine e tipa asta care si-a facut poze cu delia :)) ...si ma gandeam cum sa fac sa pot vedea si alte poze :).
in plus, cred ca meritam si noi un loc la bebeii pletosi.
as vrea tare mult sa stiu daca printre voi sunt mamici si bebici din berceni sau care se plimba prin tineretului.