Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (88)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitu spune:

Moki, branzica fac eu din lapte praf sau lapte UHT, pun iaurt si mamaliguta fara sare (4-5 linguri), amestec si papa fata.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Cred ca a inceput bataia ca vad ca survoleaza elicopterele! Pacat ca nu dau nimic in direct .

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Ce vrei sa zici, Deniss-ule draga !! Ca ti-e dor de "cartier"? Vedeai bataia live !! Da las' ca o sa-mpingi carutu'-n cerc!

hehe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Eu nu tin cu Rapid dar imi pare rau ca a pierdut pt ca a mai avut Jiji o ocazie sa-si arate modestia.

Mie mi-e groaza de bataie si nu o suport!

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Noi astia mai din "cartier" anuntam ca nu s-a lasat cu bataie. Cel putin nu aici, in aceasta zona marginasa a Bucurestiului. Poate mai spre centru...

Irina81 - bine ai revenit. Sa ne mai scrii.

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Mai danseaza cineva?

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Aici e o liniste in zona asta, nici mierla nu indrazneste sa cante, ma gandeam sa bag o boxa pe geam ca in curand imi iau campii de liniste. Basca stau la parter si ma mai gandesc daca trag storurile... ia ca mi-am adus aminte, Cuco unde umbli mama?

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

am citit pe diagonala ca nu ma lasa puiul meu ,este tare marait si in plus ia aparut niste bubite marunte pe fata ,gat , cap,citeva pe picioruse ,am fugit cu el la dr si mi_a zis ca se poate sa fie de la caldura ,transpiratie sau un virus ,sint asa de nelinistita sper sa nu fie altceva

am vazut pozice cu Alexandru si puiuti lui Cristina(Anca si Victor),Miruna si Maria frumosi toti si dulci

Kristinuta sintem linga tine

Sofia felicitari pt job si succes la gasit bona

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Ramona,Simona,si Matei al meu are gura "sexi",nici un dinte la 7 luni si o sapatamana!

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)

Mergi la inceput

Deci ma duc sa fumez o tigare, mama ce bine eeeeee... asta sa le fac in ciuda la fetele astea care se abtin!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput