Mamici casnice (27)
Raspunsuri - Pagina 11
maria2mami spune:
C I N S T E RAAAAAAAAPIDDDDDDDD CAMPIOANA INIMILOR NOASTRE !!!
A fost un meci extraordinar de frumos, atmosfera incendiara, suporteri beti turta ....si, desi la tv se zice ca nu au existat incidente...sa nu-i credeti! Jandarmii si-au facut datoriia au dat si in dreapta si in stanga!
Si daca sa dat vreo lege ...contra vanzarii de alcool...nici asta nu sa respectat....innainte cu o jum de ora de meci am fost cu Maria la mag sa cumpar salata, rosii, etc si se vindea bauturi fara nici o jena.
Si inca o chestie de care autoritatile nu au tinut seama, innainte sa plecam la meci am stat putin la nisip , erau ffff multi copii speriati, foarte agitati si unii plangeau foarte tare din cauza elicopterelor, 5 la numar, care survolau foarte jos. Eu locuiesc chiar langa stadionul national.
Asta e....sunt dezamagita, suparata dar nu in ultimul rand MANDRA ! Cinste lor!
Multumesc frumos de ceai
Va mai povestesc azi...sunt cu ochii pe voi!
mmiha
impreuna spune:
Multumesc Dana_ch de ceai, cum de ai nimerit si ai stiut k nu beau cafea?:))) Eventual cu lapte si dc se poate sa fie fara cofeina
Mama asa sunt de happy, nu va dati voi seama, drept urmare azi ma duc sa ma cinstesc (pacat ca ploua, Adriana nu esti singura:)
mmiha asa-i, cinste si Rapidului ca nu s-au lasat si au luptat pana in ultima clipa, chiar mi-a placut, ma uitam la echipele din Europa cum sunt in stare sa rastoarne scorul in favoarea lor pe ultima suta de metrii, la noi chiar daca n-a fost asemenea scor, a fost un meci pe viata si pe moarte si toti au rezistat eroic.
Felicitari Rapidului pt performanta
Felicitari Stelei pt ca va castiga cupa UEFA
Alina ai reusit ieri sa iei toata melodia? Ca eu am uitat sa ma mai uit pe YM.
zina si noi baiat frumos. Cum e, cuminte, te descurci cu el sau mai ai pe cineva sa te ajute?
Cami ce-a zis colegu? I-ai facut si lui
Flavia (sotie si mamica fericita)
alexa si mami spune:
uraaaaaa!!!!! STEAUA!!! ne-am uitat la meci toti 3, a fost super atmosfera in casa.
dana ch, multam de cafea. avem mare nevoie. io iau una si pt colegu ca e pe baricade de la 6,30 ca fii'sa nu a mai vrut sa doarma. pe mine m-au lasat pina la 8.
si la noi e o vreme de kk. ploua de aseara si cred ca azi n-avem sanse sa iesim la plimbare decit cu umbrela :(
hai somnoroaselor, trezireaaaaaa!
alexa & fam
alexa si mami spune:
da flavia, am luat-o pe toata (melodia). daca ati putea sa o vedeti pe alexa in ce stil danseaza...:))
mie imi place la nebunie de micul japonez (roberto-akira) e dulce rau cu ochisorii aia mari si tenul asa alb.
alexa & fam
maria2mami spune:
Da Fla, asa e...sa dea Dumnezeu sa castige cupa.
Oricum Maaarele Banel nu a reusit nici un contraatac si Carlos sa cam fastacit si asta era sa-l coste!
Mi-a ramas in memorie imaginea lui Moldovan care plangea in hohote, ca un copil....si restul baietilor...care au luptat pana in ultima secunda.
Arbitrajul a fost 99% oki, au mai fost greseli si de-o parte si de alta.
Cami multumes frumos pentru cuvintele frumoase, eu deabia azi am citit postarea ta de ieri si mi-a prins bine...fetelor voi sunteti minunate, ma simt super aici si de cand sunt musafira la casnicute nici nu am mai avut chef de alte subiecte...in sfarsit, dupa aproape 2 ani mi-am gasit si eu locul.
Sunteti frumoase la suflet
mmiha
light spune:
Diadaniela, am disparut de la mamaliga de aseara si n-am mai aparut. Pentru ca fimiu e la regim am mancat-o cu branza si smantana si atat.Gegea acum inteleg, e normal sa iti faci probleme. Ce stiu e ca atunci cand apar caninii il dor mai tare pe copil si poate avea probleme mai mari decat la ceilalti dintisori. Asa ca daca nu e vorba de canini, ar fi bine sa mergi la medic, poate fi o ciuperca pe limba care sa o deranjeze, am patit-o si p-asta. Avea o ciuperca, nu mai stiu cum se numea, si l-am tratat cu nistatin.Fetelor nici eu nu m-am uitat la meci aseara. Bine macar ca s-au linistiti stelistii in timp util si ne-au lasat sa dormim.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
light spune:
Fetelor da p-asta ati vazut-o?SA va terminati un pic de ras...http://www.youtube.com/watch?v=6G7Pbm03saA&eurl=http%3A%2F%2Fzoso2Erockmania%2Enet%2FDoaaamne, dar vaai, iata si versiunea canadiana, iincrediibil:http://www.youtube.com/watch?v=X2xFKOrErfY&search=taran%20spania
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
mihaela amalia spune:
fetele microbiste
Am ramas datoare cu reteta de lasagna:
foi de lasagna (din alea la cutie uscate)
1kg carne tocata
1 borcan rosii in sos
2-3 catei de usturoi
un pahar vin alb
oregano,piper... si ce alte condimente va mai place voua
cascaval
Sos bechamel
1l lapte
3 linguri faina
1 lingura ulei (sau unt)
nucsoara
Carnea tocata se pune la calit impreuna cu usturoiul (eu mai pun si putin delicat), dupa ce s-a calit carnea pun rosiile (facute bulion), putin piper si sare, oregano si le las la foc mic pana e gata carnea.Adaug vinul si mai las 5 minute sa se patrunda.
Sosul:
Intr-o cratita pun uleiul si faina pe foc, cand s-a omogenizat pun laptele adaugat treptat si il las la fiert pana se ingroasa putin.adaug si putina nucsoara.
Cand sunt gata:
pun un strat de sos bechamel, apoi un strat de foi de lasagna, apoi un strat de sos de carne, sos bechamel, putin cascaval, foi de lasagna, etc., ultimul stat trebuie sa fie de foi de lasagna peste care se pune sos bechamel si cascaval. Se baga la cuptor.
Pofta buna!
impreuna spune:
Lucia Am vazut si eu faza la stiri, prima data am crezut ca e o gluma proasta, chiar atunci schimbasem canalul, dar acu vad ca a fost pe bune.
Nu pot sa zic decat "mare ti-e gradina"
mmiha ma bucur ca ti-ai gasit locul aici la noi . 2 ani... ai umtlat ceva pe DC, nu gluma
Uitasem sa-ti urez Geani, sanatate maxima pt amandoua, ca dupa ce va trece chefuiti
Miha tu vrei sa ma pui la ingrashat? (nu ca m-as supara:)
Alina si Sara recunoaste imnul Stelei, si danseaza sau topaie, depinde cum o apuca, si zice "tam tam":)
Flavia (sotie si mamica fericita)