Naturiste si homeopate (17)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

buna fetelor...
dupa ce am tot citit pe aici de tratam.naturiste ale liviei si ce am mai gasit pe alte site-uri naturiste...am inceput si io sa iau de trei sapt.tinc. de branca urs.cu mugur de zmeur si la inceput am luat si 7 zile ticn.de marar...
cred ca de luna viitoare incep si ceaiul de napraznic si cretisoara...
prob. mele sunt trompele ..prob. obturate in urma unei peritonite..si un cm de 25 de zile in medie...
ca si efecte...dupa 3 sapt....cred ca mi s-a regl.cm ..pt ca azi sunt ziua 27 si inca nu a venit..prob.ca apare ceas ..maine ziua 28...
si alt efect..mai putin dorit..este ca simt ca ma ingras putin...e vb de 1 kg...poate in plus...nu mult..dar il simt...

dupa paste...am sa ma programez la iasi pt o laparo..sa rez.si trompitele..si ..speram noi ca imediat dupa...si cu ajutorul tratam.naturist..sa se intample minunea...
pe voi va urmaresc zilnic..chiar daca nu postez mesaje tot timpul..sa stiti sa sunt alaturi de voi si la suferinta si la bucurie..
tinem pumnii la fete..si va pupic

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

dupa paste...am sa ma programez la iasi pt o laparo..sa rez.si trompitele..si ..speram noi ca imediat dupa...si cu ajutorul tratam.naturist..sa se intample minunea...

Frumoasa Floare de cot, imi poti spune, te rog mult la cine vrei sa-ti faci programere in Iasi pt laparoscopie?
Si eu cochetez de cateva luni cu ideea de a face si aceasta interventie, dar nu m-am interesat inca cine o poate face in Iasi si in ce conditii.

Sarumanuta mult

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilvanaPopovici spune:

bubulina

Silvana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

buna iepurila...uite si eu m-am interesat mult pana m-am decis la cine sa merg in iasi...am ales pe.dct.Onofiriescu , am inteles ca e f bun dar si f ocupat , trebuie stat de capul lui pana iti rezolvi toate problemele...daca vrei adresa de mail sau nr.de tel unde iti poti face o programare , spune-mi.Am inteles ca are cabinet langa bila autogara , si lucreaza si la cuza voda.

pt alte pareri despre medici din iasi , mai era un subiect dechis aici...prob. ca e pe alte pagina...4 5 ...
pup si spor la burtici...

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

quote:
Originally posted by floarea de colt

buna iepurila...uite si eu m-am interesat mult pana m-am decis la cine sa merg in iasi...am ales pe.dct.Onofiriescu , am inteles ca e f bun dar si f ocupat , trebuie stat de capul lui pana iti rezolvi toate problemele...daca vrei adresa de mail sau nr.de tel unde iti poti face o programare , spune-mi.Am inteles ca are cabinet langa bila autogara , si lucreaza si la cuza voda.

pt alte pareri despre medici din iasi , mai era un subiect dechis aici...prob. ca e pe alte pagina...4 5 ...
pup si spor la burtici...

pozici

Sarumanuta.
Daca nu mai am rabdare, o voi face si eu. Adresa de mail o am, iar nr de telefon il gasesc eu. Deocamdata mai astept un picut (o luna doua).
Te pup si Doamne Ajuta!

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_N spune:

Fetelor, uitati ce am gasit:
"Terapia cu produse si preparate apicole poate fi urmata simultan cu oricare alte tratamente, fara nici o contraindicatie sau incompatibilitate. O antibioterapie, spre exemplu, nu poate fi decat potentata prin folosirea produselor apicole. Evident, sunt unele probleme legate de varsta pacientului, de dozarea cantitatilor, de toleranta diferita a subiectilor sau de starile alergice pe care le poate provoca veninul de albine si, in cazuri foarte rare, propolisul. O anumita prudenta se cere si in curele cu laptisor de matca: luat in doze prea mari si pe perioade prea lungi de timp, poate provoca unele dereglari hormonale. De asemenea, mierea nu poate fi folosita de bolnavii cu diabet zaharat." (Vasile Andritoiu)
Asta insemna ca cel mai bine este ca un apiterapeut sa recomade exact dozele si timpul de administrare.

P.S. Mi-am rezolvat durerea de rinichi cu o baie de sezut cu coada-calului. E prima oara cand am incercat asta, dar a mers de minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Bine v-am regasit fetelor, stiu, de mult nu v-am mai scris, dar am avut o saptamana foarte aglomerata si mai urmeaza una.
Bun venit fetelor noi si sedere cat mai scurta.

Va spusesem cu ceva timp in urma ca desi fac trat naturist m-au durut ovarele la ovulatie fffoarte tare, ca la stimularea cu clomid. Toata saptamana trecuta m-au durut sanii ca nici nu puteam sa-i ating mai ales vineri seara. Ieri, sambata, seara ma dureau si mai rau erau parca fierbinti si la palpare am descoperit o umflatura deasupra sanului drept destul de mare, dureroasa la atingere. Am incremenit. Nu este tare, e ca o umflatura in urma unei lovituri a muschiului. Astept pana dupa CM care ar trebui sa vina dupa 14.04 si daca nu dispare voi merge la doctor, dar SPER ca va disparea. Am hotarat sa opresc trat naturist, voi bea doar ceaiurile de naprasnic, cretisoara si codita soricelului.
Sunt dezorientata si speriata si disperata, poate ca nu a fost bine sa urmaz acest trat fara recomandare de specialitate. Nu stiu ce sa spun si nu stiu ce sa mai cred.
Promit ca va voi tine la curent cu evolutia umflaturii.
Duminica frumoasa, ce a mai ramas din ea si dulci

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by Bianca B

Bine v-am regasit fetelor, stiu, de mult nu v-am mai scris, dar am avut o saptamana foarte aglomerata si mai urmeaza una.
Bun venit fetelor noi si sedere cat mai scurta.

Va spusesem cu ceva timp in urma ca desi fac trat naturist m-au durut ovarele la ovulatie fffoarte tare, ca la stimularea cu clomid. Toata saptamana trecuta m-au durut sanii ca nici nu puteam sa-i ating mai ales vineri seara. Ieri, sambata, seara ma dureau si mai rau erau parca fierbinti si la palpare am descoperit o umflatura deasupra sanului drept destul de mare, dureroasa la atingere. Am incremenit. Nu este tare, e ca o umflatura in urma unei lovituri a muschiului. Astept pana dupa CM care ar trebui sa vina dupa 14.04 si daca nu dispare voi merge la doctor, dar SPER ca va disparea. Am hotarat sa opresc trat naturist, voi bea doar ceaiurile de naprasnic, cretisoara si codita soricelului.
Sunt dezorientata si speriata si disperata, poate ca nu a fost bine sa urmaz acest trat fara recomandare de specialitate. Nu stiu ce sa spun si nu stiu ce sa mai cred.
Promit ca va voi tine la curent cu evolutia umflaturii.
Duminica frumoasa, ce a mai ramas din ea si dulci

Bianca

Bia, sper ca umflatura aceea sa fie o alarma falsa. Nu intrerupe brusc tratamentul. Nu tin minte exact ce iei, dar redu dozele incetul-cu incetul, nu dintr-o data... La fel si cu ceaiul de napraznic. Nu stiu cat bei, dar redu doza putin cate putin. Eu renunt in curand la ceaiul de napraznic so voi ramane doar cu pulberea de orz verde si ceaiul de cretisoara. De la 2 cani de ceai de napraznic pe zi, am redus la 1/2 de cana la 2 zile. Si scad si din cantitatea de planta din care fac ceaiul... Apoi o sa caut un medic homeopat care stie ce face si voi merge si la drenaj limfatic si sa ma puna pe picioare.

Povesteam cu o prietena recent si mi-a zis ca tratamentul Liviei e bazat pe produse progesteronice La mine a functionat partial si a avut efect pt ca a balansat cantitatea mare de estrogen, cred eu, datorata PCOS (de care medicii nu sunt siguri, dar imi pun capul ca am avut un dezechilibru hormonal urat pe care tratamentul Liviei l-a balansat). Insa am simtit ca daca renunt la ceaiul de napraznic, problemele imi revin. Insa nu pot trai asa, ca un drogat care are nevoie de doza zilnica. Tratamentul mi-a folosit, mi-am rezolvat o multime de probleme si mi-a dat ragaz sa imi pun ordine in unele aspecte ale sanatatii. Insa trebuie sa rezolv problema DE TOT.

Va tin la curent cu ce fac. Cred ca luna viitoare voi merge la homeopat. Cea pe care am avut-o era destul de tanara, nu stiu in ce masura stia ea exact ce face si, in plus, nu a recunoscut anumite simptome ca fiind efectele tratamentului pe care mi l-a dat chiar ea si a trebuit sa renunt. Insa problemele sunt acolo, in fundal si stiu ca isi vor scoate capul in curand.

Bia, scuze de paranteza imensa. Sunt alaturi de tine cu sufletul si gandul si iti doresc sa fie o alarma falsa. Dar te rog sa nu te panichezi si sa ne tii la curent . Daca vrei, scrie-mi pe PM.

Va pup pe toate, frumoaselor!!!

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianadi spune:

Maria, eu stiu ca poti sa iei laptisor maximum 10 grame pe an.

Adi, mult succes cu tratamentul homeopat.

Salut tuturor fetelor. Eu iau deocamdata maca si napraznic, si ma simt foarte bine, cm din nou la 25z. Vreau din nou sa imi fac polidin (am facut si luna trecuta). E bine din punct de vedere naturist? Am citit in formula As ca polidinul si vit B sunt foarte bune anticancerigene (ultimul nr.)

Toate bune tuturor fetelor!
O seara buna.

PS O intrebare: la mine nu apare PM, dar am pus in profil adresa mea de e-mail si am selectat Da, la "permite celorlalti membri sa iti scrie".

Diana

"Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Adimercedes Am inceput si eu sa reduc cantitatile, de la 4 cani de naprasnic la 3 cani, tincturi doar o data pe zi, mi-a fost frica sa-l intrerup brusc. Dar cred ca nu voi renunta la naprasnic, mi-a facut bine, m-a scapat de durerile menstruale si de abundenta, iar cretisoara si codita soarecului imi face bine la burtica. Am avut un chist de 4 cm in ianuarie iar la ecograful de pe 29 martie era de 2.2 cm. Te rog lamureste-ma cu urmatoarea mea ... nestiinta:
ecograf in Z14 a CM, endometru 10mmm, ovulatie dreapta, dimens ov stg 2.9 x 1.9 x 2.7, dimens ov dr 4.0 x 4.3 x 2.1 Si acum intrebarea: e normal ca ovarul ovulator sa fie mai mare decat cel neov? Multumesc anticipat
Nu stiu ce sa spun despre umflatura, nu mai e asa de evidenta dar locul e dureros, CM ar trebui sa apara zilele astea si voi vedea ce va fi dupa

Bianca

Mergi la inceput