Naturiste si homeopate (17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianadi spune:

Multumesc pentru incurajari adi, alexia, arinna
Pentru virusul C nu exista vaccin deocamdata.
Va sarut,

Diana

"Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Diana, abia astept sa refaci analizele, m-as bucura mult sa fie o eroare...

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

hi, naturistelor si homeopatelor
acu' sa va vad eu sprijinul, la greu !
uite despre ce e vorba:

fetelor care ma puteti ajuta, am ales tratamentul acela complex al Liviei care cred ca in cazul meu a facut minuni.

Va rog sa-mi spuneti cele care va pricepeti, ce anume plante sa scot din acest tratament ca sa nu-mi mai creasca estradiolul ca a iesit prea mare. Estradiolul masoara estrogenii, nu? Estradiolul mare mi-a facut un FSH mic de 3.8 in ziua a 3 a care zicea dr. ca e prea bun pt varsta mea si deci e fals. M-a pus sa-l repet la urmatorul ciclu dar pana atunci vreau sa-mi reglez estradiolul.

Voi intreba pe forum pe mai multe topice, sa nu ma bombaniti dar este urgent sa stiu
Va pup si va marturisesc ca dac se va intampla cu mine vreo minune sa mai am rezerva, va fi o minune facuta de Dumnezeu prin voi. Am aflat enorm de multe lucruri pe care trebuia sa le fi stiut pana acum.
Pupaceli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by dj_mama

hi, naturistelor si homeopatelor
acu' sa va vad eu sprijinul, la greu !
uite despre ce e vorba:

fetelor care ma puteti ajuta, am ales tratamentul acela complex al Liviei care cred ca in cazul meu a facut minuni.

Va rog sa-mi spuneti cele care va pricepeti, ce anume plante sa scot din acest tratament ca sa nu-mi mai creasca estradiolul ca a iesit prea mare. Estradiolul masoara estrogenii, nu? Estradiolul mare mi-a facut un FSH mic de 3.8 in ziua a 3 a care zicea dr. ca e prea bun pt varsta mea si deci e fals. M-a pus sa-l repet la urmatorul ciclu dar pana atunci vreau sa-mi reglez estradiolul.

Voi intreba pe forum pe mai multe topice, sa nu ma bombaniti dar este urgent sa stiu
Va pup si va marturisesc ca dac se va intampla cu mine vreo minune sa mai am rezerva, va fi o minune facuta de Dumnezeu prin voi. Am aflat enorm de multe lucruri pe care trebuia sa le fi stiut pana acum.
Pupaceli

Dj-Mama, eu am luat din tratamentul Liviei ingredientele preponderent progesteronice: kamayani, capsule de napraznic, ceai de napraznic, ceai de cretisoara, tsblete de mugur de zmeur si, bineinteles, vit.E si pulbere de orz verde.

Sper sa iti fie de folos

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Fetelor, azi am a 4-a sedinta de acupunctura si am terminat ieri prima cutie de capsule cu plante chinezesti. Temperatura mea a crescut constant cu 0.1 grad, ajungand azi dimineata la impresionanta valoare de 35.9 in ziua 18 . Sa vedem cum vor evolua lucrurile in continuare.

Voi ce vesti aveti???

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Pe unde umblati, gagicilor??? A dat vremea buna si v-ati smecherit ???

Eu am fost aseara la acupuctura, a 4-a sedinta, asa cum v-am zis. Mi-a dat in continuare capsule cate 15 pe zi (si mie, si sotului) si mi-a dat o plasa de ceaiuri. Trebuie sa imi fac de 2 ori pe zi o fiertura din ierburile astea. Adica 100g de ierburi la 5 cani de apa. Si sa le las la foc mic vreo ora, pana scad la o singura cana, pe care o strecor si o beau. Dar, fetelor, va zic cu mana pe inima ca ceaiul de napraznic era un adevarat balsam in gura si pe gat in comparatie cu ciorba asta pe care o beau. In afara de faptul ca are un miros de ciorba de varza, la prima inghititura chiar avea gust de ciorba de varza - stiti voi, aia cu smantana, tipic ardeleneasca. Dar apoi . Si a trebuit sa beau toata cana. Tipul m-a avertizat ca e cam amar, dar e un alt fel de amar decat ma asteptam. Trebuie sa ma "programez" ca e acceptabil, ca trebuie sa beau chestia asta de 2 ori pe zi, timp de 2 saptamani

Si sincer sa va zic, habar nu am ce ierburi sunt. E o combinatie. Tipul nu stie suficienta engleza sa imi zica ce e fiecare. Mi-a zis ca trebuie sa ridicam temperatura corpului, sa reglam hormonii feminini si ciclul. Asa ca o sa vad... Aaaa, si azi dimineata temperatura imi era 36.3, la ziua 19.

La noi ploua, e toamna si de aseara ma cam doare capul. Haideti voi cu vesti mai bune si inseninati-mi ziua .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilvanaPopovici spune:

Moamaa, adimercedes, cate pastilutze si ceaiuri!
Eu te admir pentru perseverenta, sa stii, si iti doresc sa reusesti, pentru ca meriti din plin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Adi, as vrea eu sa ti-o inseninez dar n-am nici o veste, doar o durere groaznica de cap.
Bafta multa cu noul tratament, sa fie cu noroc

Mergi la inceput

Silvana, Alexia, multumesc mult pentru suportul moral . Tocmai am baut a doua cana de fiertura si chiar ca ma simt ca o vrajitoare . SI ma doare capul de aseara, de imi plezneste. Si nici macar nu am placerea sa zic ca e din cauza "ciorbei", ca am inceput sa o prepar doar de azi dimineata. Asa ca...

Va tin la curent si va rog eu sa fiti tari, cu curaj, cu optimism, cu fruntea sus si cu speranta, ca eu cred ca se poate. Eu imi fac partea, adica tot ce depinde de mine. Restul... D-zeu cu mila, stiti cum se zice .

si sa auzim de bine, cat de repede!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Adimercedes cand cana in mana inchide ochii si gandestete ca ai ... bautura ta preferata . Trebuie sa bei inchititura cu inghititura? Daca da mi se face si mie "gura punga", si sa auzim de bine.
La mine nimic nou doar ca am vorbit toata ziua la servici cu mine insami, ar fi trebuit ieri sa apara "uratii" iar azi imi cautam ceva simptome dar tot ce am gasit au fost simptomele "uratilor", duca-se pe pustii cat mai curand, vorba bunicii ===> moral la limita de plutire

Bianca
http://photos.yahoo.com/bianca_gh2005

Mergi la inceput