Si-a luat sora mea niste pantofi super frumosi din Spania. Si vreau si eu ca aia, dar nu stiu daca se gaseste aici. Ma puteti ajuta??
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
Anda, din pacate nu exista Massimo Dutti in Romania, nici in Ungaria sau Bulgaria in vecini.
Si mie imi plac la nebunie produsele lor si pantofii, am scris si la topicul cu schimbarea toaletelor ca sunt fan MD.
Desi nu au multe modele, mai ales la pantofi, mie mi se par unul si unul, atat cei sport cat si cei eleganti.
Poti intra pe www.massimodutti.com, acolo o sa vezi toate locatiile unde au magazine.
"Pluteste drept inainte...chiar daca pamantul pe care-l cauti nu exista, D-zeu il va crea intr-adins spre a-ti rasplati cutezanta." Regina Spaniei catre Cristofor Columb
Ma gandeam eu ca nici eu nu am vazut. Uite la pantofii astia mi-a ramas gandul. http://community.webshots.com/photo/509845807/2815095380031893409VztuCb
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
Nu exista din pacate, sotul meu poarta numai camasi de la ei dar le luam din Italia....