Buna din nou fetelor!Acum am o alta intrebare pt. voi si anume, va rog sa-mi spuneti ce stiti despre vopseaua de par Lorven.Ati folosit?Cum e?Prinde pe par?Dar despre Igora stiti ceva? Unde se gaseste?Am inteles ca sunt vopsele profesionale.Astept raspunsurile voastre si va multumesc!
De cand am descoperit vopseaua Lorven numai pe ea o folosesc. Este ieftina si sunt multumita pentru faptul ca imi acopera f.bine firele de par alb(am luat si produse mai scumpe si n-am fost incantata). Marilen
Si eu sunt multumita de Lorven
Are 70 ml, deci pot vopsi un par lung cu o singura cutie, e profesionala, nu ataca firul de par, prinde bine, are nuante f. multe pt fiecare paleta de culori (blond, saten, roscat, negru), e f. ieftina.
Oana
"Tragedia vietii consta in ceea ce moare intr-un om in timp ce traieste"
eu folosesc lorven
mie imi place si-mi prieste tare bine,nu-mi usuca parul si tine foarte bine
pupici
De unde luati aceasta vopsea? Si cat costa??? De ce e mai deosebita decat celealte???
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
Merci fetelor!Eu am aflat de aceasta vopsea acum 2 sapt.si am vazut ca au nuante variate in catalog doar ca m-am gandit sa va intreb si pe voi pt. ca mi s-a parut prea ieftina.Nuzntele ies ca cele din catalog?Adica va iesit exact nuanta pe care ati ales-o?Ati combinat 2 nuante de la aceadta vopsea?
fetelor, chiar acopera bine firele de par albe?pt. ca eu am avut suvite si se acopera greu cu unele vopsele.
Unde se gaseste vopseaua asta??
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
mi-am luat astazi lorven nr.7.1. sa vedem cum iese.are putere de decolorare si prinde si pe par vopsit?