Simptome de sarcina! -12
Raspunsuri - Pagina 8

melutzica spune:
madalutza mult mult noroc si o sarcina usoara si numai bineeeeeeee
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

pusichet spune:
Madaluta FELICITARI , FELICITARI, sarcina usoara.
Ma bucur tare mult pentru tine.
ana maria

bubuleana spune:
madaluta: sigur esti ce test ai facut? FELICITARI!!! Sa fii sanatoasa si tu si bebe! si da-ne si noua reteta!!!!
bubuleana

madaluta spune:
multumesc mult fetelor, dar eu inca nu ma pot bucura din plin caci nu sunt sigura. am mai facut un test (barza)si a doua liniuta se vede tot la fel de slab.oare de ce e asa ? pt k azi tb sa imi vina Cm? sau nu e bb?sunt foarte nelinistita.teste clear blue nu am gasit aici in C-ta si am facut prima data "Dr Sigur" si a doua oara Barza jet". nu mai am rabdare pana luni cand imi voi face bHCG

Ioanatugs spune:
BUNA FETELOR!
BUBULEANA esti o dulce, merci mult
pentru galerie!
MADALUTA si eu cred ca esti
FELICITARI!!!!
Cu drag Ioana Tugs

gheorlan spune:
Buna fetelor am intrat si am citit mesajele voastre si m-am hotarat sa va impartasesc si eu BUCURIA mea poate va ajuta.Madaluta eu zic sa ai rabdare si totul o sa fie bine. Eu am fost cam in aceeasi situatie. Mi-au intarziat rushii vreo 2 zile ceea ce nu mi s-a mai intamplat niciodata. Asa ca am luat frumusel un test de sarcina DR.SIGUR si l-am facut dupa amiaza pe la 5.Au iesit amandoua liniutele, dar a doua mai palida.Am mai luat unul imediat de la BARZA si a iesit la fel.Atunci mi-am propus sa mai astept vreo 5-6 zile. Dupa 6 zile testul BARZA a iesit clar pozitiv. Amandoua liniutele la fel de colorate.Bafta multa tuturor .O sa va mai scriu despre simptome si alte....
SIMONA proaspat

alionushca spune:
Bubuleanamama, nu te lasi pina nu afli receta ,
iaca asta se numeste munca in folosul societatii
Simona draga - hai spune-ne si noua care e reteta, ca
Bubuleana nu te lasa, da noi iaca o sa profitam de pe urma investigarii efectuate
Bubu cum avem reteta fugim la sotiori si , chiar daca nu e ovulatie macar repetitii sa facem, data viitoare sa stim exact cum e
,
Aliona