Simptome de sarcina! -12
Raspunsuri - Pagina 6

Ioanatugs spune:
Buna fetelor cu sau fara simptome!
Eu din pacate nu vin cu vesti
bune! Au venit rushii azi in
ziua 31 si am facut si testul
ala de sange plus o dozare de
prolactina la indicatiile dr.
Astept rezultatul sapt. viitoare.
Mi-a spus dr. mea sa repet
prolactina pt. ca in trecut am
mai avut probleme cu ea si
e posibil sa nu fi ramas
din cauza asta.
BUBULEANA,LIANA30
va multumesc din suflet pt. incurajari si
galerie si tin pumnii acum eu pt. voi!
Cu drag Ioana Tugs

mcrissa spune:
ma tot chinuie o intrebare
azi e a 3-a zi de cand tot ma dor ovarele si nimic.
incep sa ma rog sa vina rushii ca sa scap mai repede de disconfort.la voi care e durata maxima de zile intre inceputul durerilor si venirea menstruatiei?pe mine de obicei ma doare burta doar in ziua precedenta.dar acum sunt deja 3 zile
Mcrissa

pusichet spune:
Mcrissa pe mine de obicei ma doare cu o zi inainte spatele si burta mai puternica si in prima zi de ciclu, apoi trece.
Dar mergi la unmedic daca ai cum.
pupici
ana maria

Jaana spune:
mirebu, multumesc mult!!! Cred ca cel mai bine e sa mergem amandoua frumusel la doctor! Eu una ma duc curand sa lamuresc problema.

mcrissa spune:
-ic pusichet.asa era si la mine pana acum.dureri usoare in ziua precedenta si dureri mai mari in ziua in care imi vine.dar acum s-a sucit.nu stiu ce are.ce nu-i convine?
daca nu-mi vine pana luni o sa merg la un medic.cu toate ca nu-mi plac deloc vizitele la doctor.i-am spus dr meu ca data viitoare cand o sa ne vdem o sa fiu
.si sper sa ma tin de cuvant
Mcrissa

bubuleana spune:
crissa: scumpa mea, dar nu ti-ai facut un test de urina? zic si io... la mine incep durerile de menstruatie cu 1-2 zile inainte...
hai, fa-ti un test, iti tin pumnii!
bubuleana

bubuleana spune:
Ioana: nu conteaza ca au venit uratzii! eu iti fac galerie in continuare
iti tin pumnii pentru data viitoare!!!
bubuleana

megbeng spune:
bau! m-ati uitat? raportez: z.1....de intarziere!!! persista majoritaea simptomelor (chiar toate de fapt)....desi testul de pipi de acu' 2 zile a fost negativ....sa vedem!
nu am mai reusit sa intru ieri si azi pana acum ca nu am avut net :(
pupici tuturor "simptomatoaselor" si..hai cu vesti bune!!!!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

bubuleana spune:
megbeng: bravooo pt Z1 de intarziere!!! sa tot auzim asa vesti! fa un test clear blue: nu greseste!!! ce test ai facut?
tin pumnii stransi, stransi!!!
bubuleana