Simptome de sarcina! -12

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

si-un dans pentru toate simptomaticele:

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Ioanatugs: parca ai facut un test oricum, nu? ma gandesc si io... daca ti-au venit doar 2 zile sa nu fie ciclu peste sarcina ...

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

gheorlan: ce mult seamana povestile noastre...si eu luna aceasta am citit Acatistul Sfinitlor parinti Ioachim si Ana, am tinut post miercurea si vinerea, m-am rugat mai mult la D-zeu decat de obicei, am facut spalaturi vaginale cu ceai de galbenele,...In afara de asta la ultimul CM am facut si injectii cu polidin cate 2 timp de 5 zile .pana si testele noastre de sarcina sunt la fel-Dr sigur si Barza...Sa dea D-zeu sa fim sanatoase si sa facem sanatosi si asta sa fie reteta tuturor fetelor care se chinuie de mult timp sa aiba bb.
Cred k Dumnezu are rolul cel mai important caci luna aceasta a fost luna in care am sperat cel mai putin si am prestat cel mai putin(maxim de 3 ori).Pe 15 martie am facut o histeroscopie iar medicul mi-a spus k am o portiune mica neepitelizata, apoiam facut echo si dr mi-a spus k nici urma de ovulatie,iar in ziua 21 mi-am facut prolactina si progesteronul care au iesit cam mari.deci nimic din toate astea nu m-au mai facut sa sper luna asta. Si totusi minunea s-a intamplat.sper sa ma ajute D-zeu in continuare si sa nu mai am probleme...iar voi, rugati-va cu credinta la Dumnezeu si cititi acatistul acesta.face minuni.Apropo, pe 15 cand am facut histeroscopia la noi in salon a venit o tanara insarcinata sa isi intreneze mama.Cand ne-a auzit k vrem un bb (mai erau fete acolo pt aceeasi pb)ne-a sfatuit sa citim acest acatist pt k ea asa reusise dupa 14 ani.a scos din poseta o multime de carticele de rugaciuni si ni le-a dat.dar eu cand am ajuns acasa imediat am cautat pe net acest acatist si l-am citit de atunci.Credeti k sunt doar simple coincidente? eu nu cred, si m-am convins inca o data de putera lui D-zeu....
M-am abatut cam mult de la subiectul propriu-zis, dar nu m-am putut abtine sa nu va povestesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Buna dimineata;ce de vesti bune pe aici
va pup pe toate si o zi super

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

buna fetele! ce povesti frumoase! eu deocamdata sunt la perioada de prestari si de vise...visez de cateva zile gemeni
pupici si burtici!
o saptamana frumoasaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

Fetelor, stiti ca eu trebuia sa ajung la doc. vineri, din pacate nu am mai ajuns pentru ca am avut o usoara sangerare si doc mi-a spus sa stau cumintica in pat (ceea ce am si facut dar cu masura pentru ca nu am stare). El mi-a spus ca e posibil sa fie o dereglare hormonala dar in acelasi timp sa se fi fixat .A spus ca e prea devreme sa se pronunte. Desi sper sa fie varianta doi eu cred ca este prima varianta desi usoare stari de greturi inca mai am (sistemul meu nervos cred ca e facut prastie).
Multi pentru II si sa de-a dumnezeu sa fie bine.
Eu inca sper la o minune pentru noi celelalte.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisia spune:

Buna, fetelor!
V-am urmat sfatul si am facut dimineata un beta Hcg (de fapt e HCG total si beta Hcg), dar rezultatele le primesc abia vineri...nu mai am rabdare. Intre timp au aparut si ceva simptome: dureri de sani, o usoara stare de greata si sunt foarte sensibila la mirosuri (mai ales ala de tzigara). In plus am o durere surda jos in stanga, asta nu stiu de la ce e, n-am avut la prima sarcina. Eu deja m-am obisnuit cu ideea, l-am anuntat si pe sotzul meu, l-am bulversat un pic, ca nu se astepta , da' ii trece repede.
Ce valori trebuie sa-mi iasa la HCG? La ce sa ma astept daca e bebe?
Pupici si bafta multa tuturor.

Crisia & Iulia-Nicole (2.12.2002):
http://community.webshots.com/user/iulianicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sa va tin pumnii.,,si sa va mai dau nitel optimism...
luati mama...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencyta spune:

ce-as bea si eu,dar sunt in timpul serviciului si...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

si eu am facut azi beta HCG, dar am rezultatul diseara, ca l-am facut la medsana...la testul de pipi de dimineatza a aparut si o a doua liniutza, mai palida insa
sunt cu emotii de nu va povestesc, uf!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput