Paciente optimiste si gravidute ale dr.Tutunaru-5

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutz spune:

Cristos a Inviat! Mai dragelor, mi-a fost dor de voi! Eu nu prea am noutati (noutatile acelea, ma intelegeti voi) am intrat doar sa va salut!
Draga Amely, te imbratisez cu drag si abia astept sa te vad la o luna dupa laparo povestind despre simptome de sarcina si doua liniute !

Mie deja mi-a intrat in cap ca laparo asta nu face decat sa-ti netezeasca drumul catre BB!

Va pup pe toate si va doresc spooooooooooor la treaaaaaaaaaaaaaaaba !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

la toate Tutunaresele, sau doar aspirante.
Bine mai fetelor, pai sa va gasesc pe pagina 3? Haideti sa revenim pe prima pagina, ca nu ne prieste pe 2 sau 3.
Amely iubito, iti tin pumnii sa treci foarte usor peste ziua de azi, care sincer vorbind este , dar si peste marti. Te pup si .
In rest dragelor, ce mai tura-vura, vine un w-e prelungit. Cum intentionati sa-l valorificati?
Cine pleaca la mare de 1?
Eu intentionez in we sa stau acasa, sa ma odihnesc si poate duminica imi scot sotul la o plimbare la padure sau pe malul lacului ca doi ce suntem.
Acum va mult sa va tina pana dupa-amiaza cand ma intorc la birou.

Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Va pup, fetele...
Kitty, Madutz, Danotino, Marinar multi si merci din suflet pt. sustinere, sunteti niste dragute!

Noi am facut azi internarea, am "donat" vreo 4 eprubete de sange pt. analize, si sunt asteptata marti la prima ora pt. gaurit burtica. Asa ca... o sa am subiect de vise frumoase pana atunci dar zau ca nu mai simt nici o frica... ce-o fi o fi. Cu Dumnezeu inainte!

Musetel a venit ieri, a pus un mesaj si iar a disparut...of-of... mai-mai! scumpa, nu ma face ca vin dupa tine, sa stii!

Scumpele, eu maine plec din Buc. si ma intorc duminica, asa ca va zic de pe acum sa aveti un week-end SUPER! Sa va relaxati si sa va distrati frumos de 1 mai!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Amely, multi, mult noroc, sanatate si w-e placut si relazant!
multi la toate fetele dragute si cam "plouate" in ultima vreme.
Soare mult pe toate "stazile"!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinabr spune:

Hristos a inviat fetelor!
Este cineva din alt oras pacienta d-rului Tutunaru?
Ar primi oare un caz deosebit? Mai ales ca este vorba si de o operatie de cezariana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Irina, mai ales un caz deosebit ar primi... e specialitatea lui Multa sanatate!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinabr spune:

Hristos a inviat fetelor!
Este cineva din alt oras pacienta d-rului Tutunaru?
Ar primi oare un caz deosebit? Mai ales ca este vorba si de o operatie de cezariana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

pup si eu tate fetele

offfffffff tot nu mi-au venit rusii, am facut test si a fost negativ........... deci sunt tot dereglata. nu-mi place deloc

offffffffff

marina

pozici

Mergi la inceput

Cu siguranta primeste "cazuri deosebite". Iar paciente din alte orase are mai multe, nu doar una.
In ceea ce priveste cezariana, daca-i musai, cu placere face, dar deja intram intr-un teritoriu delicat, iar asta trebuie discutata direct cu .
Sper ca ai aflat ce doreai.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Haideti fetelor la un nou capitol!

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput