nu stiu daca sunt insarcinata

nu stiu daca sunt insarcinata | Autor: liviatruta

Link direct la acest mesaj

buna.spuneti-mi e neaparat sa ai dureri de sani daca esti insarcinata.ce fel de dureri ati avut?multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nimeni2011 spune:

nici pe departe nu este durerea de sin semnul cel mai evident de sarcina!Asta poate sa apara oricind la o femeie cind intervine o schimbare in echilibrul hormonal!
Cel mai sigur ar fi,daca ai cumpara doua testere(ca se mai intimpla sa nu fie buna cite una),si ai testa urina de dimineata!
Eu personal,atunci am devenit suspicioasa cind am adormit bustean,la ora 4 dupa-masa,desi de fel nici noaptea nu dorm inaninte de 12-1!!!
Alte semne sunt inca lipsa menstruatiei,senzatie de greata,senzatii de disconfort,durerile de sin,aparitia unor pete maronii,in loc de menstruatie...dar nici nu inseamna absolut sigur,ca esti insarcinata!
...oricum,sa fie cum iti doresti tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

eu am inceput sa am greturi dimineata si atunci m-am gandit ca ceva nu este in regula...si o pofta de mancare greu de stapanit...acum abia mi-a mai trecut.
durerile de sani abia mai tarziu mi-au aparut,cand deja facusem testul si au iesit liniutele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viermisor spune:

Eu nu am simtit nimic deosebit si deja testele (am facut 5) mi-au iesit pozitive. Nu-mi venea sa cred ca e pozitiv, mi se parea ca parca nu e chiar asa roz cum ar trebui. Eu mi-am luat 2 si sotul mi-a luat 3, dar pana nu am vazut inimioara la eco nu am crezut (s-a lasat asteptata mult 'shmecheroza' mea).
Pe mine sanii ma dor inainte de fiecare ciclu.

viermisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryP spune:

Pai sanii ma dureau cand am ramas insarcinata exact cum ma dureau inainte de menstruatie...asa ca pentru mine nu a fost relevant ca ma dureau sanii.Dar ca sa iti descriu: ma dureau ca si cand erau extrem de tensionati, parca mai aveau putin si plesneau!
Cel mai corect ar fi sa iti faci un test de sarcina!
Bafta!!!

NUNTA NOASTRA

POZICI

Maria si Razvan Mihai in burtica (30 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

Pai daca vrei sa afli daca esti insarcinata ,simpulu si fara complicatii este sa te duci la cea mai apropiata farmacie si sa iti cumperi un test de sarcina .Dupa care nu vei mai avea dubii .Asta ar fi un prim pas si daca se confirma sarcina sa te duci si la ginecolog sa te consulte si el si sa te ia in evidenta .

Claudiasi puiul ei Tomita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

100% afli cand iti faci un test de sange la doctor, simptomele nu-s intotdeauna sigure.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viermisor spune:

Eu am fost si la ginecolog dupa ce mi-a iesit pozitiv primul test (imi intarziase 2 sapt), si a zis ca nu poate inca sa-mi confirme sarcina. Abia peste inca alte 2 sapt s-a vazut clar .
Testul de sange e cel mai sigur.

viermisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Unde se poate face testul de sange, la orice cabinet care face analize?

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Roxana..la Medsana, la Med-as, la Medicover..sunt multe.

Eu am avut dureri de san cand eram in luna a III-deja.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Anis, eu sunt din Ploiesti.

Roxana

Mergi la inceput