Mamici de mai-iunie 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Buna seara tuturor desi la majoritatea mai e putin si o sa fie buna dimineata..!!

Lyly809 iti tinem pumnii sa te simti mai bine repede!!

Irinel uite niste pentru tine!! Merci frumos pentru incurajari!!

Ralucis felicitari pentru grasunel si sanatos!!

Diana79 multumim frumos! Adevarul este ca atat l-am stresat cu ecografia ca o fi zis du-te numai sa scap de gura ta.. dar tot citesc pe forum despre fetele din tara care si-au vazut puiutii atat de des.. si noi chiar nu mai stim nimic..a fost simpatic doctorul meu ca mi-a zis vezi daca te intreaba aia de motiv spune-le ca nu te simti bine.. asta ca sa fim siguri ca acopera asigurarea ecografia.

Bogdanai dar de la ce dioptrie se recomanda cezariana? Acum ma sperii ca si eu port ochelari si tare as vrea sa evit cezariana..

Cami 35+"eco bebe"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Ralucis, ma bucur ca totul e bine cu bebe.

Bogdana, lohiile sunt ca un ciclu mai abundent intr-adevar. Mie la spital mi-au dat niste tampoane uriase, n-am vazut prin magazine asa ceva, aproape ca niste pampersi, si niste pantalonasi scurti de unica folosinta sa ii iau peste, ca sa nu pice tamponelul. Apoi, acasa am folosit cele mai mari si absorbante tampoane de noapte de la Allways si a fost ok. E foarte bine ca iti faci bagajelul sa fie facut. Nu te simti prost din cauza bunicutei, sunt sigura ca ea ti-a dat locul cu toata inima, pacat ca alti oameni nu se simt...

Cami tu ce dioptrie ai? Pe aici nu se hotarasc usor sa faca cezariana din motive de dioptrii, din cate stiu eu. Mai da ce doctor cumsecade ai. Bravo lui, eu ma bucur mult ca te duci sa vezi bebele. Eu deja m-am consolat cu ideea ca mai am putina rabdare si il vad si simt in brate :-) si atunci chiar sunt sigura daca e fetita sau baietel :-)

Ama, n-am vazut nici un mesaj de la tine. Ce a zis doctorul?

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 37+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Buna dimineata burtici!!!

CamiM - sunt placut surprinsa sa aud ca medicul tau ti-a spus acelasi lucru in ceea ce priveste repetarea analizelor. si nu ne ramane decat sa avem incredere in medicii nostri si sa speram ca totul va fi bine...cu siguranta stiu ei despre ce vorbesc. Dar tie ti-a spus c-o sa-ti faca tuseu vaginal? sau doar banuiesti tu? Eu, in ceea ce ma priveste cred c-o sa scap de ele.....ca n-am eu norocul...sa-mi ceara lee sa ma dezbrac.

Irinel - Ohh, este o chestiune strict legata de domeniul si pasiunea lui, pe care si el la randul lui a mostenit-o de la tatal.
Eu cred ca la tine se apropie momentul cu pasi grabiti, sa ai grija de tine. daca ai un nr. de tel mobil eu te pot suna...chestiune valabila si pentru celelalte fete care nu sunt in romania.

Luana - i-am citit mesajul tau sotului meu.

Diana79 - multumesc frumos. Tu esti o burtica tare draguta.

Ralucis - felicitari pentru bb grasunel. Se pare ca si eu am un "col beton". Asa cum am mai spus..eu nu mai am contractii deloc si am de gand sa-l intreb pe lee al meu daca-mi da voie sa sar coarda sau sa alerg....ca in ritmul asta o sa depasesc cele 40 de saptamani. am o conditie fizica de invidiat....acum nici macar nu mai obosesc....orice as face. Aseara am ajuns pe stadion pe la ora 11...sa " kill the rice"...am facut gym, am mers...stadionul era plin la ora aia...si aveam asa un chef de alergat....de facut ceva mai serios.

Lyly - imi pare rau ca nu te simti bine. Dar eu cred ca totul este de la stres.....eu te sfatuiesc sa mergi undeva unde sa ai posibilitatea sa stai in natura...poate la munte..asa vreo 2 zile....si sa incerci sa te detasezi de problemele de la serviciu, sa te gandesti ca acum pentru tine numai bebe conteaza...
Ieri am stat juma de ora intr-un parc plin cu ciresi infloriti....si m-am incarcat cu atata energine pozitiva, mi-am adus aminte de copilarie....m-am simtit extraordinar.
Nu mai fi supi....bb nu te vrea asa.

BogdanaI - tare draguta batranica care ti-a oferit locul.

Adib - ai fost simpatic. si cred ca pentru 500 euro multi tatici te-ar urma la cursurile de mosit.
Imi pare sincer tare rau..ca nu s-a facut nimic in sitemul nostru sanitar....si ca sunteti in situtia de a da spaga in astfel de momente...cand un bb are nevoie de atatea lucruri..si chiar daca ar fi bani cu carul.....nu este deloc civilizat ceea ce se intampla acolo. eu personal nu-i numesc " oameni " pe acei medici care astepata bani sa-si faca meseria.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Virgi merci mult.

La noi e 11 seara si eu nu am somn imi astept sotziorul sa vina de la munca, ca mi-e urat sa dorm singura.
Bine sunt cu printzesa mea care isi face prezentza, draga mamii.

Irinel sa ne dai de stire vestea cea mare ok????? Daca vrei iti dau numarul meu sa ma suni cand potzi si le anuntz eu pe fete..

CamiM stiu cum este ca si eu am asteptat o gramada pt o inca o ecografie. Mi-a facut luni a fost f scurta dar m-am mutumit ca e fata bine.

Ama nu ne-ai dat nici o veste? E totul ok?

Pe mai tarziu....avezti grija de voi.

Diana 30+ cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Bogdana, au si in cora.eu de acolo mi-am luat-o s cred ca-i mai ieftin decat prin farmacii.poti sa te uiti si pe www.fa rmaciileDona.ro ca sa mai vezi niste preturi.Stiu ca sunt foarte multe prin bucuresti si au preturi mai bune ca la noi.

Arabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Deci, de prin saptamana 32 coboara bebe???? Ieeeeeeeee! Ia' sa mai citesc eu din cartea aia a dr. Spock, ca in ultima vreme am lasat-o balta, nitica informatie nu strica
Multumesc fetelor pentru incurajari si idei! Virgi, chiar ca o s-o tai in gradina botanica azi sa ma incarc si eu cu energie pozitiva! Doar ca trebuie sa-mi iau
Luana, cand vrei sa ne vedem? Astept o propunere, in functie de programul tau. Cat mai lucrezi???
Boghi, ultima oara am fost in urma cu 2 saptamani la Obor si aveau cos de nuiele. Problema era ca pretul e mai mare comparativ cu cele practicate in alte locuri, nu ca nu ar avea.
As merge la munte, dar nu stiu cum voi suporta un drum mai lung.

Nu inteleg unde este PuiuDana, cu care pot sa ma vad imediat, ca doar sta pe langa mine...

Lacri 31+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Neatza fetele!

M-a trezit bebe mic din burtik de la 4..... Sunt zombilica...

Lyly si noi vrem la munte in weekend dar am aceeasi teama cu drumul. Pana la urma cred ca nu va fi asa greu de suportat....

Pupici,

Flory 28+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

quote:
Originally posted by nikolett2445

[size=1][/size=1draga AMAnoi inca nu am fost trecuti in listuta asa ca o sa mai insistam.
DN 26.11.1978 UM 07.08.2005 DPN 14.05.2006 o sa fie baietel,si o sa se numeasca DAVID,cam atat,va salut,si va urmaresc.
34+

Bine ai venit la odisee.
Cu siguranta te va trece Ama in listuta imediat ce apare pe aici.

Sa ai o sarcina si o nastere usoara si un bebe sanatos.

Pupici,

Flory 28+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Nikolett bun venit! Sarcina usoara....cat a mai ramas.....si un bb sanatos tun.

adela si piticu' fineas n.28.10.2001

Baietelu' lui mami aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

Boghi , eu am fost marti seara in Obor si am luat cosulet .Mai era unul pe roz .Dar poate mai au si nu am intrebat eu .

ALIA 34 W
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput