Mamici de mai-iunie 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Fetelor,azi am fost in gradina botanica cu Lyly.A fost asa de bine,linistitor si relaxant,dar la suc nu am mai ajuns ca era tarziu si trebuia sa ajunga la serviciu.Si..... am intrat in posesia paturicii care e absolut superba,m-am indragostit de ea.Pacat ca e prea micuta,altfel as fi folosit-o si eu putinel ca tare mi-e draga. iu all!
Deja am inceput sa facem galerie pt Irinel????Sau mai avem de asteptat?

Dana 32+ cu Andrei Ioan

poze nunta

burtica
eco 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Buna ziua, buna ziua!!!!
Stiti cine a mai disparut in ultima vreme? CarmenCita....
Am scris si ieri ca am tot felul de trairi, de stari si alte alea si eu vreau sa nasc dar vreau sa mai si fiu gravida si uite asa....
De maine intru in zugraveli, nu-i mare lucru, doar camera lui bebe, dar de-abia stept. In sfarsit o sa fie un weekend in care nu o sa mai mor de plictiseala...sper cel putin.

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

Carmina, ai dreptate si eu ma gandeam la CarmenCita mai devreme, si la irinaghita, la papadie... nu mai spun de raalucutza... sper sa fie totul bine cu ele. Noi abia saptamana viitoare intram in zugraveli dar tot asa... camera bebelinei si poate holul. om vedea. dar si eu abia astept sa vad camera gata

VoichiV31+

poze burtica si Maria Alexandra http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

VA DORESC WEEK END PLACUT!
Maine sunt libera , asa ca am program de spalat geamuri si nu stiu daca pot sa mai intru la calculator,trebuie sa trag tare pana vine Onitza de la gradinitza.

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

stai linistita ca nu m-am simtit deloc "macelarita"

ALIA 34 W
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput

Ioana am vazut ca ai postat la "sifilisul in sarcina" si ai spus ca "nimeni nu se sfieste sa-i compatimeasca pe bolnavii de hepatita B sau C care sunt tot boli cu transmisie sexuala...." sper ca am citat corect.
In primul rand chestia cu compatimirea e un mare fas...oamenii se feresc de cei cu hepatita B si o stiu pe propria mea piele, numai ca am invatat sa nu-mi mai pese.
Al doilea punct ar fi chestia cu transmisia sexuala...eu am hepatita B de 3 ani (cel putin de atunci stiu) si sotul meu nu are. Eu fac sex cu sotul meu sa sti si totusi nu a luat-o. Iar eu nu am luat aceasta hepatita B prin sex pt. ca stiu ce am facut si cu cine. Mai mult ca sigur de la dentist. Insa daca eram bolnava de sifilis sa fii convinsa ca il dadeam si sotului meu. Nu vreau sa se inteleaga ca fac vreo comparatie intre cele 2 boli, cu toate ca ea exista, dar vroiam sa stii ca e greu sa fii bolnav, sa fi cinstit si sa anunti chestia asta si pe urma sa suporti oprobiul public.
Ideea e ca in ultima parte a mesajului ai mare dreptate. Eu personal nu discriminez pe nimeni indiferent de boala pe care o are si cum a facut rost de ea, dar si bolnavii de hepatita sunt discriminati , eu fiind unul dintre ei.

P.S. - chiar medicul ginecolog a reusit, fara sa-si dea seama cred, sa ma faca sa ma simt altfel, zicandu-mi ca pana acum nu a mai avut nici o bolnava de hepatita B. SA se retina ca eu am dus de buna voie analizele cu hepatita, pt. ca el nu le-a cerut si nici nu a pomenit de ele. Asa ca sanse ca sa fi avut paciente cu hepatita B sunt mari doar ca nu au stiut ele sau el nu a fost informat.

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

.......(continuare)..... insa mie mi-a ramas pata pe creier ca fiind unica lui pacienta Bolnava de HEPATITA, intelegi? Si ma doare, mai ales ca nu este o bola asa rara, incat sa apara o gravida la 5000 sau cate o fi avut el in toata carierea de medic obstretician.....

[poze carmina
intalnire burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Buna fetelor,
Vin si eu cu vesti.Maine merg la eco.In sfirsit il masoara pe bb.Am mari emotii pt ca burtica mea nu mai creste cam din luna a sasea.E tot la fel .Dupa ce am avut 2 saptamini in care am slabit 4kg, acum ma mentin.Pina acum am luat 12 kg.Dr zice sa nu imi fac probleme ca nu ma ingras, se mai intimpla...Dar eu tot ingrijorata sint de burtica ,ca nu creste.Asa ca acum m-a trimis la eco.
Mi-au venit si rezultatele la cel de al doilea test la toleranta la glucoza.Acum mi-au iesit valori normale.
Am o colega care naste cu o sapt inaintea mea.PAi e de 5 ori mai mare ca mine.La mine de abia se observa burta...

Am sa vin miine cu vesti de la eco.

Neda 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Neda- multa bafta!!!!

Cat priveste marimea burtii, nici a mea nu e mare. Lumea abia observa ca sunt cu bb, dar atata timp cat eu il simt pe bb activ, nu-mi fac griji.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Carmina, dupa cum spuneam si acolo oamenii sunt foarte prosti.
Heptatitele (altele decat A) sunt si cu transmitere sexuala, si prin sange, secretii, ace nesterile, instrumente nesterile..etc...cam la fel ca si HIV, lues (sifilis) si altele.

DAR transmiterea sexuala nu este obligatoriu sa se intample, cum spuneam trebuie sa existe niste leziuni (fie ele si microscopice) plus ca in cazul luesului trebuie ca bolnavul sa fie contagios, deci in primele luni de la infectare (stadiul primar si secundar), stadiul tertiat nemaifiind contagios. La hepatite cred ca treaba sta cam tot asa, cu amendamentul ca multi nu fac boala pur si simplu, sistemul imunitar o respinge, ceea ce e mai rar in cazul luesului. Si eu stiu un cuplu in care el are hepatita B si ea nu, si sunt foarte tineri si fac sex la greu!

Eu aveam senzatia ca oamenii asimileaza toate hepatitele hepatitei A si prin urmare nu au o parere asa de proasta despre bolnavi ca despre aia cu cunoscutele "boli venerice" cu care se poarta de parca ar fi direct vinovati si ar raspandi ciuma prin respiratie. Nu mai spun ca multi discuta linistit despre multe boli cu transmitere sexuala gen Chlamydia, Trichomonas, etc se "lauda" cu ele fiind la moda.. dar cand vine vorba de "old fashioned" gonoreea dau sa lesine.

Cate despre dr tau..cred ca nu si-a dat seama de gafa, si eu sunt convinsa ca a avut multe paciente cu hep B dar habar-n-a avut...totsi gafa e gafa si nu prea ii era permis in pozitia lui!

Pupicei!

Ioana 34 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput