Bebelusi de iulie-august 2005 (90)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Nu gasesc canita care o am eu dela tupperware pe site-ul romanesc, dar o au, o sa fac poze, e cu fanta in loc de gaurele si se deschide cand suge si altfel nu curge.

Gata nu mai fac reclama.

Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Nu vreau sa iti fac in ciuda, dar Medeea a dormit de la 20.30 s-a trezit sa suga la 6 si a dormit apoi ar pana acuma.

Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Dede, oricum n-am putere nici sa-mi fie ciuda.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by Simonaci79
Am din pacate si eu o problema! Mario are funduletul de babuin! Si nu e pielea rosie dar are f multe bubite rosii una langa alta! Si i-au apartu deodata, culmea, tocmai cand l-am schimbat mai des! Si au aparut aseara si desi azi l-am spalat si dupa pisu tot mai are si nasol! O sa sun maine la dr sa vad ce-mi zice ca imi e tare mila de el. O fi de la dinti? Ne mai paste unul? Sper sa treaca repede!
Pupici ca nu mai pot! Vb maine! Noapte buna si linistita tuturor!

Simona, la noi cand e aproape sa iasa dintzisorul asa patim, avem funduletzul ca la maimutze rosu rau iritat, oparit, cam asa. Poa sa fie de la dintzi. Eu il dau cu Bepanthen, si e OK. Dar pana iese dintzisorul asa o tinem, vreo sapt

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luni

www.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Monai, Emma, asa e parca era si semana cu Bambi, haios foc, multumim

Bondariciu' mic 7-12luni

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Giana, eu zic sa nu te superi cu greutatea lui Dani, ca astai asa zic ca intre 300-500 gr iau pana la 9 luni, si apoi si mai putin 200gr pe luna. Stai linistita

Bondariciu' mic 7-12luni

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Simonaci79

Zicea cineva mai de mult de prima care se acorda de catre firma pt nastere in val de un salariu brut. Imi cer mii de scuze ca nu mai stiu cine1 As avea si eu nevoie de mai multe date, ideal ar fi legea! Daca nu ma uitati, va rog sa ma ajutati si pe mine! Multumesc anticipat!

Si eu vreauuu, chiar nu stiam de asta

Bondariciu' mic 7-12luni

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by delia grozav
Tocmai am citit in ultima revista MAMI un articol farte interesant despre olita.

Foarte interesant articolul. N-am apucat sa citesc tot, dar am sa pun in practica

Bondariciu' mic 7-12luni

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Contractul colectiv de munca la nivel national, pe 2005-2006, capitolulIV, art.51,lit.c

Diana, imi cer scuze ca nu ti-am mai raspuns, dar aseara il apucase pe Ied cheful de Traviata and Co...La ce ora e intalnirea?Unde, mai exact?nu stiu daca venim?Oricum, va voi anunta....dar daca vin, ma lasati sa imi car si sotul dupa mine??

Delia, multumesc, am sa caut...sper sa nu fie tragic de scumpa..mi-ar placea una din aia ca a ta...Eu sunt varza..daca imi face la toti dintii asa imi iau campii...

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2

Mergi la inceput

FETELE CONTINUAREA ESTE AICI:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72910

Scuze, dar nu pot sa scriu altfel, nu mai am timp

Bondariciu' mic 7-12luni

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput