Nasici de 2006 !

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuletul spune:

Am vazut ca am scris ca i-am scos sambata la biserica. Duminica i-am scos la biserica, dupa care am facut cinste cu o masa in oras.
Viitoarelor nasici le doresc sa aiba parte de o vreme frumoasa caci le compatimesc pe cele care au cununat sambata in Constanta, a plouat cu galeata si strazile au fost inundate serios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Ursuletul, Nushulica multumesc multe de tot. Si voi sa fiti fericiti toata viata, impreuna.

Mara pana la urma pt. nunta de duminica raman la rochia de cand am cununat... nu mai am timp pt. altceva si nici vreo idee... asa ca ramane sa-mi fac ceva din materialul ala cu alta ocazie. Nu mi se par scumpe rochiile de la Salonul Gabriela... nu mi-a dat prin cap sa merg si acolo sa ma uit... M asteptam sa fie muult mai scumpe... De fapt, cand mi-am luat eu rochia aveam de gand sa cheltui mai putin... sa iau doar rochia... dar mi-a placut si boleroul asa ca l-am luat si pe ala... Si uite asa am ajuns la aproape 450 de ron...

Nushulica sunt cu ochii pe tine... sa bagi poza cu rochia...

Ursuletul noi i-am scos pe fini la o sapt. de al nunta. Nu este o regula legat de ziua cand se scot... adica poate sa fie si peste o sapt, dar si peste o luna... ca poate pleaca in luna de miere si stau chiar o luna...
Cu pozele... daca vrei sa pui poze si n-ai un cont la yahoo ( http://photos.yahoo.com/ph//my_photos ) sau webshots ( http://community.webshots.com/ ) iti poti crea un cont si apoi adaugi pozele... Dupa care day copy la linkul din bara "Address" de la Internet Explorer si paste in mesajul de pe forum...

Eliana si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Saru-mana pentru urari si multi ani inainte si voua alaturi de sotii vostrii!

Eu azi ar trebui sa merg cu o prietena in oras sa se uite si ea de rochie de nasa, asa ca va mai spun maine ce vad, preturi, etc.

Ursulet, ce traditii s-au respectat la nunta la care ai nasit? Ai cumparat farduri si toate celelalte minuni?

tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Si eu o sa fiu nasica de 2006. Suntem pe mare fuga pentru ca pe 29 iulie este nunta si am aflat abia luni ca o sa nasim. Finii abia au revenit in tara si ne-au intrebat daca e ok pe 29 iulie....si am acceptat mai ales ca eram in concediu.

Asa ca, am stat si am citit tot capitolul de nasici ca sa ma pun la curent cu tot ce este de facut dupa care sa vorbim si cu ei sa vedem cum vor sa faca nunta.
Sper sa reusim sa organizam totul asa contra cronometru.

Mergi la inceput

Offf, am uitat sa zic ca sunt in plop tare cu rochia. Nu stiu daca o sa-mi gasesc ceva care sa-mi vina si mie ok.
Noroc ca am costumatie pentru ziua ca altfel nu stiu ce ma faceam.
Si imi mai trebe si costumatie pentru mandruta mea mica.
Va rog mult sa-mi ziceti si mie pe unde sa ma duc sa caut ceva frumos pentru ea (1 an si 10 luni).

Multumesc

Mergi la inceput

Am respectat toate traditiile. Am cumparat oglinda, trusa de machiaj, ruj, parfum, cineva zicea la un moment dat si de poseta dar nu am cumparat, floarea pentru mire, turta miresei care se arunca in forma de cruce la iesirea din bloc,lumanari si bomboane ambalate pentru biserica, esarfa pentru legatoare. La legatoare cred ca ar fi trebuit sa avem iar oglinda cu noi dar am uitat-o acasa la mireasa. S-a jucat si gaina unde am dat 100.000 de persoana, dar mi se pare buna si ideea cu esarfele la care se gandeste dady68. La biserica am dat 4 milioane(au fost 3 preoti si un dascal). Biserica era noua si inca nu era pictata, ar fi iesit pozele mult mai frumoase daca era si pictata, dar asta e. La hora din fatza blocului a trebuit sa bage nasul mana in buzunar dupa ceva bani, deci sa aveti si bani mai mici in buzunar.
Cam asa a fost la o nunta in Constanta.

Mergi la inceput

Ellen, bine ai venit si spor la organizat, alaturi de fini!

Ursulet, multumesc pentru lamuriri! N-am inteles la ce/cine se dau bani la hora, eu de asta n-am auzit. Fina mea are misiune precisa sa afle ce obiceiuri o sa facem si in functie de asta o sa va zic si eu ce cumparam/facem.

Am fost prin oras, dar n-am vazut ceva care sa ma atraga prea tare. Pana la urma prietena mea si-a luat material, o tafta absolut superba, un albastru marin. Abia astept sa vad produsul final, ca ar trebui sa iasa o rochie spectaculoasa. Am vazut si pentru mine o matase galben pai, o minunatie. Inca ma mai gandesc.

Mergi la inceput

Mara76, multam mult. Azi ne intalnim cu finii ca sa punem nunta la cale .
Referitor la rochie...am umblat ieri putin prin Cocor si nu am vazut nimic sa mi se potrivesca si mie, inafara de o rochie de mireasa pe un galbui. Era foarte simpla (si de asta mergea si ca rochie de seara) numai ca ar fi trebuit modificata ca avea trena, iar ca nasa nu prea merge cu trena, mai ales ca mireasa din cate stiu eu nu o sa aiba trena. Si parca totusi as vrea sa fiu o nasa mai clasica imbracata in rosu sau eventual grena.
Pentru mandrulita mea mica, nici atat nu am gasit nimic.

Mai am de umblat...

Mergi la inceput

Mara, banii se dau la lautar, caci asa e cantecul" sa bage nasul mana in buzunar sa dea bani la lautar". Acum eu nu stiu ce sa zic, nu le am cu obiceiurile sa stiu daca asa se canta la toate nuntile, dar banuiesc ca da. Oricum, nu trebuie o suma mare dar ti-am zis ca sa fiti informati. Pe noi ne-a avertizat cineva cu putin timp inainte asa ca aveam cateva sute pregatite, dar nu multe. Tot asa ca un amanunt iti zic ca ne-au cerut si ospatarii, la intrarea in restaurant, sa punem cava bani intr-o galeata cu apa. Cred ca sunt obiceiuri si obiceiuri asa ca nu e obligatoriu sa fie asa si la voi.

Mergi la inceput

Si noi tot in Constanta cununam, asa ca e bine sa fim pregatiti, chit ca o fi sau nu cazul si la noi. si asteptam si poze.

Mergi la inceput