Nasici de 2006 !
Raspunsuri - Pagina 20
my_nature spune:
Bun gasit tuturor!
Sunt noua pe-aici.Mi-ati captat atentia ...
De ce va complicati, fetelor? Nu-i mai bine sa va cumparati rochia gata-facuta? Cunosc atatea cazuri de esecuri, incat sincer pledez contra croitoreasa de cate ori am ocazia.
Parerea mea e sa cumperi, ca sa eviti toate surprizele.Eu stiu ca n-am incredere in promisiuni, mai ales in cele in care mi se promite solemn - fara pic de ezitare- ca o sa-mi faca exact rochia "cutare" din catalogul cel mai tare. Be serious!!!
Important e sa-ti stabilesti fix ce vrei, si-apoi sa cauti. Oferta e foarte mare...pt toate buzunarele. De ce sa-mi complic viata??N-am dreptate?!
iorica Ghinea
Moira spune:
Buna,
Raportez ca am comandat lumanarile, florile, cocardele naturale, aranjamentul pentru masina. Mai e putin pana la nunta. Finii nostri deja sunt emotionati si noi pe langa ei.
Voi nasici, ce mai faceti? Gata rochiile?
Moira
dana_ene spune:
Moira, f. frumoasa rochitza.
Ellyanne, mai vreau poze !
Ai fost o frumoasa. Si care va sa zica e tare obositor, nu ?
Eu vineri merg cu fina sa-i cumpar voal. Adica ea isi cumpara rochitza si eu o insotesc sa-i platesc voalul.
I-am mai luat poseta (dragutza, dupa a mea parere) si parfumul.
Mai am multe de cumparat, dar astept sa venim de la mare (sambata plecam) si apoi ma concentrez mai mult pe problemele nuntii.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
ALBUM OANA MARIA si ALBUM ROXANA ELENA
SURIOARELE
BOTEZ ROXANA ELENA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
claujro spune:
Am si eu o mare rugaminte!!!!! Ati putea alcatui o lista cu tot ce intra in atributiile nasilor (adica obiectele care tb cumparate: parfum, poseta, voal, lumanari etc)?????????? pe care s-o atasati la listuta de nasici?
Va multumesc frumos!
mamica de baietel 2,6 ani si de fetita 9 luni
Poze Mara si Matei
gianina spune:
[/quote]Eu am vazut ceva care mi-a palcut... nu stiu daca sandalute sa le zic... au botul inchis, ascutit si tocul mai micut (sa fi fost de 5 cm cred)... iar la spate aveau baretuta. Mie mi-au placut f. mult... erau finute si elegante... La Veronesse, Cora. Posibil sa fie si la alte Veronesse... mai e unul in Bucur Obor. Erau in plan sa-i iau daca imi luam rochie bordo...
Am mai vazut unele frumoase, la Leonardo... dar mult prea scumpe dupa parerea mea... 320 de ron... fata de 170 ron cat sunt astea de la Veronesse...
Elyanne, spune-mi si mie te rog la care Cora (Lujerului sau Pantelimon) ai vazut sandalutele?
Multumesc frumos!
[/quote]
Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)
elyanne spune:
quote:Cora Pantelimon. Eu am fost ultima data acu' 2 sapt. si le aveau... Daca nu mai au acolo poti sa incerci si la Veronesse in Bucur Obor sau in Mag. Victoria. Daca nu si nu, ama inteles ca se fac si pe comanda si le spui cam ce ai vrea... poate au modele care-ti plac dar alte culori si le spui ca vrei aurii...
Originally posted by gianina
Elyanne, spune-mi si mie te rog la care Cora (Lujerului sau Pantelimon) ai vazut sandalutele?
Multumesc frumos!
dana_ene n-am mai avut timp de poze ... cum mai ma eliberez un pic pun...
claujro incerc sa fac o lista cu ce am facut noi... ca vad ca difera obiceiurile:
- voal + floricele / diadema
- batic (esarfa)
- oglinda
- turta
- lumanari
- biserica
- cadou cuninia civila (asa am vrut noi, nu e obligatoriu)
Ramane sa vb cu finii sa vedeti cam ce obiceiuri se practica pe la ei ca sa stii ce ai de facut.
gianina spune:
[[/quote] Cora Pantelimon. Eu am fost ultima data acu' 2 sapt. si le aveau... Daca nu mai au acolo poti sa incerci si la Veronesse in Bucur Obor sau in Mag. Victoria. Daca nu si nu, ama inteles ca se fac si pe comanda si le spui cam ce ai vrea... poate au modele care-ti plac dar alte culori si le spui ca vrei aurii...
Multumesc frumos!
Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)
claujro spune:
Eliana, multumesc mult! Am copiat-o si voi discuta cu finii mai departe. Eu ma gandisem la o lista atasata listei cu nasici, dar ai dreptate, obiceiurile difera!
mamica de baietel 2,6 ani si de fetita 10 luni
Poze Mara si Matei
nushulica spune:
fetelor eu azi mi-am gasit rochitza super faina...maine merg sa dau avans ca trebuie lasata la scurtat un pic si in max 2 zile o iau acasa...este exact cum mi-am dorit-o e rosu inchis spre visiniu cu un pic de trena spatele pe jumatate gol...va pun poze cand o sa o am
claujro spune:
quote:
- oglinda
- turta
Oglinda si turta la ce si in care moment se folosesc????
Multumesc!
mamica de baietel 2,6 ani si de fetita 10 luni
Poze Mara si Matei