Nasici de 2006 !
Raspunsuri - Pagina 18
ILUCAE spune:
Buna tuturor.......si eu sunt nasica anul acesta mai exact pe 08.07.2006, nunta are loc in Slatina( fina si nasa din Ardeal de loc si finul este din Slatina, mai exact cununia civila pe 01
07.2006 la Deva si nunta propriu zisa la Slatina.
Am si eu anumite emotii mai ales ca este prima data cand nasim pe cineva, sunt niste prieteni foarte apropiati noua, fina si cu mien suntem prietene de mai bine de 15 ani,si de asta as vrea ca totul sa fie perfect.Asadar,vin si eu cu cateva intrebari, poate stie cineva care sunt obiceiurile prin Slatina,cine cumpara buchetele,ce trebuie eu sa-i cumpar finei, daca se poarta obiceiul cu scosul finilor dupa o saptamana la biserica aici in Bucuresti asa se face din cate stiu eu), si etc.
Eu mi-am cuparat rochita deja din Unirii, un model special spusn eu,si i-am luat si sotului costumul si restul( pantofii, cravata,etc),dar mie inca nu mi-am luat pantofiori..nu am gasit nimik sa-mi placa cu adevarat si sa fie si comozi.
Hai ca v-am ametit , asa din prima.
ELENA+ ALEXANDRA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iluca_me/my_photos
Mara76 spune:
Ce fete harnicute in week-end! Elyanne! (dana_ene apare de 2 ori in septembrie?)
Fetele, puneti si voi poze cu rochitele, sa ne inspiram si noi, cele mai nehotarate.
elyanne spune:
quote:Ihi... nu vazusem... am corectat acum.
Originally posted by Mara76
Ce fete harnicute in week-end! Elyanne! (dana_ene apare de 2 ori in septembrie?)
Fetele, puneti si voi poze cu rochitele, sa ne inspiram si noi, cele mai nehotarate.
Pentru nunta
provista spune:
elyanne merci ptr ca m-ai trecut pe lista de nasici de 2006. as mai dori sa adaugi localitatea Galati.
multumesc
Anculina spune:
Buna fetelor !
Hai sa mai dau si eu cateva date...restaurantul Classic - Unirea - biserica tot la Unirea, Sf. Ilie.
Finutii si-au terminat decorarea apartamentului, le-a iesit super...
Noi plecam in concediu in Grecia pe 19-20...ne-am gandit deja si la super-surpriza pt ei pt nunta dar nu va zic nimik inainte de a le zice lor si lor o sa le zicem dupa ce venim din concediu...
Eu vreau sa zic ca mi-am ochit modelul de rochie aici, intr-un complex comercial de langa casa ( P-ta Rahova ) , dar am vazut aceleasi modele si in Magazinul Victoria, doar ca mai scumpe...ramane sa ma hotarasc la culoare...dar oricum mai avem destul timp...daca mi-o iau totusi mai din timp va pun poze ( sa vad unde ! ) sa vedeti ce bine da chiar daca nu e nici o firma...La mandra mea i-am luat deja o minunatie de rochitica ca mai avem o nunta pe 1 iulie, chiar cand venim in tara din concediu si m-am gandit sa o poarte de 2 ori in vara asta la 2 nunti diferite...ca oricum e prea de ocazie si nu s emai preteaza apoi nicaieri si la anul chiar daca om mai avea ceva, sigur nu-i mai vine...
Cam atat deocamdata...pupici !
A ! Bucuresti !
Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!
carmen e spune:
Buna tuturor nasicilor si eu sunt o nasica de 14.10.2006 , in Bucuresti .
Inca nu am inceput cu pregatirile pt ca mai avem ceva timp, dar ma tot gandesc la rochie , pantofi, coafura , machiaj, etc.
Poate imi dati si mie idei pe unde as putea merge sa gasesc o rochie mai deosebita, pt. ca in oras am fost si peste tot pe unde am intrebat ce vreau eu , nu se gaseste asa ceva.
Am putine emotii deoarece e prima pereche de fini , speram sa mai urmeze si altii.
ici la nasici
dadi_t spune:
Salutici nasici!
Am reactualizat listuta si o regasiti acum pe prima pagina a subiectului.....Oricum, daca nu voi fi disponibila la sfarsitul capitolui, oricare dintre noi, poate reincepe un altul, reactualizand mereu(daca este cazul) listuta nasicilor
NASICI 2006
Nasa Eroino-Veterana-dispusa sa ne ajute....:
anaisais- de 7x Nasa
IUNIE
10.06. a.ciel, Arad
17.06. elyanne, Biserica Sf. Niculae, Restaurant Alba, Bucuresti - nasa jesia
17.06. ursuletul, Constanta
??.06. teoduta
IULIE
08.07. ILUCAE, Slatina
15.07. anamariame, Lacul Rosu
15.07. Tango
29.07. BraveGirl, Snagov
29.07. provista, Galati
30.07. Moira
AUGUST
18.08. kriss79, Chisinau - cununia civila
20.08. balkina, Bucuresti
26.08. ciciep, Hotel Irisa, Bucuresti
26.08. nushulica, Club RS, Iasi
SEPTEMBRIE
02.09. dady68,Restaurant ELMI-Kogalniceanu-Constanta
02.09. Anculina-Restaurant Classic-Unirea Bucuresti
23.09. Mara76, Restaurant Hotel Perla, Constanta- nasa ada_buc
23.09. dana_ene, Restaurant Crang, Buzau
23.09. claujro, Restaurant Parco del Principe, Bucuresti
24.09. blanca000, Restaurant Randunica
OCTOMBRIE
07.10. alinkav, Rep. Moldova - Leova
14.10. Laura B, Bucuresti
14.10.Carmen_e-Bucuresti
21.10. Alinus25, Pensiunea Ardealul, Oradea
rally.....?
geba2001...?
Poze IUNIE !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!
dadi_t spune:
Tango,a.ciel-cum a fost la nunta-povestiti-ne!
Poze IUNIE !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!
Moira spune:
Buna nasici,
M-am intors si eu dupa o saptamana cat am fost la finuta mea la Bruxelles si vad schimbari pe aici si mai multe nasici. Foarte bine. Eu raportez ca azi iau rochia de la Creal si ca ma duc sa caut pantofi la culoare, desi, slabe sanse. Domnul nas are de toate, deci am scapat.
Nunta la care voi si nasica va avea loc pe 30.07.2006 la Biserica Sf. Silvestru iar apoi petrecerea la Restautant Club A.RO Bucuresti.
Duminica mai merg la o nunta, la una dintre prietenele meme cele mai bune, din copilarie, asa ca, pot zice ca a inceput distractia.
Moira
elyanne spune:
dady68 multumim
Moira bine ai revenit! Distractie placuta duminica.
Gata... maine e nunta ... mai e f.f. putin... Ieri am fost la coafor sa-mi fac neste suvite... Azi am programare la cosmetica... si gata. Maine dim. la 9 jumate trebe sa fim la primarie... Apoi ma opresc sa iua turta de la cofetarie... rochia de la mama... ca mai trebuie stramtata un pic pe talie... Cam asta ar mai fii... Abia astept sa vad buchetele si lumanarile...
Promit ca pun poze cum intru in posesia lor.
ursuletul distractie frumoasa maine... sa iasa totul bine... sa va traiasca finii.... si sa avem vreme frumoasa