Nasici de 2006 !

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Da, nasica, dar zi si tu restaurant, oras... ca am vazut ca asa trebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Krelia si Mara pentru listuta...

Cine deschide capitol nou sa o puna cap de afis, in prima postare (de preferat cine are timp s-o modifice ... eu nu ma inscriu... ca abia sunt in stare sa citesc ce mai faceti).

Ultimile noutati... Ieri am fost in Unirea si Cocor sa-si caute al meu sot costum.... normal ca nu a gasit masura lui, sau daca a gasit masura mai mica si ii venea bine sacoul... panatalonii erau f. largi... mai intra unu' ca el... Normal ca ne-am ciondanit ca ce-mi place mie nu-i place lui si invers...
Asa ca azi am plecat cu mandra by carut pana in Titan sa ma uit dupa saluri... unu pt. fina de pus pe cap la dezgatit si unu pt. mine ca-mi trebe la rochia de la cununia civila... n-am gasit culoarea care o vroiam... normal... Si daca tot am cautat la toate etajele saluri, mi-am aruncat un ochi si la cotume... si surpiza... am gasit masuri mici... si care-mi placeau... Am vazut unul Stailman (care mi-a placut cel mai mult) ... si era si la reducere ... acum sa vad daca ii plac si lui.

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Elyanne, costumele de la Steilmen pica bine si sunt si rezistente in timp, asa ca nu e rea deloc ideea, mai ales ca sunt si la reducere.

Pe tine nu te trec la listuta? Zi-mi data si locatia, daca vrei sa te trec.

Apropos, la cate pagini sa deschid un nou capitol?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Mara, de obicei, capitol nou deschid moderatorii ..si (mai nou), deschiderea lui se face la 20 de pagini.
Tot ce tb sa faci tu este sa fii atenta ca sa postezi listuta, pe cat se poate, pe prima pagina....ca sa stii mereu ca e acolo, de cate ori va trebui sa o editezi [;0]

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

hihihi, bine ca ma dadeam eu desteapta cu deschisul capitolelor... Deh, sunt noua in treaba asta cu listele, asa ca pentru ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna seara fetelor!
Inca nu stiu data precisa, cand voi fi nasica, ori la sfarsitul lunii septembrie, ori la inceputul lunii octombrie. Mirii inca nu sunt hotarai, din cauza muzicantilor, ca pe cei pe care vor ei sa cheme sa le cante, sunt disponibili pe 7 octombrie, dar ei vor sa faca nunta in septembrie.

Am mai gasit un site cu rochite de seara, tare frumusele.

Mi-am ales cateva modele, puteti sa le vedeti aici.

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Nu-i bai ...toate se invata!!!
pupi si spor in cautari....sper sa vin si eu cat de curand aici

quote:
Originally posted by Mara76

hihihi, bine ca ma dadeam eu desteapta cu deschisul capitolelor... Deh, sunt noua in treaba asta cu listele, asa ca pentru ajutor!

26 august 2006

Mergi la inceput

NASICI 200612 nasici
17.06. elyanne, Restaurant Alba, Bucuresti - nasa jesia
15.07. anamariame, Lacul Rosu
29.07. BraveGirl, Snagov
30.07. Moira,
20.08. balkina, Bucuresti
26.08. ciciep, Hotel Irisa, Bucuresti
26.08. nushulica, Club RS, Iasi
09.09. dana_ene, Restaurant Crang, Buzau
23.09. Mara76, Restaurant Hotel Perla, Constanta- nasa ada_buc
24.09. blanca000, Restaurant Randunica
07.10. alinkav, Rep. Moldova-Leova
21.10. Alinus25, Pensiunea Ardealul, Oradea

Mai avem o nasa pe listuta! Hai fetele, anuntati-va, ca stiu ca suntem mai multe.

Krelia, te asteptam cat de curand!

Alinus, te-am trecut si pe tine pe lista.

Elyanne, scuza-mi ametenia, am vazut dupa ce-am scris ca erai cap de lista. Felicitari pentru achizitii, hai ca ai avut noroc sa-si ia si costum si pantofi intr-o singura transa de cumparaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by krelia

Mara, de obicei, capitol nou deschid moderatorii ..si (mai nou), deschiderea lui se face la 20 de pagini.
Tot ce tb sa faci tu este sa fii atenta ca sa postezi listuta, pe cat se poate, pe prima pagina....ca sa stii mereu ca e acolo, de cate ori va trebui sa o editezi [;0]

26 august 2006

A da? Ca la bebei noi deschidem capitol nou... nu mai stau moderatorii dupa noi, numa' daca nu uitam si ajungem pe pag. 11 (cand erau cap. de 10 pagini) ... M-am gandit ca si la miresici e la fel... de-asta am spus...

Mara eu sunt in lisutza ... cap de afis... pe 17 iunie... mai e o sapt.

Am fost cu al meu sot sa-si ia costum... in sfarsit... nu cel de Stailman ca nu i-a placut... Normal ca pantalonii au fost largi si i-am lasat la stramtat . Si pt. ca nu ne-am gandit ca poate gasim si pantofi... normal ca n-aveam suficienti bani la noi asa ca am renuntat la cravata si camasa (ca pe-astea i le pot lua si eu) si si-a luat si pantofi Zilele astea plec in cautari de cravata si camasa ori portocalii, ori verzi ... cat mai colorate (costumu e negru, asa ca merge cam orice si in afara de asta trebe sa-l si "colorez" cu ceva... io's fan culori... cat mai aprinse, cat mai vii)

Astazi ramane sa stabilim cu florile si pentru lumanari si pentru buchete... M-am vorbit cu fina si am ales modelu' de lumanare... care va fi cu trandafiri si orhidee. Am pus aici poza... diferenta este ca vor fi trandafiri grena si in loc de frzie, orhidee alba.

Am fost la cofetarie la Alice sa intreb de turta... trebe sa dau comanda sapt. viitoare. Am fost sa ma uit de sal, pt. mireasca, la dezgatit... N-am gasit crem, cum cautam...

Nu gasesc oglinga si nu stiu unde sa ma mai uit... Nu gasesc asa cum caut io...

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

quote:
Originally posted by Mara76

Da, nasica, dar zi si tu restaurant, oras... ca am vazut ca asa trebe!

Deci:
- 21.10.2006 - Pensiunea Ardealul, Oradea

Atat deocamdata, sa vedem cand va fi cununia civila la ceilalti fini.
Merci

Nunta noastra

Mergi la inceput