Nasici de 2006 !

Nasici de 2006 ! | Autor: dadi_t

Link direct la acest mesaj

NASICI 2006

Nasa Eroino-Veterana-dispusa sa ne ajute....:
anaisais- de 7x Nasa

IUNIE

10.06. a.ciel, Arad
17.06. elyanne, Biserica Sf. Niculae, Restaurant Alba, Bucuresti - nasa jesia
17.06. ursuletul, Constanta
??.06. teoduta

IULIE

08.07. ILUCAE, Slatina
15.07. anamariame, Lacul Rosu
15.07. Tango
22.07.Isabelle,Bucuresti
29.07. BraveGirl, Snagov
29.07. provista, Galati
30.07. Moira

AUGUST

18.08. kriss79, Chisinau - cununia civila
19.08. Isabelle,Bucuresti
19.08. IleanaCosanzeana,Oradea
20.08. balkina, Bucuresti
26.08. ciciep, Hotel Irisa, Bucuresti
26.08. nushulica, Club RS, Iasi

SEPTEMBRIE

02.09. dady68,Restaurant EMI-Kogalniceanu-Constanta
02.09. Anculina-Restaurant Classic-Unirea Bucuresti
16.09. Sicuta13- Restaurantul hotelului Continental.
23.09. Mara76, Restaurant Hotel Perla, Constanta- nasa ada_buc
23.09. dana_ene, Restaurant Crang, Buzau
23.09. claujro, Restaurant Parco del Principe, Bucuresti
24.09. blanca000, Restaurant Randunica

OCTOMBRIE

07.10. alinkav, Rep. Moldova - Leova
14.10. Laura B, Bucuresti
14.10.Carmen_e-Bucuresti
21.10. Alinus25, Pensiunea Ardealul, Oradea

rally.....?
geba2001...?

Pe 2 septembrie 2006 voi fi nasa. De aproape 5 ani imi doresc sa cunun, dar majoritatea prietenilor erau ,,dati,,.Acum in sfarsit s-au aranjat toate: suntem la plutire financiar, finii sunt superbi, mi-au intrat la suflet si totul decurge super din ambele parti. Sa dea Domnul sa avem mana buna!
Acum la subiect: pana acum am discutat despre obligatiile noastre ca nasi: lumanari,biserica, cadoul de logodna, palura si diadema, parfum, ruj, buchetul miresei si ...cam atat. Mai trebuie si cutie de machiaj? La dansul gainii m-am gandit sa iau 2-3 esarfe pentru fetele care joaca gaina. Am auzit si alte variante si nu stiu ce ar mai fi de luat.
Si, dupa nunta la cat timp trebuie scosi mirii la biserica? aM inteles ca pana scoatem finii nu avem voie sa ne intalnim intre timp.

Astept idei si sfaturi.

Pozele noastre !

Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geba2001 spune:

Ma inscriu si eu in aceasta categorie.
Vom cununa si noi in vara asta, inca nu stim data, la Constanta, si tot pt prima oara.
Asa ca sunt deschisa la toate sfaturile si sugestiile.
Sa ne traiasca finii si sa traiasca si nasii lor !!!
Geta

Mergi la inceput

Dady, acuma am vazut ca esti din Constanta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

hahaha si sotul meu e din Bacau....

Pozele noastre !

Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

si noi cununam anul asta in iasi pe 26.08...
despre ce cutie de machiaj vorbiti voi ca eu habar nu am??de buchetul miresei stiu sigur ca trebe luat de mire doar am fost mireasa anul trecut!

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Bine v-am gasit, nasicilor! Eu o sa fiu nasa in septembrie, in Constanta, asa ca sfaturile privind obiceiurile zonei imi sunt mai mult decat utile. Eu stiam ca nasii trebuie sa cumpere lumanarile, voalul miresei si sa achite biserica. Mai departe m-ati bagat in ceata... pai eu daca ii apar miresei cu trusa de farduri (mireasa fiind prietena mea cea mai buna), cred ca-mi da cu ea in cap.

De obiceiuri ce stiti? Rutina nuntii, ca sa zic asa...

pentru toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Dragele, eu am nasit anul trecut pe 27 august asa ca....sunt foarte in tema! Dati cu intrebari!
In ceea ce priveste ce a zis dady68, eu stiu ca nasii au urmatoarele obligatii: lumanarile, buchetul miresei (aici am auzit ca se ia de mire, nu stiu...), ce pune mireasa in par (diadema, voal, flori, etc), biserica si....plicul de pe masa.
Iar de chestia cu scosul la biserica si cu interdictia de a va vedea n-am auzit. Noi ne-am intalnit toti a doua zi, la un gratar, impreuna cu o parte din invitati, prieteni buni, si la biserica ne-am dus noi singurei, cu lumanarile, si ne-a citit preotul ceva acolo.
Pupici!

Oana

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana8188/my_photos

Mergi la inceput

La cat timp dupa nunta tb sa mergem cu finii la preot?
...ca sa stim cat tb sa mai ramanem la Constanta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Eu cand m-am maritat ne-au scos nasii la biserica la o luna si ceva de la nunta, pentru ca nunta n-a fost in Bucuresti si ne-am potrivit mai greu programul unii cu altii. Dar am auzit ca nu e musai sa fie aceeasi biserica unde se cununa... voi stiti ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Si noi vom fi nasi in septembrie. La capitolul "datini si traditii" nu ma prea pricep asa ca voi sta cu ochii pe voi sa invat!

Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaisanais spune:

Dragi nashiciincepatoare! Multe probleme, nu?
Eu am 7 perechi de fini cununate si copiii aferenti botezati! Ei, poftim experienta, si asta din Bucuresti pina la Aiud, trecind si prin Oltenia..... Ce pot spune este un singur lucru: cite bordeie, atitea obiceie, adica, cel mai bine este sa cautati in neam sau printre rude o doamna mai cu experienta si care sa fie bastinasa ( locul de desfasurare al cununiei sa fie bastina doamnei), si s-o intrebati cum se desfasoara ceremonialul.Eu voi cununa din nou in iunie la Bucuresti, iar aici nasii trebuie sa: plateasca luminarile, parura+voalul miresei, biserica si sa''cotizeze'' pentru tinerii fini. In Ardeal este altfel, la olteni(in zona unde am cununat eu) se mai adauga si jucatul gainii.... si strigatul darului, iar in a treia zi de la nunta vin calusarii sa joace pentru tinara familie... Asa ca, acum intelegeti de ce trebuie sa rugati pe cineva de la''locul faptei'' sa va explice ritualul?
SA VA TRAIASCA FINUTII SI SA BOTEZATI CIT MAI REPEDE COPIII!

Mergi la inceput