Mamici de martie-aprilie 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 11
mari78 spune:
Cosmina, felicitari pentru baietelul minunat.Sa va traiasca !
Hai Tina !
Hai Simona !
Andreea si noi avem deja un program.Papam cam 30-40 minute si dormim in medie 3 ore si jumatate.Aseara chiar a dormit bine.Am facut baita la ora 9.30, la 10 si un pic am inceput sa facem nani si ne-am mai trezit pentru papa la ora 4 dimineata.
Sanatate Theei, sa-i treaca repede iritatia de la ochisor.
De maine, ca am vazut ca se indreapta vremea iesim si noi afara.A fost si preotul pentru molifta de 8 zile, pediatra ne-a dat voie inca de la inceputul saptamanii...mai ramane sa tina si vremea cu noi.
Fetele din Bucuresti, nu sta nimeni in Drumul Taberei sa ne intalnim in parc cu bebeii?
Aida, multumim pentru sugestii ! Excelente.Rochitele sunt superbe !
Dananita pentru David Alexandru care azi implineste o luna !
Emilia, mie mi s-a rupt apa, dar nu am eliminat nici un dop inainte...se poate intmpla si asa...
Delia, ce mare s-a facut Rudy. In poza in care e imbracat in rosu, parca e fetita.
Va pupam
Mari si bebe Teodora Maria
alinaalex spune:
In sfarsit am si eu putin timp sa intru un pic pe forum...azi am fost singurei acasa, vom fi si maine, pt. ca bunica azi e de garda la spital pana seara la 7, iar tati tocmai a venit de la servici, asa ca am avut si eu timp sa fac un dus si sa intru pe net, ca ala micu' doarme acum. Ne-am chinuit un pic astazi, a stat treaz aproape 3 ore, ce-i drept cuminte, dar m-am speriat pt. ca a regurgitat de cateva ori, n-am stiut ce are, am sunat-o pe maica-mea si a zis ca precis a papat prea mult si cu pofta. Asta-i problema noastra: am papa cat mai mult si mai des, nu conteaza daca incape sau nu. Suntem f.f. pofticiosi, bine ca este laptik!
Bebitza a dormit binisor asta noapte, s-a trezit sa pape din 3 in 3 ore, asta avand in vedere faptul ca au inceput sa apara colicii, care ne cam chinuie de vreo 2 zile incoace, mai ales noptile. Saracutzul, 2 nopti statea treaz vreo de 2 ore, dupa care, rupt de oboseala, dormea pana dimineata vreo 5 ore. Deocamdata il alaptez numai la san, chit ca avem si pompa electrica si manuala, dar nu le vad rostul, ca am lapte destul. Ii dau ceai de chimen intre mese, beau si eu cam un litru pe zi, sa vedem...Dr. a zis sa-i dau doar cateva picaturi cu linguritza, dar el nu se satura, abia daca-i ajung 50-60 ml, si aia daca-i smulg biberonul din guritza. Cred ca vom trece si noi pe fenicol+anason+chimen, mai vedem.
Altfel, ce sa zic, eu sunt bine, mi-a revenit aproape complet, burtica e deja o palida amintire, chit ca a fost imensa, nu am nici o vergetura. Acum am aprox.55 kg, de la 64 inainte de nastere, si8 sper sa nu mai slabesc, ca ar fi super sa raman cu kilele astea! Doar "broderia" de la pasarica ma mai supara, si asta e din cauza mea, am stat tot timpul pe fund, fara colac... Am avut 2 cusaturi, un fir l-a scos dr. la 3 zile, cand m-a externat,iar al doilea se resoarbe.
Pisoi , bine faci ca intri pe la noi cu sfaturi, multumim, noi suntem incepatoare si avem nevoie.
Simona Toma, succes, nastere cat mai usoara, refacere rapida si mult laptik!
Mamici pe toate!
Lista burtici mult succes,nasteri usoare, curaj ca mai aveti putin pana la marea intalnire!
ALINA, mamica fericita a ingerashului MARC ALEXANDRU(28.03.2006)
P.S.: am pus poze noi, in albumul meu, la Marc-1 sapt.:
poze
aida_o spune:
Fetele, vad ca Tina si-a pus pe status la Yahoo Messenger asa: "Ultimele 2 zile acasa cu burtik! Uraaaa!" ceea ce inseamna ca ii vor induce nasterea peste doua zile (probabil ca luni?). O astept pe ea sa intre, sa ne dea mai multe detalii. Oricum, eu o sa-i fac galerie luni
kim spune:
Mey, ce bebelusi frumosi avem!!!
Mihaela, imi place ginerica, zici ca seamana cu Alicia mea.
Aida, pune-ti ideile minunate in practica, dupa nastere nu vei ma avea timp de asa ceva. Eu una as vrea sa dorm non stop. Mai ales ca nu pot inca sa ies cu fata (din cauza operatiei) si e un soare afara...
Mamicile care v-ati confruntat cu probl de diaree sa-mi ziceti si mie: Am scapat de constipatie, acum insa imi merge burta, si la bebelina la fel ce e de facut? am citit si am intrebat asistenta, cica nimic, sa-i dau mai des sa pape (la cerere) sa nu se deshidrateze. Stiti voi vreun remediu?
Kim si printesa Alicia
aida_o spune:
Kim,
ptiu sa nu fie de deochi, ca frumoasa fetita mai aveti!
Nu stiu ce sa-ti spun de problema cu burtica, dar ciulesc urechile (ochii) sa vad ce-ti raspund mamicile.
Degeaba vreau eu sa pun in practica acum ideile pe care le am, daca nu e casa gata... abia atunci vom putea spune ca avem si noi camera copilului...
Am vorbit cu Tina, intr-adevar ii vor induce nasterea luni, pregatiti-va sa-i facem galerie! In sfirsit, o sa-si tina si ea puiul in brate!
Hai Tinutzaaaaa!
37+6
mari78 spune:
Kim, remediu pentru tine : cateva feliute de paine prajita, boabe de cafea, zeama de orez fiert, ceai de menta.Eu asta iau cand sunt deranjata la stomac. Eu zic ca daca iti trece tie, ii trece si bebelinei.Oricum la ei scaunul este mult mai moale. Sanatate !
Mari si bebe Teodora Maria
ameluta spune:
slutre burticute, mmicute si bebei !
felicitri celor cre ti mi nscut, s v trisc bebeii, s fie sntosi si s v umple sufletele de bucurii!
noi suntem bine.zi m fost l dn dr si Mihit l meu creste precum prsle cel voinic.in dou sptmni lut 500 g, deci cum re 3150g.
s- intors cu cputul in jos si colul meu s- mi scurtt, chir putin intredeschis.semn c se propie mrele eveniment.
despre nstere, cic se pote si norml.mie sincer mi-e fric de mbele feluri, dr mergem cu Dumnezeu ininte si cu muuulllt curj.
in rest, dormim din ce in ce mi prost, m dor gleznele de prc s ve plumb in piciore.
dr suntem bucurosi pt c venit surior me din Pris.n-o mi vzusem de 8 luni si prezent ei e tre benefic pt mine.
v pupicesc pe tote si multe zile insorite lturi de bebei su burtici!
dea0277 spune:
Kim, si eu am avut aceeasi problema, intai mi s-a parut ca e constipata asta mica si i-am dat 2 picaturi de suc de prune si mere si dupa aia a dat in diaree ... din cate stiu eu, nu se poate face nimic, decat sa ii fierbi niste orez si sa ii dai 2-3 picaturi din zeama, dar mie mi-a fost frica sa ii dau ca sa nu dam din nou in constipatie. Eu am lasat-o asa si la fel, am avut grija sa nu se deshidrateze si vad ca i-a cam trecut de la sine.
Fetelor, cat de des face bebelusul caca, ca a mea de vreo 3-4 zile face numai 1 data pe zi sau o data la 2 zile ... credeti ca e normal ... maninca si lapte de la mine si formula ... pareri???
Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos
Tina_Welsh spune:
Ieri scrisesem un mare post,dar o intrerupere de curent mi-a sters tot.Acum nu o sa mai reiau totul pas cu pas pentru ca nu mai am rabdarea necesara.Sunt foarte agitata,emotionata si multe alte sentimente pe care nici macar nu le pot exprima.
Acesta este ultimul mesaj pe care vi-l scriu gravidutza.Maine sau poimaine cel tarziu imi voi vedea si eu intr-un final puiul sau puiutza.Va rog sa imi tineti pumnii sa fie totul ok.O sa imi lipsiti.Chiar daca in ultima perioada nu am mai scris,v-am citit zilnic.SUnt trista pentru ca activitatea la noi pe forum a scazut dramatic in ultima perioada.Stam cu cate un capitol o saptamana.Dar asta e..Eu maine la ora 2 ora Uk ma voi interna.Acasa cred ca voi veni Duminica,dar nu cred ca voi putea intra imediat.Le urez nastere usoara tuturor fetelor care urmeaza.Mark va va anunta pe YM ce si cum s-a intamplat.Aveti grija de voi,fiti tari ca o sa fie totul super ok!
Si-acum putin din urma..
Irina71, DIanad, Noe, Zuzilici, Simona_Toma, Mari78, Tania2, Ciuf, Micaalsa, Mihaser, Loriana27, Lady_Hawk, Doublemom,Dea0277, Polixeni,LIliprejbeanu,Delia21,Olgutta multi
Alinaalex,multumim pt povestea nasterii.Bebe Alex e un mumos!
Andreea G,foarte frumoasa camera Theei si Thea la fel!Ai o minunatie de copil.Sa iti traiasca si sa iti aduca numai bucurie!
Kim,m-am uitat ieri la tot albumul tau yahoo,cu pozele Aliciei...superb!Alte cuvinte numai am!
Cameliada,bine ai venit in sfarsit!Ma tot intrebam cand vei aparea!Ai un puiutz frumos foc.Sa iti traiasca si sa iti aduca numai numai impliniri!
Corinag,multa sanatate si nastere super mega usoara!
Cosmina felicitari pentru bebelus!Sa iti traiasca!
Harris Peter bine ai venit pe lume!
Simona_Toma,cred ca tu esti deja sa nasti.Nastere usoara!
Batentian Dana,felicitari!Mihai Dan bine ai venit pe lume!
Ameluta,felicitari pentru Mihaita grasun!
Va las cu bine dragele mele si sper sa va gasesc tot cu bine si numa cu vesti bune!Va pe toate!O sa imi lipsiti!Sper sa se ocupe cineva de deschiderea topicului daca Aida nu va mai putea!
Pa-pa si pe curand!
41 FIX
Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea