Mamici casnice (26)
Raspunsuri - Pagina 12
zina23 spune:
Ange multumesc... Pute-ti sa-mi zice-ti cum vreti atat timp cat nu mai este si alta mamica cu acelas nume
Dar eu ce ma fac ca voi sunte-ti on-line pe la ora asta si la mine acum e aproape 23.oo si trebuie sa-l bag pe Roberto-Akira la somn...deci eu n-o sa pot sa fiu in pas cu voi dar nici musafir nu vreau sa fiu
Apropo cum bag si eu poze cu meu? Pe yahoo am ...merge asa?
Va mamici cu
Georgy & Roberto-Akira
zina23 spune:
V-ati bagat toate pe messenger? Si noi?
sunt_mamica ar trebuie sa te duci la un control, dar daca esti sigura ca-i de la dinti ok... Ai grija de pitika ta.
Georgy & Roberto-Akira
impreuna spune:
Uai mama, ma scuzatz si pe mine k n-am chef de scris?:) Acu' m-am trezit si inca sunt buimaca, asa-mi trebe daca dorm ziua in amiaza mare
Cami schimb mama dc vrei, numa cand unele din noi cand n-om mai fi casnice ce facem, trecem doar la musafire? Ca io vreau sa ma simt acasa, nu musafira
Da facem si asa cu "musafiri" pt mamicile care nu sunt casnice si se simt bine la noi, asa impacam si capra si varza (cine-i capra, cine-i varza?:)
Adriana ce faina esti mama, sa mai pui poze sa te vedem. Dc vrei album in contul comun ridica 2 dejte si ti le copiez si dincolo
Si dc vrei sa nu iti mai apara tot link-ul la semnatura ci sa fie "ascuns" sub un cuvant, zi ca facem
Lucia imi pare rau ca Liviu are inca probleme cu burtica, dar e bine ca ati fost la dr, sa speram ca va fi mai bine
zina iti trimit userul si parola (dc nu le ai deja) d ela contul comun, e tot pe yahoo si iti poti face acolo un album cu ce poze vrei:)
sunt_mamica are ceva dintisori pana acum? Tot ce se poate sa fie de la dinti, sau o raceala usoara, copiii sunt mai sensibili. Sa speram ca nu e altceva
Hai ca vine sotu acasa, ma fac fata cuminte si stau cu el:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
osna spune:
id meu de messanger e svetlana_tanasie
sa va scrieti nikurile ca altfel fac varza,nu mai stiu ce si cum....si voi puteti sa va aveti in lista ca osna
am terminat si eu mancarea,prajitura si hainele de calcat.
malla spune:
flavia, te rog sa mi le faci asa cum ai zis tu, chiar ma gandeam sa le sterg ca nu imi place cum arata ditamai carnatul... Cand, ma aranjezi ca sa ma dau si eu mare???
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adinel_a/album?.dir=6108&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/adinel_a/my_photos
Adriana: http://pg.photos.yahoo.com/ph/adinel_a/album?.dir=19b1&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/adinel_a/my_photos
light spune:
Multumesc mult fetelor pentru urarile de bine.Ange pai ma duceam dar daca ii era bine copilului am zis si io ca scap usor, mai ales ca era si noapte. Insa l-a luat din nou si am ajuns la medic care ne-a dat tot ce trebuie.Regimul trebuie sa functioneze, si e destul de strict oricum, dar desi doctorita ne-a spus sa ne asteptam ca poate mai varsa sau sa aibe scaune dese si urate, nu s-a mai intamplat nimic de atunci deci asta e bine, inseamna ca incepe sa se regleze si a inceput sa si manance un pic mai bine, mancare de regim e adevarat, dar macar mananca.Pupici la toate, imi pare rau ca nu pot sta mai mult la taclale ca orele de pranz le-am ratat pentru ca s-a tot trezit si m-a chemat la el. Iar acum trebuie sa ne facem de lucru.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
zina23 spune:
Flavia chiar te rog sa-mi trimiti ca nu le am
Si eu va zic o seara placuta si noapte buna fetelor. pupici pt pitici.
Georgy & Roberto-Akira
impreuna spune:
Adriana da "quote" la mesajul meu, dar nu il trimiti, doar copiezi (copy-paste) link-urile cum iti apar intre url cu [ ] si le scrii exact asa in profilul tau la semnatura.
Andrei si Adriana
Fetelor v-am adaugat pe mess, sa nu va speriati ca eu sunt:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
alexa si mami spune:
io am toate cesnicutele in lista de mess, sau aproape.
fla, cit ai dormit am facut conferinta.
acum plecam afara, sa vedem ce soare mai prindem.
alexa & fam