Rahova sau apropiere..... (14)
Raspunsuri - Pagina 9
andre_ea spune:
Buna dimineata!
Am mai studiat cu sotul problema, si am constatat ca Tudor nu mai haraie tot timpul cum facea joi. Mai haraie, dar mai putin. Concluzionez ca e mai bine la plamani.
Aseara i-am facut aerosolii cand era obosit si infometat si a urlaaaaaat. De dimineata abia papase laptic, si n-a mai urlat la fel. Dar tot s-a zbatut.
Pentru ca azi e o zi frumoasa vreau sa il scot putin pe Tudor afara. Dupa 8 zile (cu exceptia vizitelor la dr.) Nu cred ca mai mult de 15 min. ca e sensibil.
Un we placut va doresc!
Si tuturor Florilor!
Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
aissa spune:
Neata, noi azi mergem la o petrecere de 1 an asa ca nu cred ca ies in parc. Chiar am culcat-o pe Ale la 10 ca sa fie fresh al pranz. Sper sa tina vremea cu noi. Ieri cred ca am dus-o cam dezbracata pe Ale afara si...acum stau cu frica sa nu raceasca.
Cristina si Ale (30.09.2004)
CristinaT spune:
Eu fac curat a venit o doamna si m-a ajutat la curatenie, a spalat geamurile la 3 camere, nu termopane, gresia si faianta in baie siu bucatarie. M-a costat 500.000 . Restul il fac singura. In schimb am imprumutat un aspirator si l-am stricat. . Nici noi nu iesim afara.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
miag spune:
Bai oameni buni, eu nu am somn..mai e cineva pe aici????????
Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
aissa spune:
Eu nu am facut inca curatenie, asta e, o las pe ultima suta de metri. Dar ieri am fost la aniversare, azi e sarbatoare...
La multi ani Florilor! Sa aveti parte de sanatate!
Cristina si Ale (30.09.2004)
CristinaT spune:
Eu m-am trezit. Sunt obosita si bolnava n-am chef sa fac nimic. Si suparata.
CristinaT spune:
La multi ani de Florii!!! Multa sanatate si tot ce va doriti.
monica-elizabet spune:
la multi ani! mamici si bbici ce purtati nume de Flori
vioin mod special
am fugit la patriarhie
monica
anangel_lexi spune:
CristinaT, insanatosire grabnica.
Noi facem curatenia in etape...deh, daca nu ne permite burtoiul si timpul sotului...
Ieri ne-am plimbarit prin Tineretului, nu mai fusesem demult si ne-am simtit tare bine. Azi mergem la gratarel. Abia astept.
Apropo, Andre_ea, sotul meu in sfarsit s-a hotarat la un nume pt. fi-su: Tudor Si mi-a dat voie sa aleg eu numele de sfant (am vrut neaparat ca bebele nostru sa poarte un nume de sfant care e cu rosu in calendarul ortodox). Asa ca pe bebele nostru scump si drag il va chema Tudor Gabriel. Suna frumos, nu? Mie-mi place
Pupici tuturor vecinutelor!
18+ & 80%
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060913/dt/7/k/6c4c/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png
miag spune:
La Multi Ani tuturor celor care poarta nume de flori!!!
Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!