tata la 50 de ani
Raspunsuri - Pagina 6

raly spune:
Daniella,
Sa va traiasca puiutul, asa dulceata de copil mai rar. Si are niste ochisori.Initial am crezut ca este fetita.
Felicitari pt asa bebe scump.

arinna spune:
Raly, probabil esti inca in copilarie...in viata nu conteaza numai pielea...Iar de chestia cu viata lunga, stii cum se zice "daca taceai filosoph ramaneai"... daca esti curioasa, n-ai decat sa incercinu se stie ce surprize placute poti avea...
... rautatzile astea gratuite...
........................
Knowledge is power!

daniela_b spune:
eu mi-aduc aminte ca am auzit-o pe Silvia ( parca asa o cheama pe DE LA VEGAS, fata cu vioara care cinta cu Daniel Robu) ca a spus ca tatal ei avea vreo 80 de ani cind s-a nascut ea ( nu e gluma, nu stiu insa daca "vreo" inseamna 79 sau 81) si mi l-am inchipuit pe tatal ei ca pe un fel de Anthony Quinn care la 82 de ani a devenit tata.
Mare lucru, nu?
Da, este o chestie deosebita insa nu mi se pare ca ar trebui sa avem prejudecati.
Am cam deviat putin de la subiect ( de fapt nu de la subiect ci de la virsta de plecare...) insa stiti voi ce-am vrut sa spun!
Fiecare isi face viata exact asa cum isi doreste!
Cit despre cei care au virste inaintate si devin parinti, cred ca ei ar trebui sa treaca peste orice nepolitete si sa zimbeasca cu intelegere si intelepciunea specifica virstei!
Felicitari tuturor parintilor din lume, indiferent de virsta, rasa, sex!
Un copil ESTE o minune, oricum, oricind!
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

forte spune:
quote:
Originally posted by forte
Mai exista prin arhivele forumului astuia discutia despre Adriana Iliescu, mamica la 67 de ani? Tare as fi curioasa sa vad niste reactii. Sint convinsa ca s-a dezbatut cu foc "noutatea". Si nu eram inscrisa la acea vreme. Vreun moderator ar putea sa-mi dea un link?

daniela_b spune:
quote:
Originally posted by fortequote:
Mai exista prin arhivele forumului astuia discutia despre Adriana Iliescu, mamica la 67 de ani? Tare as fi curioasa sa vad niste reactii. Sint convinsa ca s-a dezbatut cu foc "noutatea". Si nu eram inscrisa la acea vreme. Vreun moderator ar putea sa-mi dea un link?
pai cred ca ai putea folosi "cautare", dupa ora 16.00 cind server-ul nu mai este aglomerat.
Zic si eu...tasteaza "Adriana Iliescu" si vezi ce gasesti...sau trimite un PM unui moderator, de la sectiune...

Elise spune:
quote:
Originally posted by raly
Eu clar nu as putea fi cu cineva mai mare, sa zic cu 10 ani. Nu e vorba de gura lumii, oricum traiesc intr-o tara unde sunt mai putine conveniente, dar o piele nu mai arata chiar frageda la 6o...brr
Pai depinde ce vrei - daca tu evaluezi un sotz ca pe o haina de piele...si te uiti sa fie fin, sa nu aiba cute si sa reziste in timp...s-ar putea sa ai dreptate.
Elise

daniela_b spune:
quote:
merci daniela. Unii vorbesc de google. E bun? la ce foloseste asta?
forte, cred ca ai inteles ca ma refeream la functia "cautare" din stinga-sus, de pe pagina forumului, penultima din lista care incepe cu "toate forumurile"...exista si cautare prin arhiva, acolo iti spuneam sa cauti, nu ma refeream la google ( stiu sigur ca stii la ce foloseste "asta") si sper ca nu-ti inchipui ca am raspuns altfel decit ca sa te indrum cu adevarat.
De fapt am incercat sa caut eu si sa-ti trimit doar un link insa la ora aceea nu se putea, pe pagina scria ca intre 10.00 si 16.00 serverul este aglomerat...
Vezi cit de usor e sa ti se para ca esti luat peste picior?
Serios, cauta in arhiva...
Edit: am uitat sa scriu cu litere mici sa se vada ca e off-topic, sorry

daniela_b spune:
quote:
Originally posted by daniela_bquote:
Originally posted by fortequote:
pai cred ca ai putea folosi "cautare", dupa ora 16.00 cind server-ul nu mai este aglomerat.
Zic si eu...tasteaza "Adriana Iliescu" si vezi ce gasesti...sau trimite un PM unui moderator, de la sectiune...
Si acum reciteste mesajul, dupa cei vei fi folosit functia de pe DC de care iti vorbeam...suna la fel?
Cred ca mai degraba un PM te va ajuta, in arhiva eu nu am gasit mare lucru...